Galaxy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ξέρουμε αν υπάρχει θήκη-πληκτρολόγιο που να ταιριάζει με αυτό το tablet; εξωτερικό στικάκι για ιντερνετ παίρνει; σε σχέση με το Samsung Galaxy Tab S2 8" WiFi (32GB) που αναφέρθηκε και πιο πάνω που υπερτερει; ξέρουμε αν το S2 δέχεται θήκη-πληκτρολόγιο και στικάκι; ευχαριστώ! To tab S2 είναι ένα κλικ πάνω σε επεξεργαστή - κάρτα γραφικών και ποιο καινούριο φυσικά . Σε βίντεο συγκριτικό το δείχνει αρκετά ποιο γρήγορο επίσης το Sasmung αλλά δεν το έχω για να κρίνω εγώ . Η αδιαβροχοποίηση του Sony νομίζω είναι πολύ καλό . Για Usb stick το Samsung παραδοσιακά νομίζω οτι δέχεται κανονικά .
mpokwsths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ποιο βιντεο συγκριτικό το δείχνει ταχύτερο; Δεν μπορώ να το βρω. Δώσε link.
Galaxy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ποιο βιντεο συγκριτικό το δείχνει ταχύτερο; Δεν μπορώ να το βρω. Δώσε link. Σωστά είναι το Ζ4 vs S2 ... Site: z4 - s2
gtsamour Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ωραίο το πήρα χθές και είναι σούπερ. Για καμια θηκη της προκοπής τώρα τι κάνουμε? Η official scr28 σε μαύρο δεν υπάρχει πουθενά... ξέρει κανείς που μπορώ να τη βρώ?
zaccki Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ωραίο το πήρα χθές και είναι σούπερ. Για καμια θηκη της προκοπής τώρα τι κάνουμε? Η official scr28 σε μαύρο δεν υπάρχει πουθενά... ξέρει κανείς που μπορώ να τη βρώ? Σε λευκό χρώμα στο amazon https://www.amazon.co.uk/Sony-Style-Xperia-Tablet-Compact/dp/B00N9VTR4C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1470133430&sr=8-1&keywords=sony+scr28
turbakiasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ξέρουμε αν υπάρχει θήκη-πληκτρολόγιο που να ταιριάζει με αυτό το tablet; εξωτερικό στικάκι για ιντερνετ παίρνει; σε σχέση με το Samsung Galaxy Tab S2 8" WiFi (32GB) που αναφέρθηκε και πιο πάνω που υπερτερει; ξέρουμε αν το S2 δέχεται θήκη-πληκτρολόγιο και στικάκι; ευχαριστώ! Στικάκι δέχεται κανονικά το s2. Από αυτονομία παίζει το 8αρι στις 7+ ώρες σοτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα