Giannis316 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έχει παίξει ξανά η ίδια προσφορά από Πλαίσιο πριν λίγους μήνες. Καλή τιμή για ένα καλό ακόμα και σήμερα tablet. http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Sony-Xperia-Tablet-Z3-Compact-Black-SGP611GR-B-AE1.htm Στα χαρακτηριστικά γράφει 32GB μνήμη (SGP612) στο link έχει το μοντέλο που είναι με 16GB (SGP611). Επίσης παρατήρησα ότι έχουν και προσφορές στα Samsung tablets : http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/7-9-intses.htm?Manufacturer=Samsung 1
xeretismata Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πολύ δυνατό tablet για αυτά τα χρήματα...ειδικά αν ενδιαφέρεται κανείς για 8 inches σε android και δεν ενδιαφέρεται για την φωτογραφική του.
lalanis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Όντως πολύ καλό tablet, αλλά το κοντράρει αρκετά το Nvidia shield k1...
Metal_Head Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σε αυτή τη τιμή παίζει και το Samsung Galaxy Tab S2 https://www.skroutz.gr/s/7452821/Samsung-Galaxy-Tab-S2-8-WiFi-32GB.html
ulb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πολύ καλή οθόνη, φοβερή μπαταρία (8.30 ώρες SOT!), αδιάβροχο, τρομερός σχεδιασμός & χωρίς κολλήματα. Μόνο αρνητικό θα έλεγα τη τραγική κάμερα του. Όπως και στα περισσότερα tablet. Το προτείνω με τα χίλια!
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ούτε Galaxy Tab S2 ούτε Nvidia Shield. Το πρώτο ΧΑΛΙΑ (? Το 9.7 σίγουρα, το 8άρι ίσως να τα πηγαίνει καλύτεερα) αυτονομία και το δεύτερο μάπα οθόνη (ανεπαρκές χρωματικό εύρος), λιγότερη μνήμη και μέτρια αυτονομία. Πραγματικά, πιστεύω ότι ακόμα κα σήμερα το συγκεκριμένο Sony είναι το πιο ολοκληρωμένο tablet στις 7-8 ιντσες. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από mpokwsths
alexmm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 αν αντικαταστήσω ένα ipad mini 2 με αυτό, σε τι θα χάσω και σε τι κερδίσω;
gogopoweranger Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 αν αντικαταστήσω ένα ipad mini 2 με αυτό, σε τι θα χάσω και σε τι κερδίσω; Σκεφτομαι να παρω το mini 2 η το sony στη μανα μου. Γτ σκεφτεσαι την αλλαγη? Αρχισε να λαγκαρει?
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θα χάσεις το -καλοσχεδιασμένο ομολογουμένως- iOS και θα κερδίσεις σε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Κυρίως σε οθόνη (πιο φωτεινή, καλύτερο contrast, σχεδόν διπλάσιο χρωματικό εύρος) μνήμη RAM και αυτονομία. 8.30 ώρες ανοικτή οθόνη που λέει παραπάνω ο φίλος και με 5-6 ημέρες σε αναμονή. Χωρίς αναμονή; 11-12 ώρες ανοικτή οθόνη άνετα. 1
alexmm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σκεφτομαι να παρω το mini 2 η το sony στη μανα μου. Γτ σκεφτεσαι την αλλαγη? Αρχισε να λαγκαρει?Καμία σχέση, παραμένει άψογο και δεν δω κανένα παράπονο. Απλά βαρέθηκα το τόσο κλειδωμένο οικοσύστημα. Ένα Kodi θέλω να βάλω, και πρέπει να το κανω jb, το οποίο μέχρι σήμερα που κυκλοφόρησε δεν ήταν και επιλογή ουσιαστικά. Για την περίπτωση γονιού πάντως, εγώ θα πήγαινα στο iPad. Σκυλί μαύρο, ζήτημα να μου έχει κολλήσει 2-3 φορές απο τότε που το πήρα, συν όλα τα πλεονεκτήματα που ειναι γνωστά της συγκεκριμένης πλατφόρμας Θα χάσεις το -καλοσχεδιασμένο ομολογουμένως- iOS και θα κερδίσεις σε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Κυρίως σε οθόνη (πιο φωτεινή, καλύτερο contrast, σχεδόν διπλάσιο χρωματικό εύρος) μνήμη RAM και αυτονομία. 8.30 ώρες ανοικτή οθόνη που λέει παραπάνω ο φίλος και με 5-6 ημέρες σε αναμονή. Χωρίς αναμονή; 11-12 ώρες ανοικτή οθόνη άνετα. Κοιτούσα εδω και καιρό το nexus 9 αλλά άκουσα τόσες ιστορίες φρίκης με light bleeding κλπ που απομακρύνθηκα. Μετά είδα το Samsung s2 και το z3, και φαίνεται οτι θα πάω προς τα εκει. Λίγα τα μειονεκτήματα του απο οτι καταλαβαίνω, και σε αυτή τη τιμή ακόμη ολιγότερα 1
x_vagos_x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Υπ' όψιν, το OTG του δεν δίνει δεύμα σε 2.5" σκληρό. Δεν το ήξερα, το χρειαζόμουν και μόλις το αγόρασα (από την προηγούμενη προσφορά) το πούλησα... Στικάκι αναγνωρίζεται κανονικά.
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Το έχω από την προηγούμενη προσφορά του Δεκεμβρίου. Απίστευτη μπαταρία Αναγνωρίζει OTG στικάκια Αδιάβροχο Ωραία δυνατά ηχεία Ελαφρύ και λεπτό (νομίζω το 1ο στην κατηγορία του) Άψογη οθόνη Δε λαγκάρει ποτέ. κάμερα μιεχ... 1
hasiotis_john Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Άψογο τάμπλετ, πάρα πολύ καλή τιμή!Μόλις μίλησα με το chat είναι η 32gb έκδοση..Όποιος ψάχνετε και έχει βάλει ταβάνι τα παραπάνω λεφτά, τότε το χτυπάει χωρίς ενδοιασμούς!
Lanc3r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το έχω από την προηγούμενη προσφορά του Δεκεμβρίου. Απίστευτη μπαταρία Αναγνωρίζει OTG στικάκια Αδιάβροχο Ωραία δυνατά ηχεία Ελαφρύ και λεπτό (νομίζω το 1ο στην κατηγορία του) Άψογη οθόνη Δε λαγκάρει ποτέ. κάμερα μιεχ... Αυτό ακριβώς που είπε ο Physics_Rulez. Δεν έχει κολλήσει ποτέ, ούτε αναβάθμιση του έχω κάνει ούτε τίποτα. Αν μπορείτε να διαθέτετε αυτά τα χρήματα δεν θα το μετανιωσετε. 8ιντσο από τα λίγα.
kid Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ξέρουμε αν υπάρχει θήκη-πληκτρολόγιο που να ταιριάζει με αυτό το tablet;εξωτερικό στικάκι για ιντερνετ παίρνει; σε σχέση με το Samsung Galaxy Tab S2 8" WiFi (32GB) που αναφέρθηκε και πιο πάνω που υπερτερει;ξέρουμε αν το S2 δέχεται θήκη-πληκτρολόγιο και στικάκι; ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα