Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα τελικά και το υπόλοιπο 1ο επεισόδιο μετά από 10 pause μιας και είχε μια διακοπή ρεύματος.

Μιλάμε για το απόλυτο σκουπίδι όλων των εποχών.

Θέτει νέα standards για τον ορισμό του σκουπιδιού πραγματικά.

giphy.gif

Δημοσ.

απο τα επεισοδια που μεχρι τη μεση αναρρωτιεσαι τι μαλακια βλεπεις και μεχρι το τελος σου μενει μια με το ζορι θετικη επιγευση 

Δημοσ.

Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει και έχω δει μέχρι και το 3ο επεισόδιο... Όταν λέτε εισαγωγικό επεισόδιο για το 2ο και 3ο τι εννοείτε?

Δημοσ.

μια χαρά ειν τα επεισόδια,τι περιμένετε να δείξει; τα πάντα σε 3-4 επεισόδια..Καθίστε τηλεοπτική σειρά βλέπετε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βαση τα τεσσερα πρωτα επεισοδια η σειρα ειναι πολλα υποσχομενη. Ψυχεδελικη ατμοσφαιρα, περιεργη υποθεση, καλοι ηθοποιοι. Θα προτιμουσα η Amazon να εκανε οτι και το Netflix που δινει ολη τη season μαζι. Ειναι λιγο κουραστικο να βλεπεις επεισοδιο ανα βδομαδα γιατι η πλοκη εξελισσεται καπως αργα. Ή όποιος μπορεί ας περιμένει το τέλος της season

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 2
Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου ειναι φοβερη η σειρα. Οχι μονο ειναι πολυ καλογυρισμενη αλλα εχει ενδιαφεροντες χαρακτηρες και διαλογους. Γενικα την βρισκω απολαυστικη αλλα εχει ενα θεμα με την πλοκη οπου σου δινει την εντυπωση πως δεν το πηγαινει καπου. Ακολουθει ρυθμους βιβλιου μαλλον, δεν με χαλαει ιδιαιτερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...