basilis_k6 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-3-16gb-black-p-TEL.090314 1
Agathoklis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 αν εχεις επιχειρηση να κοψεις τιμολογιο και να εκπεσεις το ΦΠΑ 24% το αγοραζεις σχεδον οσο Κινα και με εγγυηση (εφοσον υπαρχει το eshop του χρονου ) 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-3-16gb-black-p-TEL.090314 Δεν αγοραζεις απο Ελλαδα Κινεζικα κινητα.
Speedycc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ποτε προλαβε ρε παιδια; Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
briemann Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πάντως με βάση τις παραπάνω απόψεις μόνο τυχαία δεν είναι η κατάντια μας σε αυτό το κράτος...μας αξίζει 100% οτι παθαίνουμε. 3
adi32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Στα 149ε και πολυ κρατησε Δεν εχει αντιπαλο μακραν στην τιμη αυτη Παντως στην ιδια τιμη παιρνεις απο Κινα το PRO 1
basilis_k6 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μην σας νοιαζει που λεει εξαντλημενο. Αν κανετε κρατηση θα σας το φερουν σε αυτην την τιμη ακομη και αν ληξει η προσφορα. Το εχω ξανακανει. Μέχρι την Κυριακή μπορείτε το παραγγειλετε σε αυτή την τιμη.
vasman15 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μην σας νοιαζει που λεει εξαντλημενο. Αν κανετε κρατηση θα σας το φερουν σε αυτην την τιμη ακομη και αν ληξει η προσφορα. Το εχω ξανακανει. Μέχρι την Κυριακή μπορείτε το παραγγειλετε σε αυτή την τιμη. Δηλ πρεπει να παρεις τηλ και να τους πεις για κρατηση?
john_dr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πάντως με βάση τις παραπάνω απόψεις μόνο τυχαία δεν είναι η κατάντια μας σε αυτό το κράτος...μας αξίζει 100% οτι παθαίνουμε. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι έχεις δίκιο, αλλά πολλοί έχουν καεί από Ελληνικά μαγαζιά. Οπότε προσφορές από κάποια μαγαζιά, όσο καλές και αν δείχνουν, πολλοί θα τις αγνοούν. Δεν γυρνάμε τις πλάτες μας στα Ελληνικά μαγαζιά, γυρνάμε τις πλάτες μας σε συγκεκριμένα Ελληνικά μαγαζιά που μας γύρισαν πρώτα την πλάτυ. Τώρα όποιος δεν είχε πρόβλημα με το εν λόγω μαγαζί, παραγγέλνει.
hliastsek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πάντως με βάση τις παραπάνω απόψεις μόνο τυχαία δεν είναι η κατάντια μας σε αυτό το κράτος...μας αξίζει 100% οτι παθαίνουμε. Που κολλαει αυτο; Btw στην ιδια τιμη αγοραζεις απο κινα το pro και οχι το απλο.
briemann Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ναι...και στην ίδια περίπου τιμή αγοράζεις και το 3s απο Κίνα που είναι και πιο καινούριο και με καλύτερο επεξεργαστή απο οτι διαβάζώ αλλά... Σου ρχεται σε 20 μερες με ενα μηνα, πρεπει να κανεις αγορά απο το εξωτερικό που λογω cc για καποιους ειναι πρόβλημα, έρχεται με ρομ λαχείο(αγγλοκινεζικη με apps που δε σβηνουν κτλ) και αρα απο οτι διαβάζω σε διπλανα θρεντς πρέπει να κάνεις ρουτ φλας κτλ με αποτελεσμα να περάσεις μια αλλη που θα ναι καλη αλλα δε θα δουλευει 100% κτλ, επικοινωνεις σε περιπτωση που σου τυχει κατι με ανθρωπους που μιλανε κινεζικα και google translate αγγλικα και αν χρειαστεις σερβις ή εγγυηση σε χωρίζουν μερικες χιλιαδες χιλιομετρα... Φυσικά και εχω πάρει κινητό από Κίνα αλλά για να γλιτώσω τα μισά λεφτά... αν ειναι να γλιτώσω 10-15€ θα το πάρω από Ελλαδα.. Και δε θα χαρώ αν κλείσει μια αλυσίδα σα τη συγκεκριμένη που παλεύει να συντηρηθεί ( γιατι κατι τετοιο καταλαβα απο τα εμοτικονς απο πανω) γιατι θετικη πορεια στην οικονομια δε βλεπω και αν γινει ενα μπραφ ακομα και τα cc γινουν πιο αυστηρα και κλεισουν τα παραθυρακια και δε μπορουμε να αγοραζουμε απο Κινα θα παρακαλαμε να υπαρχουν τετοια μαγαζια αρα πρεπει να τα στηριζουμε να επιβιωνουν και οχι να τα υπονομευουμε...
adi32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εχω παρει το Pro απο Κινα στην ιδια τιμη Δεν ειχα κανενα προβλημα με το paypal Ηρθε σε 20 μερες Ολα λειτουργουσαν τελεια και δε χρειαζεται ουτε ROM ουτε τιποτα Γιατι να το πληρωσω εδω 250ε αντι για 150 ? 1
briemann Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εχω παρει το Pro απο Κινα στην ιδια τιμη Δεν ειχα κανενα προβλημα με το paypal Ηρθε σε 20 μερες Ολα λειτουργουσαν τελεια και δε χρειαζεται ουτε ROM ουτε τιποτα Γιατι να το πληρωσω εδω 250ε αντι για 150 ? Ποιο pro και ποια 250; Η προσφορά αφορά το redmi 3 στα 149€...
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δηλ πρεπει να παρεις τηλ και να τους πεις για κρατηση? έχεις δίκιο. Τωρα λεει εξαντλημένο ενω οταν το εβαλα εγω έλεγε "αναμένεται νεα παραλαβη". Μπορούσες να κάνεις κανονικα παραγγελια ενω τωρα οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα