idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Γενικώς, ας ξεκινήσουμε ότι ένα από τα πιο χαμηλά συναισθήματα είναι να ζηλεύεις τη ζωή κάποιου άλλου. Τελικά τα συναισθήματά μου είναι στα τάρταρα γιατί ζηλεύω φουλ όταν βλέπω όμορφες, πετυχημένες και πλούσιες. 1
ALFR3D Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ενα παιδι δινει νοημα στη ζωη σου, αν νομιζεις οτι ηδη εχει νοημα η ζωη σου χωρις αυτο απλα κανεις λαθος.. γνωμη μου.. Υ.Γ μη θεωρειτε τιποτα δεδομενο στις σχεσεις, συντροφους.
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εγώ ρε παιδιά όταν βλέπω πλούσιο άνθρωπο χαίρομαι γιατί λέω γλύτωσε από την μιζέρια και ζει οπως θα έπρεπε να ζούμε όλοι μας. Όμορφα και άνετα! Να κάνουμε ολοι το κέφι μας. Δεν γεννήθηκαμε για να πληρώνουμε φόρους και να πεθάνουμε αλλά τεσπα....αυτό είναι άλλη κουβέντα,μεγαααλη κουβέντα. Εγώ πάντως δεν ζηλεύω ποτέ κ κανέναν. 5
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Συνηθως παντως μετανιωνεις για κατι που ηθελες αλλα οι χ,ψ συνθηκες σε εκαναν να το παραμερισεις. Πως να μετανιωσεις για κατι που δεν ηθελες,για κατι που δεν ενιωσες,δεν σου βγηκε?
livefreeordie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ναι βασικά μερικές γυναίκες ζήλευουν που κάποιες φίλες ή γνώστες παντρεύτηκαν ή έκαναν παιδί. Δηλαδή τι να ζηλέψεις; Τεσπα εγώ βέβαια είμαι άντρας και το βλέπω αλλιώς αλλά μ φαίνεται κάπως... Καποιες ζηλευουν γιατι θελουν κι αυτες κι ειτε δεν εχουν σχεση ειτε δεν ειναι σε αυτην την φαση και ζοριζονται που τις προλαβαν οι φιλες Αλλες σκεφτονται οτι οι φιλες τους προχωρανε κι αυτες ειναι στασιμες (ισως ειναι και μονες και ξερουν πλεον πως οι αλλες δε θα μπορουν να βγαινουν κτλ) Μαλακιες δηλαδη. 1
pontez2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τελικά τα συναισθήματά μου είναι στα τάρταρα γιατί ζηλεύω φουλ όταν βλέπω όμορφες, πετυχημένες και πλούσιες. Φυσιολογικό. Το χειρότερο είναι να είσαι ομορφη/ος, πετυχημένη/ος επαγγελματικά, πλούσια/ος και να ζηλεύεις τον χαμογελαστό καθημερινά υπαλληλάκο με το ένα παιδάκι του και τον «μέτριο» σύντροφή του/της .
livefreeordie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θα μπεις μετά στις προσφορές/ξεπούλημα χαχαχαχα! τιμη ευκαιριας! αφου θα εχει παλιωσει το μοντελο
totem_lost Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Η παντρειά είναι εντελώς τυπική και αχρείαστη. Η μητρότητα/πατρότητα όμως είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο εμπειριών για τη ζωή ενός ανθρώπου και δεν περιορίζεται στο ξεσκάτισμα που λένε ορισμένοι κουλοί εδώ μέσα. Τα πάντα βέβαια όταν είσαι έτοιμος να αφιερώσεις ενέργεια και χρόνο.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γελαω δε, με αυτους που παρολο δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, παρολα αυτα γενοβολανε και μετα φταινε οι πολιτικοι κλπ... Aυτοι ειναι εγκληματιες η' " Ινδοι ". Γεγονος ειναι πως η πλειοψηφια δεν κανει για παιδια ,δεν εχει τις προυποθεσεις ,την ωριμοτητα ειναι δλδ ακαταλληλοι να κανουν οικογενεια .Οπως επισης ειναι γεγονος πως η πλειοψηφια εν τελει θα κανει παιδια . Η αποφαση οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πριν πρεπει να ειναι συνειδητη και ξεκαθαρη επιλογη. Τα "θα μεινω μονος " τα " ειναι ο σκοπος του ανθρωπου " και τα" πρεπει να τεκνοποιησω γιατι ετσι " ειναι για γελια και για κλαματα ταυτοχρονα απο ανθρωπους εκ των πραγματων αποτυχημενους και με ανυπαρκτους στοχους και φιλοδοξιες. Η δημιουργια οικογενειας εχει καποιες αντικειμενικες προυποθεσεις των οικονομικων δυνατοτητων συμπεριλαμβανομενων ειτε σας αρεσει ειτε οχι αλλιως πατε αυτοματα στη κατηγορια των "Ινδων" . Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από Fotis13 8
pontez2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Fotis...Γεγονος ειναι πως η πλειοψηφια δεν κανει για παιδια (πλέον)
kayato Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Fotis...Γεγονος ειναι πως η πλειοψηφια δεν κανει για παιδια (πλέον) ναι ισχύει....
vrwmiaris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εγώ θα ντρεπόμουν πρώτα την κοπέλα, να κάνω παιδί-παιδιά μαζί της χωρίς να την παντρευτώ.Όχι όμως να καλέσω 1000 άτομα
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Γενικώς, ας ξεκινήσουμε ότι ένα από τα πιο χαμηλά συναισθήματα είναι να ζηλεύεις τη ζωή κάποιου άλλου. Επίσης, οι περισσότερες που ζηλεύουν δεν είναι επειδή όντως θέλουν παιδί/γάμο, αλλά επειδή είναι "φυτεμένη" η νοοτροπία του γάμου, παιδιού μέσα τους. Είναι λες και η αυτοπραγμάτωση τους κρίνεται από αυτό το πράγμα. Εϊναι και θέμα νοοτροπίας αλλά είναι και η γυναικεία (κυρίως) φύση πιστεύω... Fotis...Γεγονος ειναι πως η πλειοψηφια δεν κανει για παιδια (πλέον) Όχι δεν το βλέπω να ισχύει. Μπορεί να μη κάνει για παιδιά αλλά μια χαρά κάνει παιδιά η πλειοψηφία! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εγώ θα ντρεπόμουν πρώτα την κοπέλα, να κάνω παιδί-παιδιά μαζί της χωρίς να την παντρευτώ.Όχι όμως να καλέσω 1000 άτομα Το να μην θέλει εκείνη να παντρευτεί το έχεις σκεφτεί;
bluesattack Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Η δημιουργια οικογενειας εχει καποιες αντικειμενικες προυποθεσεις των οικονομικων δυνατοτητων συμπεριλαμβανομενων ειτε σας αρεσει ειτε οχι αλλιως πατε αυτοματα στη κατηγορια των "Ινδων" . Αφου επιασες το οικονομικο κομματι μετα ομως μην αρχιζουν μερικοι να φωναζουν για την γερασμενη χωρα και το ασφαλιστικο...να βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις