DDevil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ναι γιατι τα έχουν μετατρεψει ολα σε αγωνα. Μετα λενε για εμας τα αρσενικα. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Η κοπέλα σου είναι ΟΚ με αυτό; Υπόψιν ζηλεύουν τρομαχτικά όταν βλέπουν φίλες τους να πάνε παρακάτω. Όχι όλες προφανώς. Είναι εντελώς cool και όσο έχουμε μιλήσει γ αυτα τα θεματα μ λέει όταν έρθει η ωρα θα πάμε στο επόμενο βήμα,δηλαδη αρραβώνα κ τετοια.οποτε γουσταρουμε εμείς,ουτε ζηλεύει ούτε τίποτα τέτοια.αν ήταν τέτοιος τύπος άλλωστε δεν θα είχα σχέση μαζί της Δεν γουσταρω τέτοια. 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αν σε ενοχλούν τόσο όσοι σου λένε να κάνεις οικογένεια, δεν έχουν αυτοί το πρόβλημα αλλά εσύ που δεν έχεις μάθει να τους αγνοείς και να τους κόβεις. Εγώ έχω μια θεία που μέχρι και τι βρακί να φορέσω μου έλεγε (βασικα τι βρακί να μην φορέσω: δαντελωτό επειδή είναι για τις παλιοπτάνες). Πρώτα αξιολογείς ποιός το λέει αυτό και γιατί το λέει. Πιθανά σενάρια: Οι γονείς σου επειδή θέλουν εγγόνια Το σόι σου επειδή θέλει να σου λέει τι να κάνεις γενικά Φίλοι σου από περιέργεια/κουβέντα να γίνεται Ανάλογα πόσο σε ενδιαφέρει ο καθένας από τους παραπάνω, απαντάς ανάλογα. Στην χειρότερη τους ξεχέζεις και στην καλύτερη απαντάς με τρόπο που να μην μπορεί να προχωρήσει η συζήτηση. Δηλαδή όχι αυτό που πρότεινε ένας παραπάνω (ότι δεν είσαι έτοιμος) αλλά ότι π.χ. δεν έχεις βρει την κατάλληλη αλλά ψάχνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Και μενα.... (χαχα τα κοροιδα) χαμηλοφωνα και ετσι :-DΤο ότι δεν κάνετε τις ίδιες επιλογές, δεν τους κάνει κορόιδα και εσένα τον πιο έξυπνο, ούτε βέβαια και το αντίστροφο ...
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αν σε ενοχλούν τόσο όσοι σου λένε να κάνεις οικογένεια, δεν έχουν αυτοί το πρόβλημα αλλά εσύ που δεν έχεις μάθει να τους αγνοείς και να τους κόβεις. Εγώ έχω μια θεία που μέχρι και τι βρακί να φορέσω μου έλεγε (βάσικα τι βρακί να μην φορέσω: δαντελωτό επειδή είναι για τις παλιοπτάνες). Πρώτα αξιολογείς ποιός το λέει αυτό και γιατί το λέει. Πιθανά σενάρια: Οι γονείς σου επειδή θέλουν εγγόνια Το σόι σου επειδή θέλει να σου λέει τι να κάνεις γενικά Φίλοι σου από περιέργεια/κουβέντα να γίνεται Ανάλογα πόσο σε ενδιαφέρει ο καθένας από τους παραπάνω, απαντάς ανάλογα. Στην χειρότερη τους ξεχέζεις και στην καλύτερη απαντάς με τρόπο που να μην μπορεί να προχωρήσει η συζήτηση. Δηλαδή όχι αυτό που πρότεινε ένας παραπάνω (ότι δεν είσαι έτοιμος) αλλά ότι π.χ. δεν έχεις βρει την κατάλληλη αλλά ψάχνεις. Αν πει οτι ψαχνει την καταλληλη θα πεφτουν βροχη τα προξενια..! 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ναι βασικά μερικές γυναίκες ζήλευουν που κάποιες φίλες ή γνώστες παντρεύτηκαν ή έκαναν παιδί. Δηλαδή τι να ζηλέψεις; Τεσπα εγώ βέβαια είμαι άντρας και το βλέπω αλλιώς αλλά μ φαίνεται κάπως...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ναι γιατι τα έχουν μετατρεψει ολα σε αγωνα. Μετα λενε για εμας τα αρσενικα. Εεε είναι λάθος αυτή η νοοτροπία, τι με το ζόρι θα κάνει ο άλλος/η γάμο,παιδιά κοκ.
pontez2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Όλα τα λεφτά οι θειάδες που σκάνε στα παντρεμένα κορίτσια τους με δώρα δαντελωτές κυλόττες Oτι μπορει ο καθένας στη μάχη ενάντια της υπογεννετiκότητας 1
bluesattack Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 http://www.naftemporiki.gr/story/1104509/ereuna-i-anatomia-tis-gunaikeias-apistias
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αν πει οτι ψαχνει την καταλληλη θα πεφτουν βροχη τα προξενια..! Ε και, σιγά, αν του αρέσει καμία το πολύ πολύ να βγει για κανένα καφέ. Αλλιώς το παίζει δύσκολος και απαιτητικός.
kayato Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ξέρω αρκετούς συγγενής και μη, στην ηλικία των 40-45 οι οποίοι γεύθηκαν την ανεμελιά του εργένη , όχι υποχρεώσεις και τα συναφή και τώρα έχουν αλλάξει γνώμη και το έχουν μετανιώσει... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ναι βασικά μερικές γυναίκες ζήλευουν που κάποιες φίλες ή γνώστες παντρεύτηκαν ή έκαναν παιδί. Δηλαδή τι να ζηλέψεις; Τεσπα εγώ βέβαια είμαι άντρας και το βλέπω αλλιώς αλλά μ φαίνεται κάπως... Γενικώς, ας ξεκινήσουμε ότι ένα από τα πιο χαμηλά συναισθήματα είναι να ζηλεύεις τη ζωή κάποιου άλλου. Επίσης, οι περισσότερες που ζηλεύουν δεν είναι επειδή όντως θέλουν παιδί/γάμο, αλλά επειδή είναι "φυτεμένη" η νοοτροπία του γάμου, παιδιού μέσα τους. Είναι λες και η αυτοπραγμάτωση τους κρίνεται από αυτό το πράγμα.
livefreeordie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Eγω δε ξέρω κανέναν στα 26-27 με παιδί. Αντρα όχι γυναίκα. Συμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία: "Η μέση ηλικία των γυναικών κατά τον πρώτο γάμο, για το 2014, ήταν 30,2 έτη ενώ το 2013 ήταν 29,9. Η αντίστοιχη μέση ηλικία των ανδρών για το 2014 ήταν 32,9 έτη ενώ το 2013 ήταν 32,7." http://www.statistics.gr/documents/20181/011f65e1-722e-45b8-8bab-8f34f5d350b2 Mετα τα 30 ξοφλαμε ; Εχω 5 χρονακια να παντρευτω δηλαδη.
DDevil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ξέρω αρκετούς συγγενής και μη, στην ηλικία των 40-45 οι οποίοι γεύθηκαν την ανεμελιά του εργένη , όχι υποχρεώσεις και τα συναφή και τώρα έχουν αλλάξει γνώμη και το έχουν μετανιώσει... Θα πρεπει να εχεις σκεφτει τις συνέπειες απο πριν και να τις έχεις αποδεχτει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Mετα τα 30 ξοφλαμε ; Εχω 5 χρονακια να παντρευτω δηλαδη. Θα μπεις μετά στις προσφορές/ξεπούλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις