Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα για τα αλλα εντάξει εννοειται δεν θα κομπλάρουμε για αυτο. Αλλα σε οσες εξουσιοδοτησεις έχω κανει εγω εγραφα πχ εξουσιοδωτω τον τάδε με ΑΤ τάδε. Τωρα εντάξει να το γράψεις εκ των υστέρων ειναι απλα μια παραχωρηση. Κοιτα καλο ειναι να τα φτιαχνουμε εξαρχης και σωστά. Τωρα εντάξει ο Faeton μου γράφε σεντονια σε ιδιωτικές επιχειρησης περι υπευθυνοτητας και μη τεμπελιάς και τωρα βαριέται να κάνει σωστά το πιο απλο πράγμα στο κοσμο. Μια εξουσιοδοτηση. Με έλεγχο ουτε ενα λεπτο στα στοιχεια.

Ηθελα να ξερα στις εταιρειες τους που λενε οτι παράγουν εργο τέτοιες ανακριβειες και αρπακολιές θα τις δεχοντουσαν ή θα την ελεγαν στον εργαζομενο με υφάκι 1000 καρδιναλιων επαγγελματιων? :cry: :cry: και μαλιστα με το κλασσικο "Στο επομενο λάθος έφυγες...."

Ήταν ξεχωριστή κουβέντα αυτή για τα ΚΕΠ και τις εξουσιοδοτήσεις επειδή μου έχει τύχει και πρόσφατα.

Με αυτά που λέει ο Faeton όπως του είπα δεν συμφωνώ και τα βλέπω αλλιώς. :) 

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπόν δεν ψάχνω ενα κάρο τρόπους, ένας και καλός ειναι:

έστω ο μητσος στην άνω παναγιά και ο κώστας στην αθήνα

έρχεται πακέτο στην Αθήνα με παραλήπτη τον ΜΗΤΣΟ

ο ΜΗΤΣΟΣ επειδή ειναι σε μια σπηλιά στην άνω παναγιά δεν μπορεί να παει σε κεπ να κάνει εξουσιοδότηση

πάει λοιπόν ο ΚΩΣΤΑΣ  και παίρνει ΔΥΟ (2) κενές δηλώσεις 

στην ΜΙΑ απο τις δύο (ας την ονομάσουμε Α) μπαίνει ο ΚΩΣΤΑΣ ως δηλών και βάζει τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και με την ταυτότητα του επικυρώνει την δήλωση.

την ΔΕΥΤΕΡΗ δήλωση (ας την ονομάσουμε Β) την συμπληρώνει μόνος του αλλά με τον ΜΗΤΣΟ ως δηλών και συγκεκριμένα με τον ΜΗΤΣΟ να δηλώνει πως επιτρέπει στον ΚΩΣΤΑ να παραλάβει το πακέτο με tracking code ΧΧΧΧ εκ μέρους του.

Τώρα ο ΚΩΣΤΑΣ έχει 2 δηλώσεις.. μια επικυρωμένη (άχρηστη) και μια χωρίς υπογραφή (χρήσιμη )

Πάει λοιπόν σπίτι του στο scanner ο ΚΩΣΤΑΣ και σκανάρει και τα 2 έγγραφα...  μετά ανοίγει και τα 2 στην ζωγραφική

απο την αριστερή πλευρά το Α και την δεξιά το Β  

κόβει το σημείο με την σφραγίδα επικύρωσης και την υπογραφή του που υπάρχει στο Α και το μεταφέρει στο Β

αποθηκεύει το Β χωρις συμπίεση σταν bitmap και το εκτυπώνει (αν δυσκολεύεται το ανοίγει στο word και το βάζει να ειναι όσο μεγάλο όσο μια σελίδα Α4) 

Τώρα ο ΚΩΣΤΑΣ έχει στα χέρια του μια εκτύπωση που λεει πως ο ΜΗΤΣΟΣ τον εξουσιοδοτεί να πάρει το πακέτο με αριθμό ΧΧΧΧ εκ μέρους του και ειναι ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ (με την υπογραφή του ΚΩΣΤΑ απο το Α που επικύρωσε στα ΚΕΠ και όχι του ΜΗΤΣΟΥ αλλα ο υπάλληλος που ξέρει την διαφορά των δύο υπογραφών;  τα στοιχεία απλά θα ελέγξει )

Τώρα με αυτό το χαρτί πάει ΕΛΤΑ και βλέπει η ταμίας πως το δέμα πάει για κάποιον μητσο ταδόπουλο που μένει στην οδο πελαγίας 26 βλέπει στην δήλωση του ΚΩΣΤΑ (αυτή που εκτύπωσε στον υπολογιστή) πως όντως ο δηλών ειναι ενας Μητσος ταδόπουλος που μένει στην οδό πελαγίας 26 και μάλιστα εξουσιοδοτεί τον Κωστα Ταδοπουλάκη με Α.Τ @!#!@# κτλ να πάραλάβει το πακέτο με κωδικό ΧΧΧΧ.

Και του δίνει το πακέτο.

Κανένα κακό λοιπόν καμία εξαπάτηση στην ουσία ο Μήτσος θέλει να τον εξουσιοδωτήσει όλα γίνονται με την ευχή του Μήτσου. Απλα δεν μπορεί ο καημένος γιατι ειναι στην σπηλιά τώρα...

δεν εξαπατάται κανένας και δεν κλέβουν κανέναν. Απλά προσπερνάνε ενα χαζό τυποκρατικό εμπόδιο. 

Δημοσ.

Ως τι θα βάλει υπογραφή ο υπάλληλος του ΚΕΠ στην 1η δήλωση φιλε? τι ακριβως θα επικυρωσει τα στοιχεια σου? για ποιο λογο? κατα τα αλλα δεν θέλεις να σου κάνουν πολλες ερωτήσεις ε? σοβαρα τωρα υπήρξε τοσο χαζος υπάλληλος στο ΚΕΠ που υπέγραψε τετοια δηλωση που έλεγε τι ακριβως ? :cry: :cry: δεν υπάρχει περιπτωση να μην υπάρχει ΚΕΠ ή αστυνομικο τμημα ακομα και στο Καστελοριζο έχει λιμενικο που εκει γινεται ενα γνησιο της υπογραφής.

Τωρα εντάξει αμα έχεις κάνει κάτι τετοιο τι να πω οπως ειπα και πριν βασικα μερικοί δεν προσέχουν καν τι υπογράφουν και κυριως γιατι το υπογράφουν. Εντάξει στα ΚΕΠ τωρα ..... κοιμουνται και αυτοι τον ύπνο του δικαίου.

Γενικά υπάρχουν ψαρωμενοι υπάλληλοι και υποψηφιοι και τα πάντα αλλα μη νομιζεις οτι ειναι ολοι έτσι κάποιος θα σε πάρει χαμπαρι κάποια στιγμη , στο μεταξυ φαινεται οτι θα ειναι εκτυπωμένο απο υπολογιστή. Και οχι πρωτότυπο. Δεν ειναι καν κολπο αυτο που λές. Σαν να παιρνω εγω μια φωτοτυπια και να την στέλνω με φάξ. Δεν ειναι το πρωτότυπο. Σιγα μη δεχομουν εξουσιοδοτηση που δεν ειναι πρωτότυπη. Τι να πω έπεσες σε κοιμισηδες αμα το πέτυχες αυτο.

Ευτυχως που το ειπες πλάκα πλακα τωρα μολις δει κανεις κανα τέτοιο να μιλήσει αμεσως με την υπάλληλο στο ΚΕΠ που υπέγραψε να δουμε που ειναι το πρωτοτυπο και ποιος το έχει στα χέρια του. Μετα ξέρεις .... πάμε στο τμημα για τα περαιτερω. Τωρα το αν δεν θα ειναι κάθειρξη αλλα με αναστολή οκ στο ποινικο σου μητρωο θα φαινεται πάντως ;)

Δημοσ.

Μέχρι εκεί που λες για σκάνερ και ζωγραφικές διάβασα... :)

εσύ υποτίθεται το διάβασες απο πριν δεν χρειαζόταν να το ξαναδιαβάσεις 

Δημοσ.

Μέχρι εκεί που λες για σκάνερ και ζωγραφικές διάβασα... :)

Το κολπο της εξουσιοδοτησης με ... φωτοτυπια. Σατανικος ο τύπος. :devil:

Δημοσ.

Ως τι θα βάλει υπογραφή ο υπάλληλος του ΚΕΠ στην 1η δήλωση φιλε? τι ακριβως θα επικυρωσει τα στοιχεια σου? για ποιο λογο? κατα τα αλλα δεν θέλεις να σου κάνουν πολλες ερωτήσεις ε? σοβαρα τωρα υπήρξε τοσο χαζος υπάλληλος στο ΚΕΠ που υπέγραψε τετοια δηλωση που έλεγε τι ακριβως ? :cry: :cry: δεν υπάρχει περιπτωση να μην υπάρχει ΚΕΠ ή αστυνομικο τμημα ακομα και στο Καστελοριζο έχει λιμενικο που εκει γινεται ενα γνησιο της υπογραφής.

Τωρα εντάξει αμα έχεις κάνει κάτι τετοιο τι να πω οπως ειπα και πριν βασικα μερικοί δεν προσέχουν καν τι υπογράφουν και κυριως γιατι το υπογράφουν. Εντάξει στα ΚΕΠ τωρα ..... κοιμουνται και αυτοι τον ύπνο του δικαίου.

Γενικά υπάρχουν ψαρωμενοι υπάλληλοι και υποψηφιοι και τα πάντα αλλα μη νομιζεις οτι ειναι ολοι έτσι κάποιος θα σε πάρει χαμπαρι κάποια στιγμη , στο μεταξυ φαινεται οτι θα ειναι εκτυπωμένο απο υπολογιστή. Και οχι πρωτότυπο. Δεν ειναι καν κολπο αυτο που λές. Σαν να παιρνω εγω μια φωτοτυπια και να την στέλνω με φάξ. Δεν ειναι το πρωτότυπο. Σιγα μη δεχομουν εξουσιοδοτηση που δεν ειναι πρωτότυπη. Τι να πω έπεσες σε κοιμισηδες αμα το πέτυχες αυτο.

Ευτυχως που το ειπες πλάκα πλακα τωρα μολις δει κανεις κανα τέτοιο να μιλήσει αμεσως με την υπάλληλο στο ΚΕΠ που υπέγραψε να δουμε που ειναι το πρωτοτυπο και ποιος το έχει στα χέρια του. Μετα ξέρεις .... πάμε στο τμημα για τα περαιτερω. Τωρα το αν δεν θα ειναι κάθειρξη αλλα με αναστολή οκ στο ποινικο σου μητρωο θα φαινεται πάντως ;)

Ρε φίλε τι λες... 

καταρχήν σε 2,3 κεπ το έχω κάνει αυτό και σε όλα το ίδιο γρήγορα 

καταδεύτερον ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ;; τι εννοεις ΩΣ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ; ό,τι θέλω μπορώ να γράψω πχ μπορώ να γράψω "εξουσιοδοτώ τον τάδε να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες μου για κάθε νόμιμη χρήση"  το τι θα γράψει σαν λόγο ειναι το θέμα;

Ο υπάλληλος του κεπ δεν ειναι δικηγόρος η αστυνόμος ούτε για να μου κάνει ανάκριση ούτε για αξιολόγηση το περιεχόμενο της δήλωσης η δουλειά του ειναι να μουτζουρώσει τον κενό χώρο (για να μην προστεθούν περαιτέρω λεπτομέρειες και αυτό ΑΝ το ζητήσω μπορώ απλά κενή να πάρω... αφού εγώ ειμαι αυτός που υπογράφει υπογράφω για ό,τι γουστάρω) και να δει αν τα στοιχεία μου ειναι ίδια με την ταυτότητα μου. 

Το κολπο της εξουσιοδοτησης με ... φωτοτυπια. Σατανικος ο τύπος. :devil:

φωτοτυπία σκάνερ φαξ το ίδιο ειναι όλα ένας αισθητήρας περνάει πάνω απο την σελίδα μεταφέρει ότι δει στην μνήμη και μετά εκτυπώνει απο την μνήμη. (γιαυτό τρελαίνομαι με υπηρεσίες στην ψωροκώσταινα που δέχονται φαξ και όχι mail λες και έχει κάποια επισημότητα παραπάνω το φαξ απλά ενα πιο φτηνό σκάνερ ειναι) 

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε ποιος δέχτηκε εξουσιοδοτηση φωτοτυπια. Αυτο λυσε μου. Το τι θα υπογράψει ο υπάλληλος στο ΚΕΠ οκ. Δεν υπήρξε ουτε ενας να σε ρωτησει που ειναι η πρωτοτυπη εξουσιοδοτηση? εστω απο περιεργεια? :cry:  αυτο που κάνεις και μετα εκτυπώνεις στον υπολογιστη ειναι φωτοτυπια δεν ειναι το πρωτοτυπο.

Εκτος και αν δεν την έχεις δώσει πουθενά και νομιζεις οτι ειναι τρομερο κολπο αν πάς στην αστυνομια με αυτη πάντως η σε λιμενικο τμημα στανταρ θα στην πουνε αμα δεν πεσεις σε κοιμισμενους βεβαια γιατι και εκει μερικοι κοιμούνται τον ύπνο τον βαθυ :cry:

Φαντασου δηλαδη έτσι εσυ μπορει να φτιάχνεις ακομα και ιδιωτικά συμφωνητικά αγοραπωλησιας αγαθών βεβαια κανεις νοημων δεν θα δεχοταν αντιγραφο ιδιωτικου συμφωνητικου ακριβως γιατι τύποι σαν και εσενα έχουν τέτοιες φαινές ιδεες :cry:

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε ποιος δέχτηκε εξουσιοδοτηση φωτοτυπια. Αυτο λυσε μου. Το τι θα υπογράψει ο υπάλληλος στο ΚΕΠ οκ. Δεν υπήρξε ουτε ενας να σε ρωτησει που ειναι η πρωτοτυπη εξουσιοδοτηση? εστω απο περιεργεια? :cry:  αυτο που κάνεις και μετα εκτυπώνεις στον υπολογιστη ειναι φωτοτυπια δεν ειναι το πρωτοτυπο.

Εκτος και αν δεν την έχεις δώσει πουθενά και νομιζεις οτι ειναι τρομερο κολπο αν πάς στην αστυνομια με αυτη πάντως η σε λιμενικο τμημα στανταρ θα στην πουνε αμα δεν πεσεις σε κοιμισμενους βεβαια γιατι και εκει μερικοι κοιμούνται τον ύπνο τον βαθυ :cry:

Καλημέρα Ελλάδα μετά απο τόσες καρτέλες ξανά απο την αρχή.

1) Φωτοτυπία για εμένα που ξέρω ότι ειναι φωτοτυπία...(δηλαδή δεν είσαι λάθος ετυμολογικά)  το χαρτί αυτό όμως θα ειναι εκτυπωμένο έγχρωμα και κυριλέ θα μοιάζει με κανονικό.

2) Γενικά φαντάζεσαι πολλά πράματα και φωτοτυπία να ήταν άνετα περνούσε δεν ειναι κανένας στην ελλάδα hal9000 (δεν μιλάω για τον admin αλλά για τον "πραγματικό" υπολογιστή) τους λες ένα μου το έστειλε σε φαξ για πιο γρήγορα και τελειώνει εκει. 

Δημοσ.

παιδιά θα έρθει μια στιγμή που θα ξεθάψει κάποιος το θρεντ και θα θυμηθείτε ότι κάποτε τσακωνόσασταν με μεράκι και ενδιαφέρον για τις σφραγίδες των κεπ και θα φεύγετε από τις ταράτσες από την ντροπή

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά θα έρθει μια στιγμή που θα ξεθάψει κάποιος το θρεντ και θα θυμηθείτε ότι κάποτε τσακωνόσασταν με μεράκι και ενδιαφέρον για τις σφραγίδες των κεπ και θα φεύγετε από τις ταράτσες από την ντροπή

Εγω απλα θελω να μου πει ποιος δέχτηκε φωτοτυπια σαν αυτες που φτιάχνει ειτε ειναι εξουσιοδοτησεις ειτε δεν ξερω και εγω τι :cry:

Δημοσ.

Δεν τσακωνόμαστε! :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω απλα θελω να μου πει ποιος δέχτηκε φωτοτυπια σαν αυτες που φτιάχνει ειτε ειναι εξουσιοδοτησεις ειτε δεν ξερω και εγω τι :cry:

Ρε φίλε καταρχήν εσύ είσαι η απόδειξη είσαι σε ΚΕΠ (και άρα πολύ πιο προσεκτικός απο την κυρακομπρέσα στα ελτά) και δεν καταλαβαίνεις βασικά πράματα εδώ και 3 καρτέλες και μπουρδουκλώνεσαι και πιστεύεις ότι θα καταλάβαινες την διαφορά εκτύπωσης απο την αυθεντική σελίδα ακόμη έχεις στο μυαλό σου ότι θα ειναι κάτι τύπου τσαλακωμένο με ασπρόμαυρα σημάδια κτλ ενω στο είπα κανα 2 φορές ότι μιλάμε για εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε υπολογιστή... 

αν δεν μπορείς μια φορά να την καταλάβεις εσύ η κυρακομπρέσα στο ταμείο  των ελτα δεν μπορεί 100

η κυρακομπρέσα για να καταλάβεις δεν ξέρει να κάνει account στο insomnia...

ανοίγει τον IE και στο homepage (bing) στο search γράφει www.3ipnateellines.gr (και δεν χρησιμοποιεί το addressbar γιατι δεν ξέρει την διαφορά) 

Στο PC στα ΕΛΤΑ ξέρει μόνο πως να βάζει τους κωδικούς που χρειάζεται για αποστολές και πως ανοίγει η πασιέντζα (και αυτό καμιά φορά το ξεχνάει και ρωτάει  την καινούργια που έμεινε έγκυος όταν πήγαινε σχολείο και μπήκε με το νέο κόμμα να της δείξει) 

Δημοσ.

Ρε φίλε καταρχήν εσύ είσαι η απόδειξη είσαι σε ΚΕΠ (και άρα πολύ πιο προσεκτικός απο την κυρακομπρέσα στα ελτά) και δεν καταλαβαίνεις βασικά πράματα εδώ και 3 καρτέλες και μπουρδουκλώνεσαι και πιστεύεις ότι θα καταλάβαινες την διαφορά εκτύπωσης απο την αυθεντική σελίδα ακόμη έχεις στο μυαλό σου ότι θα ειναι κάτι τύπου τσαλακωμένο με ασπρόμαυρα σημάδια κτλ ενω στο είπα κανα 2 φορές ότι μιλάμε για εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε υπολογιστή... 

αν δεν μπορείς μια φορά να την καταλάβεις εσύ η κυρακομπρέσα στο ταμείο  των ελτα δεν μπορεί 100

η κυρακομπρέσα για να καταλάβεις δεν ξέρει να κάνει account στο insomnia...

ανοίγει τον IE και στο homepage (bing) στο search γράφει www.3ipnateellines.gr (και δεν χρησιμοποιεί το addressbar γιατι δεν ξέρει την διαφορά) 

Το αν το έχεις δώσει πουθενα και το έχουν δεχτει παραμένει στις γαργάρες ομως :cry:

δεν απαντάς εντάξει. Το ήξερα. Μπακαλοχαρτα με σφραγιδες πάνω πλαστές δυσκολα δέχονται ακομα και οι κοιμισμένοι. :cry:

Αριβεντέτσι πάω για ποτάκι B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...