avatar1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 καλησπερα σας.. εχω ενα ταμπλετ android και δεν μου αρεσει καθολου το μενου του, γινεται να κανω αναβαθμιση σε windows 10; τα εχω στο κινητο και μου αρεσει καλυτερα... υπαρχει καποια ενημερωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avatar1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας.. εχω ενα ταμπλετ android και δεν μου αρεσει καθολου το μενου του, και σκέφτηκες... τι ποιο λογικο απο το να το κάνεις χειρότερο και άχρηστο βάζοντας windows? Makes sense... δεν γίνεται πάντως και απόλαυσε και το winPho οσο μπορείς ακόμα γιατι και αυτα μας χαιρετησαν... πάντως επειδη ακριβως ειναι android, μπορείς να το κάνεις οσο χάλια θέλεις! Δεν υπάρχουν περιορισμοι. Εχει για ολα τα γούστα. Ψάξε στο android market για Win8 launcher ή Win10. πχ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από TheAccountant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avatar1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 και σκέφτηκες... τι ποιο λογικο απο το να το κάνεις χειρότερο και άχρηστο βάζοντας windows? Makes sense... δεν γίνεται πάντως και απόλαυσε και το winPho οσο μπορείς ακόμα γιατι και αυτα μας χαιρετησαν... πάντως επειδη ακριβως ειναι android, μπορείς να το κάνεις οσο χάλια θέλεις! Δεν υπάρχουν περιορισμοι. Εχει για ολα τα γούστα. Ψάξε στο android market για Win8 launcher ή Win10. πχ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2 θα το κοιταξω να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα