snake_plissken2112 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 high levels of testosterone? τρομακτικό?
D4rkshadow Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει αλλα η σειρα μεχρι τωρα απλα σπερνει. Αναρωτιεμαι απλα αν θα εχει καποιον απο το ελληνικο πανθεον.
Speculoos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει αλλα η σειρα μεχρι τωρα απλα σπερνει. Αναρωτιεμαι απλα αν θα εχει καποιον απο το ελληνικο πανθεον. αν ακολουθήσουν το βιβλίο τότε δεν θα υπάρχει κάποιος από την ελληνική μυθολογία 1
Vapir Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 τη γουστάρω τρελά τη σειρά, αν είχε παιχτεί ήδη η πρώτη σεζόν θα τα έβλεπα όλα μαζί μακάρι να ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν!
_linuslost_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εφόσον η 1η σεζόν τελειώσει εκεί που τελειώνει και το βιβλίο, η 2η σεζόν θα είναι σε δικό τους σενάριο... Το οποίο δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλή θα είναι η πλοκή και το όλο στορυ
snake_plissken2112 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 η πρώτη θα τελειώσει λογικά στα μέσα περίπου του βιβλίου νομίζω, είχα διαβάσει -και πάνω κάτω εκεί φτάνει και η σειρά σε λίγο το άλλο μισό θα είναι η δεύτερη -έχει ήδη ανανεωθεί- 1
_linuslost_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 η πρώτη θα τελειώσει λογικά στα μέσα περίπου του βιβλίου νομίζω, είχα διαβάσει -και πάνω κάτω εκεί φτάνει και η σειρά σε λίγο το άλλο μισό θα είναι η δεύτερη -έχει ήδη ανανεωθεί- Ετσι ναι μπορουν να βγουν 2 σεζον, δεν την αρχισα ακομα την σειρα για να δω πως το προχωρανε.... 1
jokerakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 το στο καλό μόνο εγω την βλέπω;; πάντως η σειρά έχει καταντήσει αστεία έως και γελοία...
managerre Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 εμενα μαρεσει ισως φταιει οτι αγαπαω την νεκρη γκομενα
genious1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 το στο καλό μόνο εγω την βλέπω;; πάντως η σειρά έχει καταντήσει αστεία έως και γελοία... τι να σχολιασεις, οπως ειπες κ μονος σου γελοια και κουραστικη, 8 επεισοδια σειρα πρωτος κυκλος και 2/7 επεισοδια 95% filler
snake_plissken2112 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 η καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή by far, μαζί με better call saul... μόνο και μόνο για τα ταμπού που αγγίζει και τόσο ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει, αρκεί.. πάμε για φινάλε στο επόμενο!
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 η καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή by far, μαζί με better call saul... μόνο και μόνο για τα ταμπού που αγγίζει και τόσο ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει, αρκεί.. πάμε για φινάλε στο επόμενο! σορρυ αλλα θα ρωτησω, για σενα ολα ειναι καλυτερα by far?
Vapir Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ωραία σειρά , την βλέπω ευχάριστα αλλα δεν ανυπομονώ να βγει το επόμενο όπως πχ με το better call Saul που αν ειναι 10 σεζόν θα κλεινόμουν σπίτι μέχρι να τα δω όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα