Lampos21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το κινητό και χρειάζομαι την βοήθεια σας. 1.Το κινητό έχει μια ζελατίνα και δεν ξέρω αν πρέπει να την βγάλω επειδή δεν εχει εκείνη την ακρούλα.πείτε μου να ξέρω. 2.δοκίμασα την πισινή κάμερα όλα καλά αλλά η μπροστινή είναι θολή βλέπω την σκιά του προσωπού μου μονο,μήπως λόγο ζελατίνας; 3.δεν μπορώ να βάλω την sim (nano) την ειχα πριν σε iPhone και ταίριαζε μια χαρα ,τωρα μεν την τοποθετώ κάπως στο redmi αλλα δεν μπορώ να την σπρώξω φοβάμαι οτι αν το κανω με δύναμη θα σπάσει. Αυτα ευχαριστώ. παιδια το 1 και 2 ενταξει εβγαλα την ζελατινα και ολα ενταξει ειχε μια μικρη ακρη δεν την ειδα.το 3 μονο αν ξερει καποιος
newsformobiles Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Απ' ότι βλέπω στο kimovil γράφει : Dual SIM Dual Standby (Micro SIM + Nano SIM) Υποθέτω βάζεις την σωστή κάρτα στο σωστό μέρος!?
Lampos21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ναι,δεν ξερω δεν ειναι καλα κομμενη μαλλον,αλλα στο iphone χωραει κανονικα
mahone1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Να πας σε ενα καταστημα να σε βοηθήσουν εκεί καλύτερα μην κανεις καμια ζημια μπορεί και να θέλει άλλη sim...
2.1Ohm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Για να μην ανοιγω θεμα παλι (εχει ξανα ρωτηθει αλλα δν το βρηκα στο φορουμ) πηρα το συγκεκριμενο κινητακι αλλα εχει την global 7.1.9.0.0 rom "stable" !Πως το ροοταρω και βαζω TWRP για να βαλω την Ελληνικη??
2.1Ohm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Για δες εδώ Ευχαριστώ φίλε πολύ βοηθητικό έχω ήδη βάλει την official rom σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα