Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση το όνομα του σε συνδυασμό με την στάση του δεν ξέρω πως εσύ κατάλαβες κάτι άλλο το έγραψα ξεκάθαρα (ότι προτιμά να ταλαιπωρηθεί 1 μήνα  και κάτι για πωλητή διάβασα που δεν το εξηγεί περαιτέρω άρα παίζει να ταλαιπωρηθούν και άλλοι για αυτό το πακέτο )

Ελευθερία ειναι αυτό ακριβώς να μην συμβιβάζεσαι να αλλάξεις την ζωή σου παρα την θέληση σου επειδή κάποιος άλλος θέλει να στο επιβάλει... και όταν υπάρχει το πακέτο στην γειτονιά σου που λέμε αλλά δεν μπορείς να το πάρεις γιατι έχουν ενα χαζό Policy και συμβιβάζεσαι να περιμένεις 1 μήνα ουσιαστικά λες οκ καταπιέστε την ελευθερία μου στα @@ μου δεν θα κάνω κάτι για αυτό.

Άρα τι live free or die... τι die.. εδω μια φωτοτυπια δεν θέλει να βγάλει για την ελευθερία του σιγά μην δώσει και την ζωή του :P

Τώρα ελπίζω να έγινε κατανοητό αυτό.

Και παραφράζοντας ελάχιστα (προσθέτοντας το "little") τα λόγια του Βενγιαμιν Φραγκλίνου "Those who are willing to give a little freedom for a little convenience deserve neither

Τώρα απο εκει και πέρα για πες μου zio γιατι θα ανησυχούσες;

βρε αμορφωτο ον. λεμε. ζησε ελευθερος ή πεθανε. που σημαινει τι; οτι κανεις τα παντα για να εισαι ελευθερος. αλλιως δεν αξιζει να ζεις. τι ανοησιες λες εσυ τωρα; να παραβω τον νομο για ενα ασημαντο γεγονος και να ρισκαρω να φαω προστιμο ή ακομη χειροτερα και την ελευθερια μου για μια βλακεια; και προσπαθεις να το παιξεις κι εξυπνος απο πανω. αν δεν εισαι απλα κακο τρολ,τοτε μιλαμε για πολυ χαμηλο iq. και συνηθως κατι μαγκες του καναπε σαν εσενα ειναι που τηρουν πρωτοι και καλυτεροι ολους τους νομους εν τελει. επισης τι θα πει οτι ειναι χαζο αυτο; αν το πας ετσι δε θα επρεπε να υπαρχει κανενας νομος. και για εναν βιαστη χαζο ειναι να τον βαζουν φυλακη επειδη βιασε. αυτουνου του φαινεται νορμαλ. χωρις νομους δε παμε πουθενα αντιθετως γυρναμε πισω στη πρωτογονη ζωη με τα ροπαλα.

αν θες να το παιζεις επαναστατης παντως,ξεκολλα απο το πληκτρολογιο κι αντι να ασχολεισαι με βλακειες κανε τιποτα πιο ουσιαστικο. 

• Like 2
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήγες λίγο μακριά με το nick είναι η αλήθεια!  :P

Θα ανησυχούσα αν οι περισσότεροι έβρισκαν λογικό να κάνουν αυτό που τους βολεύει, ανεξάρτητα αν είναι νόμιμο ή παράνομο!

Δεν το πάω καθόλου μακριά ειναι θέμα ορισμού... τα λόγια δεν ειναι μονο για ντεκορ θα πρέπει να καταλαβαίνεις τι λένε αν θες να τα ακολουθήσεις ή θες να μας πεις ότι αν κάποιος πιστεύει στο live free or die σημαίνει μόνο πως θα βάλει τα χακί αν ο τούρκος κάνει ντού; (που είδαμε πολλούς που λέγανε ότι θα φύγουν για Ιταλία όταν εξελισσόταν τα πρόσφατα γεγονότα στην τουρκία) και για ποιο λόγο να σε ενοχλεί αν ο τούρκος κάνει ντού απο την στιγμή που ήδη δέχεσαι να τσαλαπατιθεί η ελευθερία σου για το παραμικρό;

και ο τούρκος τι θα κάνει; δεν θα μας σφάξει όλους... αν τον αποδεχτούμε απλά θα βάλει δικούς του νόμους και συστήματα... τιποτα παραπάνω.. άρα ειναι γελοίο να επικαλείται κανείς ότι την παραπάνω έκφραση την εννοεί μόνο για την στιγμή της μάχης με τον εισβολέα...

Οι νόμοι υπάρχουν σαν μπούσουλας απο εκει και πέρα πρέπει ως άνθρωποι να έχουμε το μυαλό να κρίνουμε την κατάσταση (4 η ώρα τα ξημερώματα με τέλεια ορατότητα και καμία ψυχή στον δρόμο σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων εσύ θα περίμενες 10 λεπτά ενα κόκκινο φανάρι; ή θα κοιτούσες δεξιά αριστερά και θα περνούσες τον δρόμο ; )

και τέλος για να τελειώνουμε και με αυτό το ζήτημα δεν ειναι παράνομο... το να φέρεις φωτοτυπία αντι για πρωτότυπη δήλωση ακόμη και αν ειναι αλλοιωμένη η φωτοτυπία είναι απλά ενάντια των κανονισμών των ΕΛΤΑ (όπως για παράδειγμα το να μιλάς στην τάξη δεν ειναι παράνομο ειναι απλά ενάντια των κανονισμών του σχολείου)

Δεν θεωρείται πλαστογραφία δηλαδή και κακώς ανέφερα πιο πάνω πως ειναι πλημμέλημα (για να θεωρηθεί πλημμέλημα θα πρέπει να αποκομίσει κάτι απο το δημόσιο ή απο 3ο άτομο μέχρι ενός σημείο σε αξία) 

Παράνομο γίνεται μόνο αν κλέψει κάτι δηλαδή.

Δημοσ.

Δεν το πάω καθόλου μακριά ειναι θέμα ορισμού... τα λόγια δεν ειναι μονο για ντεκορ θα πρέπει να καταλαβαίνεις τι λένε αν θες να τα ακολουθήσεις ή θες να μας πεις ότι αν κάποιος πιστεύει στο live free or die σημαίνει μόνο πως θα βάλει τα χακί αν ο τούρκος κάνει ντού; (που είδαμε πολλούς που λέγανε ότι θα φύγουν για Ιταλία όταν εξελισσόταν τα πρόσφατα γεγονότα στην τουρκία) και για ποιο λόγο να σε ενοχλεί αν ο τούρκος κάνει ντού απο την στιγμή που ήδη δέχεσαι να τσαλαπατιθεί η ελευθερία σου για το παραμικρό;

και ο τούρκος τι θα κάνει; δεν θα μας σφάξει όλους... αν τον αποδεχτούμε απλά θα βάλει δικούς του νόμους και συστήματα... τιποτα παραπάνω.. άρα ειναι γελοίο να επικαλείται κανείς ότι την παραπάνω έκφραση την εννοεί μόνο για την στιγμή της μάχης με τον εισβολέα...

Οι νόμοι υπάρχουν σαν μπούσουλας απο εκει και πέρα πρέπει ως άνθρωποι να έχουμε το μυαλό να κρίνουμε την κατάσταση (4 η ώρα τα ξημερώματα με τέλεια ορατότητα και καμία ψυχή στον δρόμο σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων εσύ θα περίμενες 10 λεπτά ενα κόκκινο φανάρι; ή θα κοιτούσες δεξιά αριστερά και θα περνούσες τον δρόμο ;)

και τέλος για να τελειώνουμε και με αυτό το ζήτημα δεν ειναι παράνομο... είναι απλά ενάντια τον κανονισμών των ΕΛΤΑ (όπως για παράδειγμα το να μιλάς στην τάξη δεν ειναι παράνομο ειναι απλά ενάντια των κανονισμών του σχολείου)

Δεν θεωρείται πλαστογραφία δηλαδή και κακώς ανέφερα πιο πάνω πως ειναι πλημμέλημα (για να θεωρηθεί πλημμέλημα θα πρέπει να αποκομίσει κάτι απο το δημόσιο ή απο 3ο άτομο μέχρι ενός σημείο σε αξία) 

Δεν ειμαστε ελευθεροι επειδη το ελτα μας απαγορευει να παραλαβουμε κατι που ειναι στο ονομα αλλου. Επειδη δηλαδη ουσιαστικα προστατευει τον αποστολεα αλλα και τον παραληπτη. μαλιστα. μιλαμε εσυ αδικεισαι. πρωθυπουργος επρεπε να εισαι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι νόμοι υπάρχουν σαν μπούσουλας απο εκει και πέρα πρέπει ως άνθρωποι να έχουμε το μυαλό να κρίνουμε την κατάσταση (4 η ώρα τα ξημερώματα με τέλεια ορατότητα και καμία ψυχή στον δρόμο σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων εσύ θα περίμενες 10 λεπτά ενα κόκκινο φανάρι; ή θα κοιτούσες δεξιά αριστερά και θα περνούσες τον δρόμο ; )

και τέλος για να τελειώνουμε και με αυτό το ζήτημα δεν ειναι παράνομο... είναι απλά ενάντια τον κανονισμών των ΕΛΤΑ (όπως για παράδειγμα το να μιλάς στην τάξη δεν ειναι παράνομο ειναι απλά ενάντια των κανονισμών του σχολείου)

Δεν θέλω να κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει και ό,τι θεωρεί αυτός σωστό και βολικό. Δεν το θεωρώ αυτό ελευθερία.

Στο παράδειγμα με το φανάρι που λες θα πέρναγα με κόκκινο, το έχω κάνει κιόλας. Αν με γράφανε όμως δεν θα ζητούσα και τα ρέστα...

(Για το πλαστογραφία που λες, έτσι μοιάζει πάντως, δεν ξέρω πως λέγεται νομικά αλλά φτιάχνεις μόνος σου ένα χαρτί που δεν σου έδωσαν).

Δημοσ.

Δεν ειμαστε ελευθεροι επειδη το ελτα μας απαγορευει να παραλαβουμε κατι που ειναι στο ονομα αλλου. Επειδη δηλαδη ουσιαστικα προστατευει τον αποστολεα αλλα και τον παραληπτη. μαλιστα. μιλαμε εσυ αδικεισαι. πρωθυπουργος επρεπε να εισαι.

Δεν είσαι ελεύθερος γιατι τα ελτα επιβάλουν στον αποστολέα μονόδρομο να περιμένει 1 μήνα και ενώ υπάρχει τρόπος (μέσω του φίλου του) να κάνει την δουλειά του δεν του το επιτρέπουν και του ζητάνε μόνο με συγκεκριμένο τρόπο να δράσει και αν του αρέσει.

Το πακέτο αυτό ανήκει ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ και όχι στα ελτα. 

Δημοσ.

Δεν είσαι ελεύθερος γιατι τα ελτα επιβάλουν στον αποστολέα μονόδρομο να περιμένει 1 μήνα και ενώ υπάρχει τρόπος (μέσω του φίλου του) να κάνει την δουλειά του δεν του το επιτρέπουν και του ζητάνε μόνο με συγκεκριμένο τρόπο να δράσει και αν του αρέσει.

Τα ελτα καλε μου μια χαρα το επιτρεπουν. αλλα θελουν αποδεικτικα . ταυτοτητα του φιλου μου,την υπογραφη του κτλ κτλ.  τα οποια εγω απλα δε μπορω να εχω τωρα. σου φαινεται τοσο παραλογο;;; αμα δε τα ηθελαν αυτα ο καθενας θα μπορουσε να πει ειμαι φιλος του ταδε και να παει να παραλαβει. αντε ξυπνα λιγο. που μας το παιζεις κι ιστορια.

Δημοσ.

Σε αφήνουν να παραλάβεις, απλά έχουν τη συγκεκριμένη διαδικασία που δεν τη βρίσκω παράλογη. Επίσης, μπορείς να δεις τους όρους πριν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και αν δεν συμφωνείς να βρεις κάποια άλλη που θα σε βολεύει :)

Δημοσ.

Δεν θέλω να κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει και ό,τι θεωρεί αυτός σωστό και βολικό. Δεν το θεωρώ αυτό ελευθερία.

Στο παράδειγμα με το φανάρι που λες θα πέρναγα με κόκκινο, το έχω κάνει κιόλας. Αν με γράφανε όμως δεν θα ζητούσα και τα ρέστα...

(Για το πλαστογραφία που λες, έτσι μοιάζει πάντως, δεν ξέρω πως λέγεται νομικά αλλά φτιάχνεις μόνος σου ένα χαρτί που δεν σου έδωσαν).

Δεν είναι τιποτα... έργο πλαστογραφία σε βαθμό πλημμελήματος ειναι όταν κλέψεις με κάποιο τρόπο πράματα αξίας έως 75000 ευρώ και σε βαθμό κακουργήματος αν το κάνεις αυτό για μεγαλύτερης αξίας πράματα.

και σε βαθμό πλημμελήματος παίρνεις 3 μήνες με αναστολή (δεν πας φυλακή δηλαδή εως ότου αποκτήσεις αρκετές καταδίκες με αναστολή σε αθροιστική διάρκεια 24 ή 36 μήνες -δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς- έως τότε δεν πας ποτέ φυλακή ) 

Τέλος κανένας δεν πρόκειται να σε γράψει αν είναι στα καλά του θα σου πει ο τροχονόμος "πέρνα" απο μόνος του μου έχει συμβεί που σταμάτησα ακριβώς γιατι ήταν Ζ και είπα να μην μπλέξω.... 

Αυτός που κάνει ότι νομίζει ειναι τα ΕΛΤΑ που παρέχουν μόνο έναν τρόπο για να παραλάβεις το πακέτο και κανέναν άλλο απο εκει και πέρα ας κόψει ο άλλος το κεφάλι του και επειδή ακριβώς όλοι οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι δεν αλλάζει και η πολιτική είμαστε καλά εκπαιδευμένη στο να ακολουθούμε διαταγές.

Επειδή παρέχεις 1 τρόπο δεν σημαίνει κάτι... να που η ζωή μόνη της απέδειξε πως αυτός ο τρόπος ειναι ελλιπής και τώρα κάποιος θα ταλαιπωρηθεί για εναν μήνα εξαιτίας αυτού του μοναδικού τρόπου. 

Σε αφήνουν να παραλάβεις, απλά έχουν τη συγκεκριμένη διαδικασία που δεν τη βρίσκω παράλογη. Επίσης, μπορείς να δεις τους όρους πριν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και αν δεν συμφωνείς να βρεις κάποια άλλη που θα σε βολεύει :)

ήδη έχω απαντήσει σε άλλο χρήστη για αυτό το επιχείρημα να μην τα ξαναγράφω.

Δημοσ.

Δεν είναι τιποτα... έργο πλαστογραφία σε βαθμό πλημμελήματος ειναι όταν κλέψεις με κάποιο τρόπο πράματα αξίας έως 75000 ευρώ και σε βαθμό κακουργήματος αν το κάνεις αυτό για μεγαλύτερης αξίας πράματα.

και σε βαθμό πλημμελήματος παίρνεις 3 μήνες με αναστολή (δεν πας φυλακή δηλαδή εως ότου αποκτήσεις αρκετές καταδίκες με αναστολή σε αθροιστική διάρκεια 24 ή 36 μήνες -δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς- έως τότε δεν πας ποτέ φυλακή ) 

Τέλος κανένας δεν πρόκειται να σε γράψει αν είναι στα καλά του θα σου πει ο τροχονόμος "πέρνα" απο μόνος του μου έχει συμβεί που σταμάτησα ακριβώς γιατι ήταν Ζ και είπα να μην μπλέξω.... 

Αυτός που κάνει ότι νομίζει ειναι τα ΕΛΤΑ που παρέχουν μόνο έναν τρόπο για να παραλάβεις το πακέτο και κανέναν άλλο απο εκει και πέρα ας κόψει ο άλλος το κεφάλι του και επειδή ακριβώς όλοι οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι δεν αλλάζει και η πολιτική είμαστε καλά εκπαιδευμένη στο να ακολουθούμε διαταγές. 

Βλέπουμε κάποια πράγματα κάπως διαφορετικά αλλά δεν πειράζει, γι'αυτό είναι το forum :)

Δημοσ.

ήδη έχω απαντήσει σε άλλο χρήστη για αυτό το επιχείρημα να μην τα ξαναγράφω.

Να φας 3 μηνες με αναστολη(στη καλυτερη),επειδη ο φιλος σου δε μπορει να παραλαβει το πακετο του και θα πρεπει να περιμενει απλως λιγο καιρο για να το παραλαβει. Σκυβεις το κεφαλι επειδη δε θες να εχεις δικαστηρια για μια τεραστια ηλιθιοτητα,που δε σε αφορα καν κιολας αμεσα. Και που κανεις δε θα βγει και χαμενος στο τελος. Καλα ειπα και παραπανω. Αντι να βγαζεις εδω τα ψυχολογικα σου,αφου εισαι τοσο μαγκας βγες εκει εξω και κανε πραξη αυτα που λες. Στο keyboard ολοι καλοι ειμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Να φας 3 μηνες με αναστολη,επειδη ο φιλος σου δε μπορει να παραλαβει το πακετο του και θα πρεπει να περιμενει απλως λιγο καιρο για να το παραλαβει. Σκυβεις το κεφαλι επειδη δε θες να εχεις δικαστηρια για μια τεραστια ηλιθιοτητα,που δε σε αφορα καν κιολας αμεσα. Και που κανεις δε θα βγει και χαμενος στο τελος. Καλα ειπα και παραπανω. Αντι να βγαζεις εδω τα ψυχολογικα σου,αφου εισαι τοσο μαγκας βγες εκει εξω και κανε πραξη αυτα που λες. Στο keyboard ολοι καλοι ειμαστε.

όχι ρε φίλε είπαμε δεν τρως τιποτα είπαμε δεν ειναι καν πλαστογραφία η περίπτωση σου! εσυ 3 μήνες με αναστολή θα φας αν πλαστογραφήσεις κάτι και κλέψεις λεφτά ή πράγματα αξίας απο κάποιον.... 

Αυτό που κάποιοι το παίζουν πως δεν διάβασαν κανένα άλλο μήνυμα και πιάνονται απο ενα μικρό κομμάτι ενός κειμένου και του αλλάζουν και νόημα με ξεπερνά... 

Νά πάρτε τα και απο δικηγόρο:

πλαστογραφία : ορισμοί και ποινές

Το έγκλημα της πλαστογραφίας θεσπίστηκε προκειμένου να προστατευτεί η ασφάλεια των συναλλαγών και η δικαιολογημένη πίστη των συναλλασσομένων στη γνησιότητα των πάσης φύσεως εγγράφων. Πλαστογραφία υπάρχει όταν κανείς καταρτίζει (εξ αρχής) πλαστό έγγραφο ή νοθεύει ένα γνήσιο, με σκοπό να παραπλανήσει, με τη χρήση του, άλλον, αναφορικά με γεγονός, που μπορεί να έχει (έννομες) συνέπειες. π.χ κάποιος συντάσσει εξαρχής και μιμούμενος το γραφικό χαρακτήρα άλλου ιδιόχειρη διαθήκη (πρώτη περίπτωση) ή αλλάζει πάνω στο σώμα της επιταγής το ποσόν (π.χ από 30.000 σε 80.000-δεύτερη περίπτωση).

Η πλαστογραφία στη βασική-"απλή" της μορφή, τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος, με ποινή φυλάκισης από 3 μήνες έως 5 χρόνια. Η χρήση του πλαστού εγγράφου από τον ίδιο τον πλαστογράφο δε συνιστά νέο αδίκημα, αλλά επιβαρυντική περίσταση, που αυξάνει την ποινή (πάντα βέβαια στα ανωτέρω όρια).

Αντίθετα, αν πλαστογράφος και χρήστης είναι 2 διαφορετικά πρόσωπα, τότε θα τιμωρηθούν και οι δύο π.χ άλλος πλαστογραφεί την επιταγή και άλλος πάει να την εισπράξει, γνωρίζοντας -εννοείται- ότι είναι παραποιημένη.

Η πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος προϋποθέτει :

α) ότι ο δράστης είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή και σε άλλον περιουσιακό όφελος, βλάπτοντας ξένη περιουσία π.χ έκδοση δανείου με πλαστή βεβαίωση αποδοχών.

β) το συνολικό όφελος του δράστη να ξεπερνά συνολικά τα 73.000 ευρώ ή

γ) η ζημία να είναι μεταξύ 15.000 και 73.000 ευρώ, αλλά ο δράστης να διαπράττει πλαστογραφίες κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια.

Κατ' επάγγελμα τέλεση υπάρχει όταν ο δράστης, από την επανειλημμένη τέλεση του αδικήματος και τις εν γένει περιστάσεις, όπως π.χ η υλικοτεχνική υποδομή (πολλές πλαστές σφραγίδες και άλλα αντικείμενα τέλεσης που τυχόν βρεθούν στο σπίτι του) που έχει διαμορφώσει, προκύπτει ότι ουσιαστικά ζει (πορίζεται τα προς το ζην) από αυτή τη .."δουλειά", ενώ κατά συνήθεια, όταν από την επανειλημμένη τέλεση, προκύπτει η ροπή του δράστη προς το συγκεκριμένο έγκλημα, ως στοιχείο πλέον της προσωπικότητάς του !

Στις περιπτώσεις αυτές, το κακούργημα της πλαστογραφίας τιμωρείται με κάθειρξη από 5 έως 10 χρόνια.

Να προσεχθούν ιδιαίτερα τα εξής :

-Ο όρος "έγγραφο" είναι γενικότερος από την κλασική έννοια (χαρτί), διότι περιλαμβάνει ακόμα και τα ηλεκτρονικά μέσα (δίσκους υπολογιστών) και γενικά κάθε αποτύπωση, που μπορεί να μην είναι κείμενο, αλλά αριθμός, ήχος, εικόνα κλπ και γίνεται με τεχνικά (μηχανικά και άλλα) μέσα. π.χ έχει κριθεί ότι συνιστά έγγραφο και συνεπώς πλαστογραφία η αλλοίωση (αλλαγή) του αριθμού πλαισίου του κινητήρα ενός Ι.Χ.

-Σύμφωνα με τον ορισμό, για να υπάρχει αδίκημα πλαστογραφίας, πρέπει το πλαστό έγγραφο να είναι ικανό να παράξει έννομες συνέπειες π.χ απαιτούμενα από το Νόμο δικαιολογητικά για έκδοση άλλου εγγράφου ή πρόσληψη ή έκδοση δανείου, σύνταξης κ.ο.κ. Αν το έγγραφο, παρότι παραποιημένο, δεν μπορεί να έχει έννομες συνέπειες,  δεν υφίσταται πλαστογραφία ! π.χ αν μία προκήρυξη απαιτεί να προσκομίσεις πρωτότυπο ή επικυρωμένο δικαιολογητικό και εσύ προσκομίζεις μία φωτοτυπία, ναι μεν παραποιημένη, αλλά ανεπικύρωτη, τότε δεν υπάρχει πλαστογραφία, διότι απλούστατα δεν μπορεί να γίνει δεκτή, βάσει της προκήρυξης

Αλλά και να ήταν τελικά πλημμέλημα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ δεν θα τεθεί καν ζήτημα δίκης... εκτός και αν ήταν δίπλα σου ο αστυνόμος μπέκας και με το που συμβεί το σενάριο όπου η κυράκομπρέσα agent smith που αναφέρθηκε σε εκεινο το ποστ πει "πιάστε τον πλαστογραφία!" αυτός ενώ τόση ώρα με την καμπαρντίνα του έκανε πως διάβαζε εφημερίδα δίπλα σου βγάλει χειροπέδες και σου πει "συλλαμβάνεσαι"

Κάτι σαν τις ελληνικές ταινίες δηλαδή όπου για ψύλλου πήδημα εμφανιζόταν φάντης μπαστούνης ο αστυνόμος απο κάθε πιθανή γωνία λίγα λεπτά πριν γίνει το ψύλλου πήδημα έγκλημα ήταν υποψιασμένος χωρίς να ήταν μπροστά να δει τι έγινε και τους συλλάμβανε...  :P

Δημοσ.

Δε νομίζω να μιλάμε και για κάτι τόσο σπουδαίο και σημαντικό κιόλας που να αξίζει όλο αυτό το ρίσκο και την ταλαιπωρία. Όταν γυρίσει θα παραλάβει! Με ένα τηλέφωνο στο κρατάνε κι ακόμα περισσότερο κιόλας ή μπορείς να κανονίσεις να το στείλουν κάπου άλλου.

Δημοσ.

όχι ρε φίλε είπαμε δεν τρως τιποτα είπαμε δεν ειναι καν πλαστογραφία η περίπτωση σου! εσυ 3 μήνες με αναστολή θα φας αν πλαστογραφήσεις κάτι και κλέψεις λεφτά ή πράγματα αξίας απο κάποιον.... 

Αυτό που κάποιοι το παίζουν πως δεν διάβασαν κανένα άλλο μήνυμα και πιάνονται απο ενα μικρό κομμάτι ενός κειμένου και του αλλάζουν και νόημα με ξεπερνά... 

Νά πάρτε τα και απο δικηγόρο:

Ο εξυπνος παραδεχεται-ο πονηρος δικαιολογειται-ο ηλιθιος επιμενει...

• Like 2
Δημοσ.

Ο εξυπνος παραδεχεται-ο πονηρος δικαιολογειται-ο ηλιθιος επιμενει...

αυτό ακριβώς. 

Εγώ σας δείχνω αποδείξεις και σας εξηγώ τις λεπτομέρειές και εσείς επιμένετε απλά λόγω του εγωισμού σας :)

Δε νομίζω να μιλάμε και για κάτι τόσο σπουδαίο και σημαντικό κιόλας που να αξίζει όλο αυτό το ρίσκο και την ταλαιπωρία. Όταν γυρίσει θα παραλάβει! Με ένα τηλέφωνο στο κρατάνε κι ακόμα περισσότερο κιόλας ή μπορείς να κανονίσεις να το στείλουν κάπου άλλου.

ΠΟΙΟ ρίσκο ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι δεν διαβάζει κανείς αυτά που παραθέτω...

0 ρίσκο είπαμε δεν υπάρχει τρόπος να πας αυτόφορο κάπως αν το κάνεις εκτός αν ειναι δίπλα σου ο μπέκας και γίνουν όλα τα σουρεάλ σενάρια που ανέλυσα πιο πάνω και πίσω στις καρτέλες και ακόμη και να σε πιάσουν ΔΕΝ καταδικάζεσαι.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ

0 ταλαιπωρία (ειδικά αν την συγκρίνεις με τον 1 μήνα αναμονή) 

Το έχω κάνει αρκετές φορές δηλαδή όχι εγώ αλλά ο φίλος μου εγώ ειμαι ο παραλήπτης και επειδή τυχαίνει να βρίσκομαι εκτός αττικής κάποιες φορές όταν κάνω το λάθος και παραγγέλνω απο εξωτερικό βάζοντας πχ Fedex ή UPS τα κρατάνε στο αεροδρόμιο (καλά λαμόγια και αυτά) και ζητάνε να τους πληρώσω (κάθε φορά στην τύχη το ποσό) πχ 170 ευρώ μισθό για τον εκτελωνιστή... στέλνω τον φίλο μου κάνει αυτό που περιέγραψα και τελειώνει η διαδικασία και πληρώνω μόνο τον FPA και κανένα κέρασμα στο φιλαράκι που έτσι και αλλιώς δουλεύει εκει κοντά. 

Δημοσ.

Faeton το έχεις κάνει ποτέ αυτό που λες με τα χαρτιά;

αυτό ακριβώς. 

Εγώ σας δείχνω αποδείξεις και σας εξηγώ τις λεπτομέρειές και εσείς επιμένετε απλά λόγω του εγωισμού σας :)

ΠΟΙΟ ρίσκο ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι δεν διαβάζει κανείς αυτά που παραθέτω...

0 ρίσκο είπαμε δεν υπάρχει τρόπος να πας αυτόφορο κάπως αν το κάνεις εκτός αν ειναι δίπλα σου ο μπέκας και γίνουν όλα τα σουρεάλ σενάρια που ανέλυσα πιο πάνω και πίσω στις καρτέλες και ακόμη και να σε πιάσουν ΔΕΝ καταδικάζεσαι.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ

0 ταλαιπωρία (ειδικά αν την συγκρίνεις με τον 1 μήνα αναμονή) 

Το έχω κάνει αρκετές φορές δηλαδή όχι εγώ αλλά ο φίλος μου εγώ ειμαι ο παραλήπτης και επειδή τυχαίνει να βρίσκομαι εκτός αττικής κάποιες φορές όταν κάνω το λάθος και παραγγέλνω απο εξωτερικό βάζοντας πχ Fedex ή UPS τα κρατάνε στο αεροδρόμιο (καλά λαμόγια και αυτά) και ζητάνε να τους πληρώσω (κάθε φορά στην τύχη το ποσό) πχ 170 ευρώ μισθό για τον εκτελωνιστή... στέλνω τον φίλο μου κάνει αυτό που περιέγραψα και τελειώνει η διαδικασία και πληρώνω μόνο τον FPA και κανένα κέρασμα στο φιλαράκι που έτσι και αλλιώς δουλεύει εκει κοντά. 

Οκ μου απάντησες πριν ρωτήσω :)

Δεν κατάλαβα αυτό με το τελωνείο που λες. Πως γλιτώνεις την αμοιβή του υπαλλήλου; Κάνει ο φίλος σου όλες τις διαδικασίες; Γιατί έχω διαβάσει ότι έχει αρκετό τρέξιμο και χρειάζεται να φας κάτι ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...