anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ποιά η άποψη σας για την δεσποινίδα και την κάθε δεσποινίδα https://www.youtube.com/watch?v=V96VT57szy8 3
htnemesis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τραβα την με τρόπο μια φωτογραφία και ανέβασε την να σου πούμε χαχα εντάξυ δεν έχω στο μυαλό μου το πήδημα γιατί άμα γίνει μλκ έγω θα ψάχνω σπίτι πάλι και ούτε ξέρω πως είναι προς το παρών..να είναι νορμάλ σαν άτομο και να συναναστρέφεται με νορμάλ άτομα θέλω..
janus5555 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δεν μπορείς να προκαταβάλεις την έκβαση μιας συγκατοίκησης. Μπορεί να γίνετε κολλητοί (είτε πρόκειται για άντρα αλλά και για γυναίκα) ή μπορεί να σκοτωθείτε από τον πρώτο μήνα και να ψάχνεις πάλι. Γενικά θα πρότεινα να μην ακούσεις τις "κλειστές" απόψεις που σου λένε ότι μπορεί να πέσεις σε ανώμαλο/τρομοκράτη/προαγωγό και δε ξέρω τί άλλο. Οι πιθανότητες είναι οι ίδιες να βρεις το άλλο σου μισό/τον κολλητό που πάντα έψαχνες/ πολυ καλή παρέα για ταινία μετά τη δουλειά στην Αθήνα που όλοι ειναι μακριά! Απλά καλό είναι να οριοθετήσετε τους χώρους σας από την αρχή, να έχετε κανόνες για τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του σπιτιού και καλή διάθεση! Στην τελική, αν δε σου βγει κοιτάς αφού εδραιωθείς και γνωρίσεις τα κατατόπια, πως μπορείς να φύγεις- μπορεί στην πορεία να βρεις κάποιον φίλο που ψάχνει σπίτι και να μείνετε μαζί. 1
Vapir Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 χαχα εντάξυ δεν έχω στο μυαλό μου το πήδημα γιατί άμα γίνει μλκ έγω θα ψάχνω σπίτι πάλι και ούτε ξέρω πως είναι προς το παρών..να είναι νορμάλ σαν άτομο και να συναναστρέφεται με νορμάλ άτομα θέλω.. αν συγκατοικήσεις με γκόμενα παίζει να σου κουβαλάει και το γκόμενο , οπότε καλύτερα απέφυγε το εκτός αν είσαι ακουστικός τύπος
astrosunnefo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Η συγκατοίκηση εμπεριέχει αρκετό ρίσκο. Εδώ μπορεί να χρειαστεί να συγκατοικήσεις με συγγενικό σου πρόσωπο σε μικρό χώρο και να δεις τα όριά σου να δοκιμάζονται. Για το αν ο συγκάτοικος είναι κοπέλα ή αγόρι νομίζω πως λίγο θα πρέπει να σε απασχολεί. Όλα εναπόκεινται στο θέμα «χαρακτήρας». Το ό,τι-να-ναι δεν έχει φύλο. Κάλλιστα μπορεί να σου κάνει ο/η άλλος/η τον βίο αβίωτο, και μάλιστα πολυτρόπως. Το 'χω δει να συμβαίνει, γι' αυτό σ' το λέω. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να βγείτε για ένα καφεδάκι και να συζητήσετε περί της συγκατοίκησής σας, ίσα για να δεις κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος και να 'χεις ένα σημείο αναφοράς. Όχι ότι θα είναι απολύτως ασφαλές το συμπέρασμα, μα απ' το τίποτα... Και μετά κοιτάς και το συμβόλαιο που είπαν οι φίλοι παραπάνω. Good luck!
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μπορεί να τυχεις συγκατοίκηση με άνθρωπο νορμαλ και τυπικό σε όλα και μπορεί να τυχεις σε άνθρωπο παρταλι,βρωμοποδαρα η serial killer. Είναι αρκετό ρίσκο η συγκατοίκηση
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σαν φοιτητης συγκατοίκησα για 3 χρονια με ατομα που τα ηξερα απο την σχολη , προσωπικα δεν θα στο συνιστούσα εκτος αν εχεις σοβαρα οικονομικα προβληματα οπως εγω τοτε που το εκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα