Alex21121988 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθει η ποιότητα του cgi του anime:p καλά δεν έχετε και άδικο..Ορισμένες φορές είναι Οκ, αλλά τις περισσότερες φαίνεται όντως πολύ σάπιο και με κάκιστο framerate. Αλλά είμαι και πάλι happy που υπάρχει ρε παιδί μου 1
Lautrec Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Είμαι ο μόνος που έχει ξενερώσει με το νέο παιχνίδι? Εϊναι σαν reskin του Dynasty Warriors. Ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθει η ποιότητα του cgi του anime:p καλά δεν έχετε και άδικο..Ορισμένες φορές είναι Οκ, αλλά τις περισσότερες φαίνεται όντως πολύ σάπιο και με κάκιστο framerate.Αλλά είμαι και πάλι happy που υπάρχει ρε παιδί μου Είναι τελείως σάπιο. Ειδικά αν το συγκρίνεις με το ανιμε του 1997. Απορώ πώς τα καταφέρνουν και βγάζουν τόσα σαπια ανιμε/παιχνίδια μέσα απο ένα τόσο καλο manga.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Είμαι ο μόνος που έχει ξενερώσει με το νέο παιχνίδι? Εϊναι σαν reskin του Dynasty Warriors. Έχουν βγάλει Gundam, Zelda, Hokuto No Ken και άλλα που είναι στο στυλ αυτό, αλλά το αλλάζουν κάθε φορά. Για μένα κολλάει για Berserk.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι ο μόνος που έχει ξενερώσει με το νέο παιχνίδι? Εϊναι σαν reskin του Dynasty Warriors. Μην είσαι noob ρε Οτιδήποτε musou = dynasty warriors με διαφορετικό θέμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν κάνει τις απόκοσμες κραυγές που ήταν μεταξύ λύκου και EVA όπως στο PS2...(που έβαλα και παίζω μετά από καιρό ) Επίσης πολύ γρήγορα (κλασσικό των musou games) εξαφανίζονται τα πτώματα.
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.koeitecmoeurope.com/berserk/ αυτη που ειναι αλυσοδεμενη γυμνη ποια ειναι; εχει κανα rape το manga/anime?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εχει κανα rape Raping; Στο Berserk; Όοοοοοοχι. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά, διάβασε το manga (πιο λεπτομερές από anime / OVAs) και θα δεις πόσο "nice".
Lautrec Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αυτη που ειναι αλυσοδεμενη γυμνη ποια ειναι; εχει κανα rape το manga/anime? Rape στο Berserk? Πως σου ήρθε αυτο
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκολλήστε παρακαλώ από τη συζήτηση περί rape. 1
Stathis85 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αυτη που ειναι αλυσοδεμενη γυμνη ποια ειναι; εχει κανα rape το manga/anime? Η Casca. Τι χοροπηδάει έτσι ο Guts στο τελευταίο βίντεο. O Guts πρέπει να κοπανάει με το dragonslayer ρεαλιστικά και όχι να κάνει κωλοτούμπες λες και βγήκε απο κανα κορεάτικο hack n slash.... Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να μην βγάζουν ενα φοβερό game η anime απο ένα τόσο επικό Manga. Όπως είπαν και άλλοι Βlack Swordsman, Golden Age άντε και λίγο απο Conviction είναι θρησκεία. Δυστυχώς απο όταν πλάκωσαν οι μαθητευόμενοι μάγοι, οι νεράιδες κλπ και έγιναν όλοι μια "ευτυχισμένη παρέα" χάλασε απίστευτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα