liberto Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 o FineReader 7.0 δεν βλέπει το σκάνερ μου visioneer 6100 usb ενω η έκδοση 6.0 το βλέπει κανονικότατα. ξέρει κανείς καμιά ρύθμιση που πρέπει να κάνω? έστειλα μαίλ στην εταιρία... και με σύνδεσαν με Κάϊρο... tnx
accipio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δοκίμασε στο Options -> Scan/Open Image και τις δύο επιλογές στην ενότητα TWAIN driver, δηλ. Use TWAIN-Source interface και αν δεν δουλεύει αυτό, το Use Finereader interface.
liberto Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 άσε τα έχω δοκιμάσει όλα... το 7άρι λέει πως υποστηρίζει το σκανερ... άλλα μονο στο 6 δουλεύει τελικά.
BalDwin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Κι εμένα το ίδιο σκάνερ έχει πρόβλημα συνεργασίας με την έκδοση 7,μου πετάει το πρόγραμα ένα μήνυμα λάθους "the device is not ready.Make sure the scanner is on and connected to the computer.Visioneer 6100 usb".Αναγκαστικά σκανάρω από άλλο πρόγραμα και ανοίγω το έτοιμο αρχείο με το finereader...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.