Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αληθεύει οτι το τελος είναι μάπα ;

Δεν έχω ξεκινήσει τη σειρά, το βιβλίο πάντως το οποίο μόλις τελείωσα είναι εξαιρετικό. Το τέλος μου άρεσε.

Θα ξεκινήσω τώρα τη σειρά, όμως θεωρώ ότι το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι ιδιαίτερα movie-friendly.

• Like 2
Δημοσ.

κανενα αυτο ηταν το τελευταιο του χρονου παλι 

σοβαρα μονο 8 ε? μλκια αποτομο κοψιμο...Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο το βιβλιο, παρα μονο οτι μου ειχε αρεσει... :P

ενα app σαν και αυτο που εχει ο σερλοκ χολμς με το memory palace θα ηταν πολυ χρησιμο...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω ξεκινήσει τη σειρά, το βιβλίο πάντως το οποίο μόλις τελείωσα είναι εξαιρετικό. Το τέλος μου άρεσε.

Θα ξεκινήσω τώρα τη σειρά, όμως θεωρώ ότι το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι ιδιαίτερα movie-friendly.

διάβασα πολλούς κριτικούς και το μόνο έντονο αρνητικό τους ήταν αποκλειστικά το τέλος,ακόμα και ελληνικές αξιολογήσεις στο ίδιο αναφέρονται..τεσπα θα δούμε..

στην σειρά τώρα αν δεν υπήρχαν τα filters σε τόσο μεγάλο βαθμό και κυρίως αναφέρομαι στα 6 και 7 θα μου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις... το τελευταίο ήταν πολύ καλό ειδικά

"I am called Glad-O-War, Grim, Raider, and Third. I am One-eyed. I am also called Highest, and True-Guesser. I am Grimnir, and the Hooded One. I am Allfather, Gondlir, Wand-Bearer. I have as many names as there are winds. As many titles as there are ways to die. My ravens are Huginn and Muninn, thought and memory. My wolves are Freki and Geri. My horse is the gallowed. I AM ODIN!"

τα σπασε

• Like 1
Δημοσ.

Tάσπασε το φινάλε, pure epicness, αντε τωρα ενα χρονο για επομενη σεζον...

Οπως και στο Hannibal -που το ειδα μετα πχ που τελειωνε η σεζον και οχι κατα τη διαρκεια της-, ιndeed εριξε τονους σε μερικα επεισοδια και εκοψε πχ τν τρελη φορα που ειχε στα 3 πρωτα, nevertheless δεν έκοψε τίποτα από το quality level της σειράς...

η σκηνή του spoiler, τρελό highlight season...

Δημοσ.

ΤΙ αυτο ηταν? Μαπα φιναλε. Καταρχας

Οτι τι? Δεν ειχε καταλαβει ο shadow οτι ειναι ο odin? Αφου μπροστα ηταν οταν ο Mr world του υποσχεθηκε πυραυλο με ονομα odin..

Δημοσ.

Αν και δεν εχει και μεγαλη σχεση με το βιβλιο (ειδικα στο θεμα χρονολογικης σειρας των γεγονοτων) ειναι ισως η καλυτερη νεα σειρα που εχω δει φετος.

Δημοσ.

Ναί, η σειρά έχει κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο, αλλά δεν ξεφεύγει σε βαθμό που να ενοχλεί.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H σειρά αυτή (για μενα), όπως και το Χανιμπαλ, συνοψίζεται στην φραση που είχα διαβάσει σε ενα βιβλίο του Κωστάκη Ανάν: ''Εντάξει, το ξέρουμε οτι παίζεις κλαρίνο, δεν ειναι ανάγκη να μας πάρεις τα αυτιά''.

Με λίγα λόγια, καλό και το slow motion, καλό και το εφετζιλίκι, αλλά με μέτρο. Κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει και λίγο η υπόθεση. Το τριτο επεισόδιο μου θυμησε κατι σκηνικα στο Χανιμπαλ που επι 50 λεπτα ακουγαμε ταμπουρλα να χτυπάνε, και βλέπαμε τάρανδους και ελάφια να περπατάνε σε 0.1x και κουβαδες αιμα να σκανε δεξια αριστερά. Ωραιο σαν εικόνα, αλλα δεν γινεται να το βλεπεις επι μια σεζόν.

• Like 4
Δημοσ.

Μετα απο ενα μαλλον κατω του μετριου 7ο επισοδειο, ηρθε το 8ο και τελευταιο του κυκλου να τα σαρωσει ολα. Το απολαυσα μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο του.

Και ναι, με εξαιρεση του 7ο, μου αρεσε ως συνολο η σειρα. Η σκηνοθεσια ειναι πραγματικα μια πανδεσια χρωματων και κινησεων. Ο Bryan Fuller εδωσε ρεσιταλ ξανα. Σε πολυ υψηλα επιπεδα και η μουσικη. Μιλαμε αλλωστε για τον Brian Reitzel, και εντυσε πολυ ομορφους ηχους το τελικο αποτελεσμα.

Περιμενω να δω τον δευτερο (και τελικο; ) κυκλο, ο πρωτος ηρθε απο το πουθενα και με κερδισε.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O δεύτερος κύκλος θα έρθει με μερικές σημαντικές απώλειες...

Αναφορά σε κείμενο

Θα επιστρέψει το "American Gods" για μια ακόμη σεζόν στο Starz, χωρίς όμως με ολόκληρο το βασικό cast.

Σύμφωνα με το ScreenRant, η Gillian Anderson, αφότου ανακοίνωσε ότι η ενδέκατη σεζόν του "The X-Files" θα είναι η τελευταία της, τώρα επιβεβαιώνει ότι δεν θα επιστρέψει στη νέα σεζόν της βασισμένης στο μυθιστόρημα σειράς.

Η ιστορία ακολουθεί τον Shadow Moon (Ricky Whittle), έναν πρώην κατάδικο που βρίσκεται μπλεγμένος κυριολεκτικά στο κόσμο των θεών όπου μαίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα σε παλιές και του νέες θεότητες.

media_skdn.jpg

H Anderson στην πρώτη σεζόν ενσάρκωσε τον ρόλο της Media, μια θεάς χαμαιλέοντα η οποία παίρνει διάφορες μορφές σύγχρονων συμβόλων όπως η Marilyn Monroe, ο David Bowie κ.α. Η ερμηνεία της Anderson ήταν εξαιρετική ενώ δεδομένου της φύσης του χαρακτήρα δεν θα ήταν δύσκολο να ξαναγίνει recast.

H αποχώρηση της ηθοποιού συνδέεται έως ένα βαθμό με την αποχώρηση των showrunners Bryan Fuller και Michael Green, οι οποίοι ευθύνονται για την οπτική μεταμόρφωση της νουβέλας δίνοντας της ένα όμορφο και συνάμα τρομακτικό τόνο.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί νέος showrunner ενώ ο Gaiman έβγαλε το όνομα του απ' την πιθανή λίστα και η σειρά δεν έχει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα σεζόν. Όμως ακούγεται ότι οι Fuller και Green πριν αποχωρήσουν είχαν σχεδόν ολοκληρώσει τα σενάρια της νέας σεζόν.

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...