Προς το περιεχόμενο

Στα $249 πλέον η τιμή του Xbox One

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν παιχνίδια;

Με μια πρόχειρη ματιά στο metacritic στα καλύτερα παιχνίδια για ps3 vs ps4 vs Xbox one θα δεις ότι αξίζουν Uncharted 4 και Witcher 3 στο ps4 ενώ το ps3 έχει άπειρα διαμάντια. Βγαίνουν νέες κονσόλες και το ps4 Xbox one πέφτουν οι τιμές στον πάτο. Φάνηκε από την αρχή ότι αυτή η γενιά θα ήταν φιάσκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι καλη τιμη και υπαρχουν πολλα games και ερχονται και αρκετα σταματηστε να στε μιζεροι απο χομπυ μερικοι

Δεν είναι η μιζέρια απλά η πραγματικότητα. Αυτή την γενιά δεν προλαβαινονται να την αλλάξουν με νέα μοντέλα. Πόσα νέα franchise είχε το ps3 ps3 ps3 Xbox 360? Άπειρα. Πόσα έχουν τα ps4 Xbox one? Αρμεγμα απο παλια franchise είμαι και remastered να φάνε και οι κότες.

• Like 1

Προσωπικά αυτή η γενιά μου φαίνεται σαν μπάλωμα που προσπαθεί να καλύψει το κενό με το επόμενο πραγματικό next gen.

Από ποιότητα παιχνιδιών (και δεν μιλάω σε επίπεδο γραφικών), αν βγάλουμε έξω τα remaster, τις σειρές και τα ετήσια sports...αλήθεια τι καινούργιο έχουν προσφέρει αυτά τα τρία χρόνια;

Η δικιά μου πρόταση σε φίλους πλέον για gaming σαλονιού, είναι να φτιάξουν ένα τουμπανάκι μίνι pc και να το τσοντάρουν κάτω από την τηλεόραση. Μπορεί να κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά με τα κερατιάτικα που χρεώνουν στις κονσόλες πλέον, σε βάθος χρόνου, βγαίνεις κερδισμένος.

• Like 1

για λογούς κόστους (αρχικής επένδυσης ,γιατί αν βάλεις και τα παιχνίδια θα σου βγει πιο ακριβό από pc ), με 250 το μόνο που μπορείς να πάρεις για το pc είναι μια rx480 /gtx1060 (και αυτό σε USA πάντα )

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω καμια ορεξη για τα καινουργια παιχνιδια που βγαινουν, ισως "μεγαλωσα" αλλα οταν βαζω να παιξω ενα παιχνιδι πχ, το ac syndicate προσφατα νιωθω ενα feeling πως το παιχνιδι φτιαχτηκε μονο για τα λεφτα χωρις την παραμικρη αγαπη απο τους developers, κατι που δεν το ενιωσα σχεδον ποτε στην παλιες κονσολες.   

• Like 4

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω καμια ορεξη για τα καινουργια παιχνιδια που βγαινουν, ισως "μεγαλωσα" αλλα οταν βαζω να παιξω ενα παιχνιδι πχ, το ac syndicate προσφατα νιωθω ενα feeling πως το παιχνιδι φτιαχτηκε μονο για τα λεφτα χωρις την παραμικρη αγαπη απο τους developers, κατι που δεν το ενιωσα σχεδον ποτε στην παλιες κονσολες.   

Υπήρχαν και παλιά τέτοια παιχνίδια, παγωμένα, χωρίς συναίσθημα...

Αλλά υπήρχαν και παιχνίδια που πραγματικά ένιωθες το μεράκι του άλλου...

Για να δούμε αν θα κατεβάσουν την τιμή και οι αετονύχηδες εδώ.

Πάντως είναι καλή ευκαιρία τώρα αφού μπορεί να παίζει και παιχνίδια από το 360.

• Like 1

Μάλλον μόνο εγώ (και άλλα 40 εκατομμύρια ) κόσμος δεν έχουμε μετανιώσει για αγορά κονσόλας αυτή τη γενιά.

Κάθε κονσόλα έχει από 1000 παιχνίδια, ένα καινούριο κάθε μέρα δηλαδή, από τότε που ξεκίνησαν. Αυτοι που δεν βρίσκουν τί να παίξουν, ας αλλάξουν χόμπι (ή να πάψουν να μοιζεριαζουν).

• Like 2

Η κονσόλα αξιζει σε αυτα τα λεφτά...αν ψάξεις και σε μεταχειρισμένα την βρίσκεις και ποιο χαμηλά...μπορει αυτη η γενιά να μην ήταν σαν την προηγούμενη αλλα αξιζει πλέον κάποιος να την αγοράσει...εγώ αν και χρονια τωρα σε Sony πήρα μια...επειδή παίζει και τα παιχνιδια του 360 εχω αρκετά παιχνιδια να παιξω exclusives...αν δεν είχατε ποτε Microsoft κονσόλα όπως εγώ εχει πολυ πράγμα...αξιζει με χίλια...

Μια χαρα παιχνιδια και γραφικα εψουν το PS4 και το XBox. Ok δεκτο οτι 2 γενιες πριν (εποχες ps2) υπηρχαν πολυ περισσοτερα παιχνιδια αλλα και τωρα μια χαρα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...