Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Έχω το εξής πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα του κινητού μου Μόνο την νύχτα μου βγάζει κάτι μοβ σημάδια στην οθόνη και μόνο η μπροστά κάμερα Δοκίμασα να αλλάξω πρόγραμμα αλλά πάλι τα ίδια!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???? Ευχαριστώ
stevengreeceGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Έχω το εξής πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα του κινητού μου Μόνο την νύχτα μου βγάζει κάτι μοβ σημάδια στην οθόνη και μόνο η μπροστά κάμερα Δοκίμασα να αλλάξω πρόγραμμα αλλά πάλι τα ίδια!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???? Ευχαριστώ Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση της μπροστινής κάμερας από 5MP σε 3.8 MP.
mphxths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δοκιμασε το τι λεει σε αυτο το λινκ http://www.naldotech.com/fix-galaxy-s6-front-camera-purple-blue-spot-issue/ Προς το τελος που λεει να κανεις clear cache/data στο app της καμερας μπας και... Σε μενα παντως δεν βγαζει τιποτα..εβγαλα 2 φωτος σε σχετικα σκοτεινο δωματιο..με την μπροστινη καμερα...αλλα ηταν κομπλε. Στον ενα δεν παιζει το 4g (εμενα ) στον αλλον βγαζει μπλε κουκιδες (εσενα ) , μας εχει γαμησει αυτο το κινητο ....αλλα ειναι ωραιο το ρημαδι EDIT : αν και απο ο,τι διαβαζω παιζει ναναι hardware προβλημα , οποτε αν ειναι στην εγγυηση το πακεταρεις και το πας πισω..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Έκανα τα πάντα αλλά τίποτα...!!! Και εγώ αυτό πιστεύω ότι είναι θέμα κάμερας και όχι λογισμικού
@topos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μπορεις να δεις απο το exif της φωτο ποσο χρονο εκθεση(exposure) ειχε?
stevengreeceGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Κριμα συνήθως πετυχαίνει αυτό το κόλπο. Πήγαινε το κινητο πίσω από εκεί που το πήρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απάντησεις!!! Δυστυχώς το έχω πάρει από φίλο και έχει λήξει η εγγύηση!!!! Οπότε θα δοθεί με στον επόμενο με το πρόβλημα! Και πάλι ευχαριστώ
AlienTechGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καμία εγγύηση δεν έχει λήξη. Περσινή ναυαρχίδα είναι και δεν έχει κλείσει καν 2ετία οπότε λογικά θα σε καλύψουν μέσω αριθμού IMEI ή SN.
mahone1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πήγαινε το στο service φιλε μου ποτε δεν ξέρεις μπορεί να σου βγει πολύ φθηνότερα από όσο νομίζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα