Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας!

Ψαχνω για κινητο αυτες τις μερες για την μητερα μου και εχω βρει καποια αξιολογα μοντελα (να σημειωσω οτι προκειται να ειναι η πρωτη της συσκευη αφης).

Motorola Moto G (3rd Gen) (16GB)           179 ευρω

Xiaomi Redmi 3 (16GB)                            179 ευρω

Samsung Galaxy J5 Duos 2016 (16GB)    184 ευρω

Αυτα βρισκονται στην ιδια κατηγορια τιμης... ποιο πιστευετε οτι ειναι καλητερο και γιατι; (εγω παντος ξεχωρισα το Xiaomi Redmi 3 (16GB) λογο μπαταριας πιο πολυ αλλα και λογο εμφανισης μιας και προοριζεται για "γυναικεια χερια").

Επισης μου αρεσε και το παρακατω αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα παραπανω χρηματα. Πειτε μου την γνωμη σας αν εναι ενα value for money κινητο και αξιζει τα παραπανω χρηματα απο τις παραπανω συσκευες.

Huawei P9 Lite (16GB)                             219 ευρω 

Πειτε μου επισης αν ειχατε καποια συσκευη και πως σας φανηκε,

περιμενω τις γνωμες σας!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το j5 2016 δεν αξιζει-κατα την γνωμη μου- την χρηματικη διαφορα με το "απλο" j5, ιδια σοκετ/cpu/gpu αναλυση οθονης.

Οπως επισης κ το moto g το βρισκεις κ αλλου φθηνοτερα.

Το xiaomi θα χρειαστει λιγη ενασχοληση μεχρι να του περασεις την Ελληνικη rom.

Εγω θα σου ελεγα να δεις κ το lumia 650 που το εχει κ το e-shop προσφορα στα 124.

Ειναι σχετικα "κομψο", καλουτσικες καμερες, ευκολο μενου, δεν κολλαει κ δεν θελει σκαλισμα.

Προφανως το μεγαλο μειονεκτημα, οι περιορισμενες εφαρμογες του store.

Τελος εαν επιμεινεις σε android οι υπαρχει κ το moto x στα 165 καθως κ το p9lite εαν χρειαζεστε microsd.

• Like 1
Δημοσ.

απο ολα αυτα το xiaomi ειναι η καλυτερη επιλογη πιστευω, θα πρεπει ομως να του περασεις εσυ ελληνικη ρομ.

Δημοσ.

θα ειναι το πρωτο οποτε κατι σε στοκ android θα σου ελεγα... μοτο g ισως?

συσκευες πανω απο 100-120 ευρο πιστευω ειναι πεταμενα λεφτα.. 

κατσε να παρει λιγο τον αερα μιας τετοιας συσκευης και μετα χωσε το 200ευρο... σε κανα 1-2 χρονια

Δημοσ.

Το Moto G είναι ιδανικό τηλ για πρωτάρη, χωρίς πολλά πολλά, δεν θα κολλάει εγγυημένα αναβαθμίσεις, καλές κάμερες. Τα χει όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα το Lumia 550 ή το Moto E γιατί μπορεί να μην την βολεψει και πάνε χαμένα τα χρήματα. Τα Windows είναι πολύ εύκολα στην χρήση.

Δημοσ.

Σταματήστε ρε παιδιά να προτείνετε Lumia. Νεκρό λειτουργικό είναι, έλεος πια.

Από κει και πέρα δεν ξέρω κανέναν κάτω των 40 που πήρε smartphone και να μην του άρεσε.

Δημοσ.

Σταματήστε ρε παιδιά να προτείνετε Lumia. Νεκρό λειτουργικό είναι, έλεος πια.

Από κει και πέρα δεν ξέρω κανέναν κάτω των 40 που πήρε smartphone και να μην του άρεσε.

Και πού ξέρεις την ηλικία του TS?
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πρωτα απ ολα που βοηθατε με τον τροπο σας.

1. Δεν θελω να παρει windows γιατι οπως ανεφερε και ο φιλος παραπανω θεωρω πως οντως ειναι νεκρο λειτουργικο.

2. Ο το xiaomi το βρηκα απο ελληνικο μαγαζι (zkroutzομαγαζο) πρεπει να του περασω ελληνικο μενου; rom και τετοια?

(γυρω στα 40 ειναι)

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πρωτα απ ολα που βοηθατε με τον τροπο σας.

1. Δεν θελω να παρει windows γιατι οπως ανεφερε και ο φιλος παραπανω θεωρω πως οντως ειναι νεκρο λειτουργικο.

2. Ο το xiaomi το βρηκα απο ελληνικο μαγαζι (zkroutzομαγαζο) πρεπει να του περασω ελληνικο μενου; rom και τετοια?

(γυρω στα 40 ειναι)

Φίλε καλά τηλέφωνα αλλά ψιλομπλέξιμο. Το Moto G για πρώτο τηλ είναι εξαιρετικό. Καθαρό android, δεν θέλει να του κάνεις τίποτα, και απλά θα δουλεύει πάντα. Για να καταλάβεις σαν 2ο έχω της 1ης γενιάς και δουλεύει ακόμα μια χαρά

Δημοσ.

τωρα που το ψαχνω καταληγω και εγω στο moto g.... συμφερει ομως τα παραπανω λευτα για 16αρα rom και 2gb ram η να παω στην πιο light εκδοχη;

δεν θελω να μπλεξω με πολλα πολλα πρωτα γιατι το τηλεφωνο δεν ειναι δικο μου, με μια συγκριση πιστευεις οτι αξιζει να δωσω 220 και να παω στο huawei? η να προτιμησω το moto g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...