CaptainChris Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πολυ καλο το 1ο επισοδειο. Η σκηνη σεξ ολα τα λεφτα ε; 1
speedy23 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ωραιο ηταν και αντε μηπως δουμε τον McShane σε ενα ρολο που επιτελους ξεχωριζει μετα απο το Deadwood.
fylatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παρεμπιπτόντως το Bilkis είναι αραβική παράφραση του ελληνικού παλλακίς
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Εκλαψα με την προφορα του ιρλανδου. Ουτε καν προσπαθουσε ο τυπος
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 τι κανει ρε ο φουλερ, βανκονγκ ο καριολης...πολυ ατμοσφαιρικο, οποιος αγαπησε το χανιμπαλ, θα λατρεψει το ag... το βιβλιο το ειχα διαβασει, θυμαμαι οτι μου αρεσε, αλλα να μην πω ψεματα, πλεον δεν θυμαμαι τιποτα... Ο πιλοτος μου αρεσε παρα πολυ, εμπιστευομαι φουλερ απολυτα για τη συνεχεια... 2
vsl Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Περίεργο, αλλά ωραίο το 1ο. Να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια...
speedy23 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 τι κανει ρε ο φουλερ, βανκονγκ ο καριολης...πολυ ατμοσφαιρικο, οποιος αγαπησε το χανιμπαλ, θα λατρεψει το ag... το βιβλιο το ειχα διαβασει, θυμαμαι οτι μου αρεσε, αλλα να μην πω ψεματα, πλεον δεν θυμαμαι τιποτα... Ο πιλοτος μου αρεσε παρα πολυ, εμπιστευομαι φουλερ απολυτα για τη συνεχεια... Α ωραια, δεν το ηξερα για τον Fuller. Η δουλεια του στο Hannibal ηταν εξαιρετικη. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Όντας φαν του βιβλίου αλλά κυρίως φαν του Gaiman, το περίμενα πως και πως με ακραία συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς το βιβλίο είναι πραγματικά τόσο καλό που δεν είχα καμία ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μεταφερθεί στην οθόνη το γράψιμο του Gaiman καθώς και το ακραία στυλιαρισμένο τριπαριστό σύμπαν του βιβλίου όταν είδα όμως το όνομα του παραγωγού και ήταν του ιδίου του Gaiman, τον υποτιμημένο υπερταλαντούχο Michael Green και φυσικά τον Fuller που στο Χανιμπαλ οπτικα πηγε την σειρα σε τελειως αλλο επίπεδο από αυτό που φανταζόμασταν όλοι, άρχισα να το περιμένω πως και πως Να πώ λοιπόν ότι με ενθουσίασε το πρώτο επεισόδιο, μηδενική κοιλιά, τρομεροί διαλόγοι, οπτικά tripy as fuck, δυνατή σκηνοθεσία -νομίζω ήταν ο βασικός σκηνοθέτης του Hannibal <3 - και το cast so far εξαιρετικό...big promises για το μέλλον, ίσως ο καλύτερος πιλότος που έχω δεί τα τελευταία 5 χρόνια από σειρές, captivating από το πρώτο δευτερόλεπτο... μπράβο τους για μια τόσο καλοδουλεμένη προσπάθεια και μπράβο που κρατήσαν πολλά διαλογικά μέρη της σειράς κατευθείαν από τα γραπτά του Gaiman... αν κα ξερω τί γίνεται can't wait for the next episode! btw το βιβλίο είναι ξερά ένα γαμημένο αριστούργημα σύγχρονης φαντασίας... οπότε αν κρατήσουν το ίδιο ύφος στα επόμενα 2-3 επεισόδια και δείξουν ο πιλότος δεν ήταν ένα πυροτέχνημα, θα πάμε για μια πραγματικά σπουδαία σειρά! 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μου έκανε εντύπωση το ποσό πιστό έμεινε στο βιβλίο το πρώτο επεισόδιο. Ειδικά μερικές σκηνές ήταν σχεδόν όπως τις είχα φανταστεί! Σκηνοθεσία για πολλά ρισπεκτ και ο "Lincoln" εξαιρετικά καλός στο ρόλο του Shadow. 2
skiabox Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το έχω κάνει 10 φορές pause λόγω βαρεμάρας και το σταμάτησα εκεί που φωνάζει ο τυπάς στον γκρεμό . Μετά έχει παράλληλη ιστορία;
AMWN_RA Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Μου άρεσε η σκηνοθεσία φωτογραφία. αρκετά ενδιαφέρων σαν πρώτο επεισόδιο, σε κρατάει σε αγωνιά όλη την ώρα, έχει και μυστήριο. Καλύτερη σκηνή για μένα. Εκεί που κάνει σεξ ο άλλος με τη μαύρη και ξαφνικά το δείχνει να μικραίνει και να χάνεται ο άλλος. Αυτό θα πει τον κατάπιε.χαχαχαχααχαχαχ Μακάρι να πάει έτσι όλο. 1
speedy23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Yep. Δεν βλεπεις καθε μερα ενα vagina να τρωει ενα τυπο.
AMWN_RA Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Yep. Δεν βλεπεις καθε μερα ενα vagina να τρωει ενα τυπο. Και έτσι που το τραβάει η κάμερα δεν το καταλαβαίνεις και μένεις παγωτό όταν το συνειδητοποιείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα