takhs_TAKHS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θέλω ένα router που να είναι και access point και να έχει μεγάλη αυτονομία και να συνεργάζεται με αυτήν την κεραία http://www.tp-link.com/sa/products/details/cat-5063_TL-ANT2414A.html#specifications το θέλω για να καθοδηγώ ένα ελικόπτερα μεσώ wifi από μεγάλη απόσταση
Lolarikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Τα σημερινά Routers είναι κατά συντριπτικό ποσοστό και AP. Αυτονομία τί εννοείς; Κάλυψη; Αυτό είναι θέμα κεραίας. Αυτή που ποστάρεις είναι Indoor. Μέχρι την τουαλέτα θα το πηγαίνεις; Πάρε καλύτερα μία εξωτερική κεραία με πολλά db και να προσέχεις τους κοννέκτορες αν ταιριάζουν στο Router. Δηλαδή θα πρέπει αφενός το Router να έχει αποσπώμενες βιδωτές κεραίες ή κεραία και επίσης η κεραία που αγοράζεις να ταιριάζει ο κοννέκτοράς της με την υποδοχή στο Router. Μην είναι μεγάλο το μήκος του καλωδίου από την κεραία μέχρι το Router γιατί το σήμα εξασθενεί λόγω της πτώσης τάσης. Επίσης καλό είναι να μην βάλεις διαφορετικές κεραίες αν πάρεις Router με δύο αποσπώμενες κεραίες, διότι δημιουργείται πρόβλημα με τις διαφορετικές σύνθετες αντιστάσεις των κεραιών και μπερδεύεται το Router. Ή πάρε με μία αποσπώμενη κεραία και πάρε και μία δυνατή εξωτερική κεραία ή πάρε μία εξωτερική κεραία από εκείνες που έχουν είσοδο UTP ώστε να αποφύγεις να μπλέκεις με κεραίες (στην ουσία την λειτουργείς σαν AP, της δίνεις ενσύρματο από Router και εκπέμπει απέξω ασύρματο). 1
takhs_TAKHS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αυτό βίντεο Site: τη στιγμή 0:45-0:50 έχει μια θύρα είναι σαν RP-SMA αυτό που θέλω να μάθω είναι το εξής είναι συμβατή με αυτήν την κεραία Site: κεραία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα