ektelion Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο και μάλιστα δις, μία στα ελληνικά και μία στα αγγλικά γιατί η ελληνική μετάφραση ήταν subpar (sorry συνάδελφε αν διαβάζεις το νήμα ), μπορώ να πω ότι - πάντα με βάση την προσωπική μου γνώμη - δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου ότι το συγκεκριμένο βιβλίο απλά δεν μπορεί να αποδοθεί σωστά στην τηλεόραση. Ούτε καν η αρχή, πολύ δε περισσότερο κάποια κεφάλαια που είναι εντελώς "αντιτηλεοπτικά". Και λέω επιβεβαιώθηκα γιατί όλα τα επιμέρους κομμάτια της παραγωγής είναι άψογα. Το casting; Spot on. Σκηνοθεσία τέλεια. Και screenplay πιο πιστό στο original material από ό,τι έχω δει ποτέ. Και πάλι όμως, δεν... Κρατάω μια πισινή γιατί πάντα το πρώτο επεισόδιο κάθε σειράς είναι εισαγωγικό και άρα δεν μπορεί να ξεδιπλωθεί πλήρως το όραμα των παραγωγών, ενώ μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι οι συντελεστές (κυρίως ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος) φοβήθηκαν πολύ τις αντιδράσεις αν απέκλιναν πολύ από το βιβλίο και αγχώθηκαν να χώσουν μέσα σκηνικά που όταν τα διαβάζεις γουστάρεις, αλλά όταν τα βλέπεις σου χτυπάνε κάπως... Θα δω το δεύτερο σήμερα και βλέπουμε. Αν και δεν μου άρεσε καθόλου το σχόλιο του xavier...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Λογικά θα το πιάσω κι εγώ, πριν τελειώσει η σειρά...
skiabox Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παίζει να το έχω κάνει 20 φορές pause το 1ο επεισόδιο. Τόσο βαρετό. Ακόμα δεν το έχω τελειώσει. Μάλλον σκουπίδι η σειρά.
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το να παρακολουθεις επι δεκα μερες παντως ενα επεισοδιο που δε σαρεσει με πολλαπλα pause και μετα να βιαζεσαι να ποσταρεις και γνωμη σε φορουμ, δεν ειναι σιγουρα καλο δειγμα ψυχολογικης και συναισθηματικης σταθεροτητας... Just let it go 6
skiabox Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλώς το τρολ με τα 8 μηνύματα. Απαντάω μόνο σε παλιούς χρήστες. Don't feed the troll. 2
snake_plissken2112 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ''απαντώ μόνο σε παλιούς χρήστες'' btw γράφω κανα χρόνο πλάκα στη πλάκα και το 8 έχει μείνει 8...anybody knows why? skiabox μη σε αποθαρρύνει το παραπάνω, προσπάθησε περισσότερο (y) επίσης τρολ είναι συνήθως ένας τυπάς που μπαίνει και γράφει την ίδια παπάτζα επί 3-4 posts, κυρίως για να προκαλέσει like what you try to do here (είσαι στα 2 ήδη, περιμένουμε και τρίτο όταν τελειώσεις το επεισόδιο + ένα μίνιμουμ για το 2ο)...οπότε let it go 3
Wayward Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Είναι χρήσιμος ο Skiabox, βλέπω τα αντίθετα από αυτά που βλέπει... αλάνθαστη μέθοδος μέχρι στιγμής. 14
kargo130 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 btw γράφω κανα χρόνο πλάκα στη πλάκα και το 8 έχει μείνει 8...anybody knows why? Δεν μετρανε τα ποστ στη κατηγορια ψυχαγωγια 1
xavier Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ''απαντώ μόνο σε παλιούς χρήστες'' btw γράφω κανα χρόνο πλάκα στη πλάκα και το 8 έχει μείνει 8...anybody knows why? skiabox μη σε αποθαρρύνει το παραπάνω, προσπάθησε περισσότερο (y) επίσης τρολ είναι συνήθως ένας τυπάς που μπαίνει και γράφει την ίδια παπάτζα επί 3-4 posts, κυρίως για να προκαλέσει like what you try to do here (είσαι στα 2 ήδη, περιμένουμε και τρίτο όταν τελειώσεις το επεισόδιο + ένα μίνιμουμ για το 2ο)...οπότε let it go ασχετο ενα παλιο ελληνικο συγκροτημα psycho σου λεει τιποτα?θελω να τσεκαρω κατι...
snake_plissken2112 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 rip Ντόρα Αντωνιάδη, montage fatal ψάχνω σε βινύλιο χρόνια
xavier Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 rip Ντόρα Αντωνιάδη, montage fatal ψάχνω σε βινύλιο χρόνια ε ναι λεω δεν μπορει να ειναι συνωνυμια, ανεβαζα κανα 2 τραγουδια στο youtube χθες, λεω αυτος θα ειναι...και εγω κασετουλες εχω απο το πανεπιστημιο, που να βρεις βινυλιο....
trayban Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Παιδιά εμένα μου αρέσει. Καταρχάς η ωμότητα της,κατά δεύτερον το οπτικό μέρος είναι υπέροχο και η υποκριτική Επίσης. Στο δεύτερο επεισόδιο πέθανα στο σημείο του δείπνου,που ο άλλος μίλαγε για τη δουλεία του. Επίσης εμπιστεύομαι starz.-
Speculoos Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Είναι από τις σειρές που καλό είναι να κάνεις υπομονή να βλέπεις τα επεισόδια μαζεμένα. Αυτό θα κάνω από δω και πέρα. Οπτικά είναι τέλειο και σου δίνει -στο σημείο του εφικτού- μια Vertigo κόμικ αισθητική περασμένης με μια στυλιζαρισμένη δόση 80ίλας/90ίλας ειδικά με τις παρενθέσεις που κάνει στην κύρια ιστοριά και εισάγει τους διάφορους παλιούς θεούς (μία από αυτές τις εισαγωγές παραήταν explicit για τα γούστα μου αλλά οκ). Κάπως έτσι φανταζόμουν και τη μεταφορά ενός Sandman ή ενός Hellblazer στην τηλεόραση. Φοβάμαι όμως ότι αν συνεχίσει έτσι θα παρουσιάσει προβλήματα ρυθμού αφού το κουβάρι της ιστορίας δεν ξετυλίγεται πολύ ομοιόμορφα. Θα δω μετά το τέλος της σεζόν.
jokerakias Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 μια σκηνή του τελευταίου επεισοδίου μπορούσε να ήταν και μικρότερη...ήταν πολύ για τα δικά μου γούστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα