ilouko Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα , δεν υπάρχει η επιλογή "none" στα στοιχεία πληρωμής στο Apple ID . Θέλω να αφαιρέσω τελείως την κάρτα . Μήπως φταίει ότι πρόσφατα έβαλα το δοκιμαστικό 3μηνο του Apple Music και μεχρι να τελειώσω με δεσμεύει ; Μα δεν ντρέπονται ;;
basilis5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 εγω μια χαρα την βλεπω την επιλογη στα settings του λογαριασμου. Βεβαια δεν εχω apple music ενεργο οπως εσυ.
borealisnor Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 κ γω εβαλα μια προπληρωμενη με 0.5 ευρω μεσα ευτυχως την πηρε..... γιατι apple ειναι αυτη παρακολουθει δε μπορω να φανταστω ποσο θα με κατσιασει οταν περασει το 3μηνο κ δεν μπορει να μου φαει τα 6.99 της ανανεωσης!
flyer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) εγω μια χαρα την βλεπω την επιλογη στα settings του λογαριασμου. Βεβαια δεν εχω apple music ενεργο οπως εσυ. ..... Και εμένα υπάρχει η επιλογή στα settings του λογαριασμού και έχω apple music... Ισχύει όμως κι αυτό Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από flyer
georgeadams Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 κ γω εβαλα μια προπληρωμενη με 0.5 ευρω μεσα ευτυχως την πηρε..... γιατι apple ειναι αυτη παρακολουθει δε μπορω να φανταστω ποσο θα με κατσιασει οταν περασει το 3μηνο κ δεν μπορει να μου φαει τα 6.99 της ανανεωσης! Μπορείς να πας στο app store account σου και να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση του Apple Music. Δε χρειάζεται να περιμένεις να περάσει το τρίμηνο. Για παράδειγμα: http://www.theverge.com/2015/6/30/8871935/how-to-cancel-apple-music
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα