Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν καλήσπέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενοτητα, αν όχι ας μεταφερθεί το θέμα μου.

Έχω ένα πρόβλημα στη δουλειά. Προσπαθώ να συνδέσω έναν υπολογιστή στο δίκτυο κι ενώ του βάζω ip

default gateway κτλ που θέλει όταν βάζω το domain και πατάω σύνδεση μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Τι μπορεί να φταίει; Το δίκτυο δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και υπάρχει ένας σερβερ που τρέχει windows server 2008 r2 κι εκεί συνδέοντε όλοι οι υπολογιστές των γραφείων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπέρα,

αν κατάλαβα θέλεις να συνδεθείς στο υπάρχον δίκτυο οπότε θα δεις πως λέγεται η ομάδα εργασίας που είναι συνδεδεμένα τα υπόλοιπα μηχανήματα θα βάλεις την ιδια ονομασία.. και εάν θελιές να βάλεις σταθερές εσωτερικές ip τότε θα δεις πως τα έχουν στα υπόλοιπα μηχανήματα και θα βάλεις μια διαθέσιμη στο εύρος που έχουν ορίσει

π.χ

192.168.1.100

255.255.255.0

192.168.1.1

dns???

dns???

εαν δεν καταλαβα τι ρωτας γραψε μου

Δημοσ.

Σε πολλές εταιρίες δεν γίνετε να πηγαίνει ο καθένας με το λαπτοπ του να μπαινει στο νετ υπάρχουν τοιχοι προστασίας και μπλα μπλα.Αμα ειναι δικια σου η εταιρια μιλάς με διαχειριστή δυκτιου αλλιως ξεχνα το

Δημοσ.

δεν βάζω λαπτοπ. απλά έκανα φορματ σε έναν υπολογιστή στο γραφείο...

έχω βαλει ip από τη λίστα που έχει του τύπου 192.168.178.χχχ

στις ρυθμίσεις από το TCP/IP  έχω βάλει και όλα τα υπολοιπα που ζητάει όπως προτιμώμενος διακομιστής κτλ

μετά όταν πάω να το βάλω στο domain απλά δεν συνδέετε. δεν ξέρω το λόγο...

Δεν είναι σε ομάδα εργασίας αλλά σε Domain το ξαναλέω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ρωτησε αυτον που εστησε το server και θα εχει τα στοιχεια,

θελεις διαχειριστη σιγουρα και τα νουμερακια που εβαλες εκτος αν ειναι τυχαι ειναι πισω απο κατι.. γι αυτο δε βλεπει τιποτα, συνηθως δεν επιτρπουν να συνδεει ο καθενας που εργαζεται οτι θελει..

Δημοσ.

Είναι λίγο δύσκολο μιας και έχει φύγει εξωτερικό. Δεν μπορώ να τον βρω... κι έχουμε μείνει τώρα να ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

Απλά ρωτάω τι χρειάζεται για να δω μήπως μπορέσω και τα βρω. Υπάρχουν όλες οι ρυθμίσεις του δικτύου αλλά δεν ξέρω τι από

όλα χρειάζομαι. Βρήκα τις Ip κτλ αλλά αν χρειάζεται να κάνω κάτι αλλο δε γνωρίζω. Αν μπορεί καποιος να μου πει τι ακριβώς πρεπει να βρω και να το κάνω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

απλα οταν κανεις ping στο default gateway το βλεπει ή σε σελιδα σου εμφανιζει ρουτερακι αν δεν... τοτε μονο αυτος που το εστησε θα σου δωσει προσβαση,

αλλιως αν ηταν απλα ενας σερβερακος και καποιοi υπολογιστες και περνανε ολα απο ρουτερακι/switch πραγμα δυσκολο σε εταιρεια θα εβαζες τις σωστες διευθυνσεις και dns  θα σουν ok! 

Δεν μας λες τι δίκτυο ειναι, έχει admin ή οχι; και να βρεις τα settings θέλεις username k password για να το βάλεις στο domain

ακριβως....!

Δημοσ.

πρέπει να κάνεις join το domain... μόλις γράψεις την εντολή όμως σου ζητάει να κάνεις authentication με τον Domain Controller. οπότε αν δεν έχετε κωδικούς δε νομίζω να μπορούν να γίνουν όλα τα παραπάνω

Δημοσ.

Δεν μας λες τι δίκτυο ειναι, έχει admin ή οχι; και να βρεις τα settings θέλεις username k password για να το βάλεις στο domain

username και password έχω. και έχω και τα password του administrator ώστε να έχω πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο.

απλά ο υπολογιστής δεν συνδέεται με τίποτα. θεωρητικά όταν του βάζω το domain και πατάω οκ πρέπει να μου ζητήσει το

username και το password για να συνδεθώ αλλά αντι για αυτό μου λέει ότι δεν βρίσκει το domain.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι βάζω το ίδιο domain που έχουν όλα τα υπόλοιπα pc του δικτύου...

Επειδή από τη δουλειά δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ θα δοκιμάσω να κάνω Ping τον server για να δω αν τον βλέπει για αρχή και μετά βλέπουμε...

Δημοσ.

Η διαδικασία εν συντομία εδώ όσο για τα ip settings δες τα ακριβώς από διπλανό pc και άλλαξε μόνο την ip διεύθυνση.

ότι πιο μπακάλικο μπορώ να σκεφτώ για να παίξει, ξεχνώντας ip scopes και pools και dhcp servers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...