azizmaiden Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλησπερα προσφατα αγορασα και συνδεσα το νεο τροφοδοτικο μου ολα κομπλε μονο που το πισω fan του case δεν λειτουργει ενω πριν ηταν μια χαρα αρα μαλλον κατι δεν συνδεω σωστα εγω...Το τροφοδοτικο ειναι ενα VS650 Corsair εχει 4 θυληκα molex και κανενα αρσενικο, τωρα το κουτι ειναι cm storm scout και δινει 1 αρσενικο 2πινο molex για το μπροστινο fan και 1 αρσενικο 4πινο molex που φευγουν 2 καλοδια και πανε σε ενα θυληκο molex δλδ ειναι μαζι αυτα τα 2 αν καταλαβαινετε και εχει και αλλο ενα 2πινο αρσενικο molex καποιο απο αυτα ειναι για το πανω fan του case και καποιο για το πισω εχω δοκιμασει τοσους συνδιασμους και το πισω fan δεν δουλευει ποτε..επισης το μπροστα και πισω fan εχει led αναβει κανονικα.Δεν εβγαλα φωτο γιατι ειναι λιγο μπερδεμα τα καλωδια.Επισης εχω συνδεσει και το 3πινο sys fan στην μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εχεις μπερδεψει τα αρσενικα με τα θυλικα μου φαινεται Αρσενικα βγαζει το τροφοδοτικο... θα συνδεσεις η το molex η το 3pin στην μητρικη οχι και τα 2... Μπορει να λεω και βλακειες αλλα πιστευω το πετυχα με τετοια περιγραφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Όχι, σωστά τα λέει ο φίλος azizmaiden, απο την πλευρά του τροφοδοτικού είναι θυληκά. Το πλαστικό περίβλημα όντως είναι αρσενικό, όμως αυτό που χαρακτηρίζει ένα βύσμα αρσενικό ή θυληκό είναι ο κεντρικός αγωγός, όχι το περίβλημα ή η θωράκιση αν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Όχι, σωστά τα λέει ο φίλος azizmaiden, απο την πλευρά του τροφοδοτικού είναι θυληκά. Το πλαστικό περίβλημα όντως είναι αρσενικό, όμως αυτό που χαρακτηρίζει ένα βύσμα αρσενικό ή θυληκό είναι ο κεντρικός αγωγός, όχι το περίβλημα ή η θωράκιση αν υπάρχει. και καλα οτι τα 4 πιν του male μπαινουν μεσα στο female...λαθος μου τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα