Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια υπαρχει ενα προβλημα στο app

μολις ανοιγω μου γραφει error : the remote server sent an unknown response.This could be a result of the forum software plugin being outdated or having a conflict. 

Ξερει κανεις τι παιζει?

Ευχαριστω

Αν μπορει καποιος ADMIN να το βαλει στην υποενοτητα BUGS

Δημοσ.

νατανε και μονο ενα το προβλημα, χωρις παρεξήγηση ειναι χιλιες φορες καλύτερο το να μπαινεις απο την mobile εκδοση του site παρα απο την εφαρμογη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες... έκανα delete το app και το ξανά εγκατέστησα αλλά και πάλι κανει τα ίδια. Ξέρουμε τι γίνεται ? 

Δημοσ.

νατανε και μονο ενα το προβλημα, χωρις παρεξήγηση ειναι χιλιες φορες καλύτερο το να μπαινεις απο την mobile εκδοση του site παρα απο την εφαρμογη.

αδελφε οσο προβληματικο και αν ειναι το app το εχω βολευτει με χιλια..mobile site οσο και αν σε παραξενευει δεν την βολευομαι καθολου

Δημοσ.

Η υποστήριξη του app για andorid έχει σταματήσει. Υποτίθεται  ότι ετοιμάζουν νέο app και ότι το Πάσχα που μας πέρασε θα είχαμε κάποια ενημέρωση και ίσως το βγάζανε για κατέβασμα αλλά δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση.

Δημοσ.

σε μενα το app για android δουλευε μεχρι προχθες.Και με ειχε βολεψει αρκετα γιατι το κινητο μου ειναι αρχαιο και δεν ειναι για πολλα.

Βγαζει σφαλμα

Αγνωστο σφαλμα απο το server.Μπορει να φταιει το λογισμικο η καποιο conflict.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια υπαρχει ενα προβλημα στο app

μολις ανοιγω μου γραφει error : the remote server sent an unknown response.This could be a result of the forum software plugin being outdated or having a conflict. 

Ξερει κανεις τι παιζει?

Ευχαριστω

Αν μπορει καποιος ADMIN να το βαλει στην υποενοτητα BUGS

fixed

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...