Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τσικνοπέμπτη ή τις απόκριες κατά προτίμηση.

Σοβαρά;!

Σοβαρότατα, είχε 2-3.
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν το έχω ξαναδεί - ξανακούσει...:)

Ήταν γκοθ.

Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει μέσα από τα ρούχα. Έτσι κι αλλιώς πιο βλακεία είναι που φοράς το νυφικό μια φορά στη ζωή σου (συνήθως) :P

Δημοσ.

Ήταν γκοθ.

Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει μέσα από τα ρούχα. Έτσι κι αλλιώς πιο βλακεία είναι που φοράς το νυφικό μια φορά στη ζωή σου (συνήθως) :P

Νόμιζα φοράνε μαύρα αυτοί!

Δημοσ.

Αυτη ηταν γκοθου που εβγαινε μπαροτσαρκα φορωντας ασπρο νυφικο.Τι σου κανει εντυπωση zio ?  :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος είπε ότι φορούσε άσπρο; (Βασικά φορούσε και άσπρο, αλλά είχε και μαυρι).

Αυτη ηταν γκοθου που εβγαινε μπαροτσαρκα φορωντας ασπρο νυφικο.Τι σου κανει εντυπωση zio ? :-D

Ποιος είπε ότι έβγαινε έτσι για μπαρότσαρκα;;;;

Κανονικά έβγαινε με αυτό (α).

Υ.Γ Επίσης, μην ξεχνάμε ότι τα άσπρα νυφικά καθιερωθηκαν στην πολύ πρόσφατη ιστορία (εποχή της Βικτόριας και μετά).

Μέχρι τότε δεν φορούσαν άσπρα.

Δημοσ.

θεωρώ εαυτόν ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλο. 

Παντρεύτηκα στα 31 μου, επειδή ήθελα να κάνω παιδί. Σήμερα έχω δύο.

Η δική μου πραγματικότητα είναι, ότι είναι ΤΡΕΛΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ τα παιδιά. Απίστευτο ζόρι, άγχος, ανασφάλεια.

Αλλά και συναισθήματα που ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να περιγράψεις.

Προφανώς δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς, και προφανώς δεν απαιτεί κανείς από τους σημερινούς εν δυνάμει γονείς, να γίνουν ένα με το "χώμα" όπως ειπε κάποιος πριν, για να "επιβιώσουν"!
Αλλά, αλήθεια, πόσο εγωιστικό είναι αυτό ρε μάγκες? Για να έχεις να πιεις το φρέντο σου, ή να πας δέκα ημέρες διακοπές, και να κάνεις 2 μαρλμπορο, ή να βγαζεις εξω τα γκομενάκια?

Εννοείται ότι όταν κάνεις παιδιά, είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Οχι γιατί στο λέει η κοινωνία, όχι γιατί στο λέει ο παπαρόπουλος, αλλά γιατί έτσι το αισθάνεσαι. Και μέχρι να κάνεις παιδιά, εννοείται ότι κάνεις τσισάκια στην ιδέα αυτή. 
Προσωπικά, ενώ νόμιζα ότι είμαι έτοιμος, αλλά παπάρια ήμουν.
Να ξενυχταω, να ξεσκατίζω, να μη βλέπω φίλους συχνά, να πηγαίνω σε 2 live το χρόνο, να μην πηγαίνω γήπεδο, να μην την παλεύω να δω ταινία στις 11 το βράδυ? Ναι, been there που είσαστε κάποιοι τώρα, αλλά να σας πω κάτι ρε μάγκες? Οχι τόσο εγωισμό, όχι τοσο φαση παρτάκια. Φυσικά ζήστε τη ζωή σας, καυλαντίστε όσο θέλετε, αλλά αν τα θέλετε όλα ιδανικά (πλούσια ζωή, καλή δουλειά, γυναίκα που να είναι τέλεια μαμά, σούπερ στο κρεβάτι, πανέξυπνη και με προίκα), κάποια στιγμή ίσως να το μετανιώσετε.
Και ναι ρε, η φάση του ξεσκατισματος, του κωλόπαιδου που πετάει την πιπίλα το βράδυ γιατί έχει όρεξη να παίξει, ενώ είσια κομμάτια, που πεφτει και κλαίει γιατί δεν του πήρες σοκολάτα, είναι σουπερ. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που βοηθάς να μεγαλώσει, ΟΣΟ καλύτερα μπορείς, και τον/την βλέπεις να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα...
Αξία ανεκτίμητη που λέει και η διαφήμιση...

• Like 8
Δημοσ.

Ποιος είπε ότι έβγαινε έτσι για μπαρότσαρκα;;;;

Κανονικά έβγαινε με αυτό (α).

Mε το νυφικο στο σουπερμαρκετ δηλαδη ? Τωρα που το σκεφτομαι , αυτο ειναι πιο δραματικη πινελια. :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

θεωρώ εαυτόν ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλο.

Παντρεύτηκα στα 31 μου, επειδή ήθελα να κάνω παιδί. Σήμερα έχω δύο.

Η δική μου πραγματικότητα είναι, ότι είναι ΤΡΕΛΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ τα παιδιά. Απίστευτο ζόρι, άγχος, ανασφάλεια.

Αλλά και συναισθήματα που ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να περιγράψεις.

Προφανώς δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς, και προφανώς δεν απαιτεί κανείς από τους σημερινούς εν δυνάμει γονείς, να γίνουν ένα με το "χώμα" όπως ειπε κάποιος πριν, για να "επιβιώσουν"!

Αλλά, αλήθεια, πόσο εγωιστικό είναι αυτό ρε μάγκες? Για να έχεις να πιεις το φρέντο σου, ή να πας δέκα ημέρες διακοπές, και να κάνεις 2 μαρλμπορο, ή να βγαζεις εξω τα γκομενάκια?

Εννοείται ότι όταν κάνεις παιδιά, είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Οχι γιατί στο λέει η κοινωνία, όχι γιατί στο λέει ο παπαρόπουλος, αλλά γιατί έτσι το αισθάνεσαι. Και μέχρι να κάνεις παιδιά, εννοείται ότι κάνεις τσισάκια στην ιδέα αυτή.

Προσωπικά, ενώ νόμιζα ότι είμαι έτοιμος, αλλά παπάρια ήμουν.

Να ξενυχταω, να ξεσκατίζω, να μη βλέπω φίλους συχνά, να πηγαίνω σε 2 live το χρόνο, να μην πηγαίνω γήπεδο, να μην την παλεύω να δω ταινία στις 11 το βράδυ? Ναι, been there που είσαστε κάποιοι τώρα, αλλά να σας πω κάτι ρε μάγκες? Οχι τόσο εγωισμό, όχι τοσο φαση παρτάκια. Φυσικά ζήστε τη ζωή σας, καυλαντίστε όσο θέλετε, αλλά αν τα θέλετε όλα ιδανικά (πλούσια ζωή, καλή δουλειά, γυναίκα που να είναι τέλεια μαμά, σούπερ στο κρεβάτι, πανέξυπνη και με προίκα), κάποια στιγμή ίσως να το μετανιώσετε.

Και ναι ρε, η φάση του ξεσκατισματος, του κωλόπαιδου που πετάει την πιπίλα το βράδυ γιατί έχει όρεξη να παίξει, ενώ είσια κομμάτια, που πεφτει και κλαίει γιατί δεν του πήρες σοκολάτα, είναι σουπερ. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που βοηθάς να μεγαλώσει, ΟΣΟ καλύτερα μπορείς, και τον/την βλέπεις να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα...

Αξία ανεκτίμητη που λέει και η διαφήμιση...

Δεν θεωρείς ότι είναι πιο όμως εντιμο, όταν ξέρεις ότι όχι απαραίτητα δεν μπορείς αλλά δεν θέλεις τη ζωή σου με ένα παιδί, να μην κάνεις;

Πρέπει όλοι μας να γινόμαστε γονείς;

Για ποιον λόγο;

Mε το νυφικο στο σουπερμαρκετ δηλαδη ? Τωρα που το σκεφτομαι , αυτο ειναι πιο δραματικη πινελια. :-D

Στο σχολείο, στη καφετέρια κοκ.

Και μπράβο της, γιατί οι περισσότεροι /ες δεν έχουν το θάρρος να εκφράζονται ελεύθερα στυλιστικά όταν οι προτιμήσεις τους αποκλίνουν από την πλειοψηφία.

Δημοσ.

Στο σχολείο, στη καφετέρια κοκ.

Και μπράβο της, γιατί οι περισσότεροι /ες δεν έχουν τκ θάρρος να εκφράζονται ελεύθερα στυλιστικά όταν οι προτιμήσεις τους αποκλίνουν από την πλειοψηφία.

Και την ουρα του νυφικου που την βολευε ?  :-D

Τι ηταν ,κανα μοντερνο λευκο/μαυρο φορεματακι  ?  :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και την ουρα του νυφικου που την βολευε ? :-D

Τι ηταν ,κανα μοντερνο λευκο/μαυρο φορεματακι ? :P

Δεν έχουν όλα τα νυφικά μακριά ουρά, you know, κάποια δεν έχουν και καθόλου.

Δημοσ.

Και εγω με γαμπριατικο τζινακι-πουκαμισακι θα κυκλοφορουσα παντως στην καφετερια.Δηλαδη επικροτω  :-D

Δημοσ.

Δεν θεωρείς ότι είναι πιο όμως εντιμο, όταν ξέρεις ότι όχι απαραίτητα δεν μπορείς αλλά δεν θέλεις τη ζωή σου με ένα παιδί, να μην κάνεις;

Πρέπει όλοι μας να γινόμαστε γονείς;

Για ποιον λόγο;

Δεν είπα αυτό. Απλά μπερδεύουμε λίγο την προσωπική μας καλοπεραση με την προσωπική μας επιλογή, και προτιμούμε να βαφτίσουμε κάποιες φορές την επιλογή της καλοπέρασης, ως επιλογή ότι δεν "κάνουμε" για γονείς.

Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Δύσκολο να είσαι γονέας, και πολύ κουραστικό. Αλλά από την άλλη, αν το είχαν σκεφτεί αυτό οι δικοί μας γονείς, ή πριν από εκείνους, θα υπήρχε ανθρωπότητα? Θα υπήρχαμε εμείς?

Δε χρωστάμε στα παιδιά "μας" να τα μεγαλώσουμε τουλάχιστον το ίδιο καλά όπως μας μεγαλωσαν οι δικοί μας γονείς?

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είπα αυτό. Απλά μπερδεύουμε λίγο την προσωπική μας καλοπεραση με την προσωπική μας επιλογή, και προτιμούμε να βαφτίσουμε κάποιες φορές την επιλογή της καλοπέρασης, ως επιλογή ότι δεν "κάνουμε" για γονείς.

Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Δύσκολο να είσαι γονέας, και πολύ κουραστικό. Αλλά από την άλλη, αν το είχαν σκεφτεί αυτό οι δικοί μας γονείς, ή πριν από εκείνους, θα υπήρχε ανθρωπότητα? Θα υπήρχαμε εμείς?

Δε χρωστάμε στα παιδιά "μας" να τα μεγαλώσουμε τουλάχιστον το ίδιο καλά όπως μας μεγαλωσαν οι δικοί μας γονείς?

Μέχρι και τα modern times, δεν παιρνανε υπόψιν τίποτα για να κάνουν παιδιά, απλώς κάνανε.

Μα το να θες εσύ να καλοπερνάς είναι επιλογή, ανεξάρτητα από την άποψη μου περί αυτής της επιλογής, οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να βάλει την καλοπέραση του ως "στόχο" της ζωής του.

Είδες, βάζεις την προϋπόθεση ότι εμεις μεγαλώσαμε καλά.

Πρώτον, παρά πολλοί άνθρωποι αντικειμενικά δεν μεγαλώνουν καλά.

Δεύτερον, όταν φεύγεις από το αντικειμενικό κακό (π.χ κακοποίηση) πως προσδιορίζεις αυτό το καλά;

Για τον καθένα μας είναι άκρως υποκειμενικο αυτό.

Προφανώς, και αυτά δεν τα λεω γιατί είμαι εναντίον στο να κάνουμε παιδιά, αλλά είμαι εναντίον στο να κάνουμε παιδιά γιατί έτσι και στο να κάνουμε παιδιά χωρίς να πληρούμε καμία προϋπόθεση για να γίνουμε σωστοί γονεις.

Και εγω με γαμπριατικο τζινακι-πουκαμισακι θα κυκλοφορουσα παντως στην καφετερια.Δηλαδη επικροτω :-D

Σιγά τα αυγά :P

Με φρακο θα πήγαινες όμως; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...