georgegre21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σας έχω ενα laptop tοshiba satellite l450d, υπάρχει το εξής πρόβλημα ίντερνετ μπαίνει μόνο με καλώδιο, εχω περάσει κανονικά όλους τους driver αλλα λεει ο προσαρμογεας ασυρματου δυκτιο ειναι απενεργοποιημενος και εχει ενα Χ κατω, μπορει καποιος να μου βρει την πιθανη λυση στο προβλημα? επισεις να αναφερω οτι στις συσκευες του υπολογιστη δεν εχει πουθενα θαυμαστικο, περιμενω απαντισεις και προτασεις
salida Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων Fn + κάποιος απο τα F1 - F12 που ανοίγει και κλείνει τον ασύρματο επίσης ίσως υπάρχει κανονικός hardware διακόπτης που έχει γυρίσει στο off
georgegre21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 οσο αφορα το 1ο ναι υπαρχει και το πατησα δεν κανει τιποτα τωρα οσο αφορα το 2ο πως το βρισκω αυτο?
salida Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 περιμετρικά στο λαπτοπ εδώ οι εικόνες ίσως βοηθήσουν
georgegre21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 α κατι τετοιο δεν εχει καμια αλλη λυση? ειναι πολυ περιεργο πρωτη φορα συνανταω τετοιο προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 δες αν το εχεις απενεργοποιησει απο το bios αν εχει επιλογη, με FN+f8 ενερο/απενεργοπ εφοσον εχες περασεις οδηγους γι αυτα δουλευουν...απο το πληκτρολογιο στο δικο σου αν δεν κανω λαθος και απεγκαταστησε τους οδηγους και check οτι περνας τους σωστους..
salida Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Last but not least, ίσως έχει γίνει disabled στο BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα