Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ θα πληρωσεις τις σπουδες ? Εγω στα 19 μου δουλευα και εβγαζα κοντα στο 1000ρικο οχι δουλεια γραφειου ομως αυτες δεν πληρωνονται τοσο οσο οι χειρωνακτικες. Κατα τα αλλα ειναι και πως θα μεγαλωσεις αν σε μαθουν να την βγαζεις στις καφετεριες με το τσιγαρακι καθε μερα δεν θα βγαινεις αν τα απογευματα τα περνας στο παρκο της γειτονιας κανοντας γυμναστικη η λες στη παρεα παμε να αραξουμε σε καμια παραλια να τα πουμε τι εξοδα θα εχεις? Θα δεις σε λιγο καιρο που θα σφιξει και αλλο η κατασταση πως θα την βγαζουμε!

Κοίτα λίγο γύρω σου...Με 60% ανεργία στις νεαρές ηλικίες, ποιός φοιτητής δουλεύει; Κανείς σχεδόν.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί επιλέγουν σπουδές εκεί που είναι το πατρικό. Πολλοί δε σπουδάζουν καν, για οικονομικούς λόγους.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω παντως με τοση ανεργια πως τα περισσοτερα μαγαζια αυξανουν τις τιμες 30-40 λεπτα παραπανω ανα τεμαχιο. Και οι ξαπλωστρες στις παραλιες ειναι γεματες.Επαρχια ημουν ηρθα Αθηνα και βλεπω σημαντικες αλλαγες. Προχθες τους την ειπα σε ενα μαγαζι που ειμαι πελατης που ημουν βασικα.

Δημοσ.

Και οι καφετέριες και τα μπουζούκια και όλοι κλαιγονται αλλά πάνε και 10 μερουλες διακοπές. Και άσε την ΔΕΗ και την εφορία και το δάνειο μωρέ.εχει ο θεός.

Και μετά μ πήραν το σπίτι οι κακοί άνθρωποι.

• Like 6
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω παντως με τοση ανεργια πως τα περισσοτερα μαγαζια αυξανουν τις τιμες 30-40 λεπτα παραπανω ανα τεμαχιο. Και οι ξαπλωστρες στις παραλιες ειναι γεματες.Επαρχια ημουν ηρθα Αθηνα και βλεπω σημαντικες αλλαγες. Προχθες τους την ειπα σε ενα μαγαζι που ειμαι πελατης που ημουν βασικα.

Κλασική τακτική των επιχειρηματιών. Σε μέρες ξεγνοιασιάς,γιορτών,διακοπών, ανεβάζουν τις τιμές. Ποιός θα αρνηθεί να πιεί καφέ σε μία παραλία επειδή αντί για 3, ο καφές έχει 3,50; Κανείς νομίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...