Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

''σοβαρή''?

house of card το παράτησα στην τρίτη που ήταν μέτρια, η 4η δυνατή και η καινούρια καλή χωρίς να με ενθουσιάσει...εξαρχής έπρεπε να είχε τελειώσει στην 2η

το ''σοβαρή'' πως ορίζεται?

Δημοσ.

απ οσα εχεις αναφερει παντως καλα, το hoc ειναι μακραν ανωτερο για μενα, βασικα δε μπορω να συγκρινω καν, ισως με call saul 

Δημοσ.

βσκ το είδα για να το δώ, δεν μου κάνει καμία αίσθηση πλέον

αντιθέτως American gods, ελεω φούλερ και gaiman και κυρίως γτ ήμουν και φαν του Hannibal, προς το παρόν είναι το μόνο που με κρατάει -μαζί με το twin peaks, ok, αλλα το twin peaks δεν ειναι απλη σειρα, ειναι κατι πολυ παραπανω-

Δημοσ.

το hannibal ηταν μεγαλο ανεκδοτο, ενω μπορουσε να ηταν οτι καλυτερο στην τηλεοραση το ξεσκισανε, δυστηχως και ηταν το αγαπημενο μου με διαφορα

Δημοσ.

δεν μπαίνει σε σύγκριση το HoC με το ΑG μην τρελαθούμε...

διαφορετικό είδος σειράς αλλα στην μια έχουμε ρεσιτάλ ερμηνειών και στο άλλο κοροϊδία ιδιαίτερα στα τελευταία επεισόδια με σκοπό να βγάλουμε και δεύτερη σεζόν...

snake έχεις διαβάσει το βιβλίο;;αληθεύει οτι το τελος είναι μάπα ;

Δημοσ.

Καλά σιγά :P , με την ίδια λογική στο ένα έχουμε μια πρωτότυπη fantasy αλληγορική σειρά που θίγει σχεδόν όλα τα ταμπού του μέσου αμερικάνου, με μερικά από τα πιο ιδιαίτερα visuals σε σειρά ever και από την άλλη ένα αναμάσημα ιδεών που έπρεπε να είχε τελειώσει 3 σεζόν πριν αλλά στηρίζεται στο status των 2 πρωταγωνιστών του για να συνεχίσει + την επικαιρότητα που το ευνοεί να είναι της μόδας...

αλλά ναι, άλλο είδος σειράς, καμία σύγκριση...

ο τέλος είναι μια χαρά btw, ίσα ίσα... απλά τηλεοπτικά δε ξέρω πως μπορεί να αποδωθεί σωστά μιας και στο χαρτί λειτουργεί άψογα/'οπως και σχεδόν όλο το βιβλίο λειτουργεί άψογα στο χαρτί, όσο πιστή κι αν έχει προσπαθήσει να μείνει η μεταφορά ως τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

oχι και αναμασημα το house, απο ερμηνειες δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στην τηλεοραση σε δραμα, το διδυμο ειναι το καλυτερο που εχω δει σε σειρα μετα το the wire, και η πλοκη ειναι παρα πολυ καλη, μη τα ισοπεδωνουμε ολα, το hoc ειναι η καλυτερη σειρα τα τελευταια χρονια, δεν υπαρχει αντιπαλος

Δημοσ.

καλά, αυτό είναι τελείως υποκειμενικό :P

σε αντίθεση με τις ερμηνείες πχ που αντικειμενικά είναι ότι καλύτερο, ε και για μένα υπάρχουν άλλες σειρές που το hoc δεν φτουρά τίποτα, όπως πχ το twin peaks ή το better call saul και ούτε με κρατάει όπως με κρατούσε στις 2 πρώτες σεζόν...

Δημοσ.

Fuller, slowmo και blood shots (in slowmo) γεννηθηκαν μαζι. Ειναι σειρα παντως που και να μη σου αρεσει τοσο πολυ το content σε κραταει με τα visuals. O Sweeney δινει ρεστα.

Σε αλλα νεα, υπαρχει ενα ελαφρο overrating του ΗoC. Και μενα μ'αρεσει και το βλεπω (αν και η ορεξη οπως τις πρωτες δυο σεζον δεν ειναι πια εκει) αλλα καπου υπαρχει ενα επαναλαμβανομενο pattern που ισως δειχνει οτι παει να σπασει με το τελος της φετινης σεζον αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος θ'αναιρεθει στην επομενη ξανα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...