Lanike71 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εσυ θα πληρωσεις τις σπουδες ? Εγω στα 19 μου δουλευα και εβγαζα κοντα στο 1000ρικο οχι δουλεια γραφειου ομως αυτες δεν πληρωνονται τοσο οσο οι χειρωνακτικες. Κατα τα αλλα ειναι και πως θα μεγαλωσεις αν σε μαθουν να την βγαζεις στις καφετεριες με το τσιγαρακι καθε μερα δεν θα βγαινεις αν τα απογευματα τα περνας στο παρκο της γειτονιας κανοντας γυμναστικη η λες στη παρεα παμε να αραξουμε σε καμια παραλια να τα πουμε τι εξοδα θα εχεις? Θα δεις σε λιγο καιρο που θα σφιξει και αλλο η κατασταση πως θα την βγαζουμε! Κοίτα λίγο γύρω σου...Με 60% ανεργία στις νεαρές ηλικίες, ποιός φοιτητής δουλεύει; Κανείς σχεδόν. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί επιλέγουν σπουδές εκεί που είναι το πατρικό. Πολλοί δε σπουδάζουν καν, για οικονομικούς λόγους.
Lautrec Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Η ανεργία στους νέους δεν είναι πραγματικά 60%. Υπάρχει και η αδήλωτη/ανασφάλιστη εργασία. 1
DDevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω παντως με τοση ανεργια πως τα περισσοτερα μαγαζια αυξανουν τις τιμες 30-40 λεπτα παραπανω ανα τεμαχιο. Και οι ξαπλωστρες στις παραλιες ειναι γεματες.Επαρχια ημουν ηρθα Αθηνα και βλεπω σημαντικες αλλαγες. Προχθες τους την ειπα σε ενα μαγαζι που ειμαι πελατης που ημουν βασικα.
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Και οι καφετέριες και τα μπουζούκια και όλοι κλαιγονται αλλά πάνε και 10 μερουλες διακοπές. Και άσε την ΔΕΗ και την εφορία και το δάνειο μωρέ.εχει ο θεός. Και μετά μ πήραν το σπίτι οι κακοί άνθρωποι. 6
Lanike71 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω παντως με τοση ανεργια πως τα περισσοτερα μαγαζια αυξανουν τις τιμες 30-40 λεπτα παραπανω ανα τεμαχιο. Και οι ξαπλωστρες στις παραλιες ειναι γεματες.Επαρχια ημουν ηρθα Αθηνα και βλεπω σημαντικες αλλαγες. Προχθες τους την ειπα σε ενα μαγαζι που ειμαι πελατης που ημουν βασικα. Κλασική τακτική των επιχειρηματιών. Σε μέρες ξεγνοιασιάς,γιορτών,διακοπών, ανεβάζουν τις τιμές. Ποιός θα αρνηθεί να πιεί καφέ σε μία παραλία επειδή αντί για 3, ο καφές έχει 3,50; Κανείς νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις