iordanis77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τα λινκ που δίνει η εφαρμογή από το heidoc είναι τα επίσημα και καθαρά windows links από την ms. Δηλαδη η ms πλεον διαθετει δωρεαν τα windows της?
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πάντα τα έδινε μέσω διαφόρων project (digital river, msdn, insider, techbench κτλ) απλά από εκεί τα κατέβαζαν μόνο όσοι ήταν εγγεγραμμένοι (συνήθως). Η ms σταμάτησε τη συνεργασία με την deigital river οπότε έκλεισα η μια πόρτα (τα λινκ από dr δεν δουλεύουν πια). Τα 10 τα δίνει έτσι κι αλλιώς (σαν iso χωρίς serial εννοείτε), το ίδιο και το office (trial). Τα 7άρια κατεβαίνουν και αυτά από ms αλλά θέλει το serial (λινκ). Υπήρχε ένα hack για να κατεβάσεις όλα τα windown (7, 8.1 και 10) και όλες τις εκδόσεις (π.χ. home, pro, ultimate κτλ) από το techbench της ms αλλά τώρα που το έλεγξα δεν δουλεύει το λινκ για την ms. Μάλλον το άλλαξαν.. EDIT: Το hack δουλεύει κανονικά, απλά θέλει να το κάνεις στο παρακάτω λινκ της ms https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ Το script είναι εδώ. Επιλέγεις όλο το script (εμένα δεν μου δούλεψε με CTRL+A και το επέλεξα με το ποντίκι) Πατάς CTRL+C (αντιγραφή) Μετά... σε…Chrome: Πατάς CTRL + SHIFT + J σε…Firefox: Πατάς CTRL + SHIFT + K Πας στην καρτέλα Console, Πατάς τέρμα κάτω που έχει τα δύο >> Πατάς CTRL+V (επικόλληση) Πατάς ENTER Τώρα, αν όλα πήγαν καλά, το μενού επιλογής έκδοσης έχει γίνει μπλε. Επιλέγεις την έκδοση που θέλεις και την κατεβάζεις. Είναι μόνο Αγγλικές εκδόσεις αλλά η γλώσσα αλλάζει σε 8.1, 10 και 7 ultimate μέσα από τα win. Για μικρότερες της 7 ultimate εκδόσεις (core, basic, home, home premium, business και pro) πρέπει να το κάνεις με το vistalizator. EDIT2: Μετά την επιλογή έκδοσης σου ζητάει να διαλέξεις γλώσσα, οπότε το τελευταίο που έγραψα πριν για την γλώσσα αγνόησε το. Στο τέλος σου δίνει δύο λινκ, ένα για 32 και ένα για 64 bit. Τις N Και K εκδόσεις αγνόησε τες. Η Ν είναι χωρίς τον wmp και η Κ είναι για Κορέα. Επίσης, μπορείς να ξεκλειδώσεις όλες τις εκδόσεις για τα 7άρια από ένα iso των 7 απλά διαγράφοντας το αρχείο ei.cfg από τον φάκελο sources του iso (π.χ. με το ultraiso ή το poweriso)
iordanis77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Αρα αν δεν εχεις serial δε μπορεις να κατεβασεις τα 7.
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δεν ακολούθησες μου φαίνεται όλο το post που έγραψα πριν και έμεινες μόνο στην αρχή. Με το hack κατεβάζεις κανονικά και τα 7αρια χωρίς να χρειαστεί να δώσεις τίποτα..
iordanis77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ολο το διαβασα αλλα προσεξα εκει που ειπες "Τα 7άρια κατεβαίνουν και αυτά από ms αλλά θέλει το serial" Χακ αμα θελω κατεβαζω κι απο τορεντς. Οταν κανεις repair πρεπει να ξαναπερνας τους drivers, oπως ειπε ο φιλος πριν?
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι το επεσήμανα και πριν ότι από torrent πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι untouched το iso. Το "hack" δεν είναι τίποτε άλλο παρά σου εμφανίζει τα iso των 8 και των 7 στην επιλογή για κατέβασμα των 10. Δεν είναι torrent από χρήστες ούτε κάτι πειραγμένο ή επίφοβο. Είναι τα καθαρά iso από το techbench της ms. Στο repaier δεν θα χρειαστούν drivers γιατί τα win απλά επιδιορθώνονται χρησιμοποιώντας τα αρχεία της εγκατάστασης. Δεν είναι επανεγκατάσταση .
iordanis77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Στο repair δεν θα χρειαστούν drivers γιατί τα win απλά επιδιορθώνονται χρησιμοποιώντας τα αρχεία της εγκατάστασης. Δεν είναι επανεγκατάσταση . Αυτο ελεγα κι εγω. Updates θα γινονται? Υπαρχει κοπια Win 7-64 SP1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα