manosbr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, έχετε να μου προτείνετε καλα ακουστικά για σύνδεση με laptop κινητο tablet ? Onear- over ear Θα ήθελα να ειναι εμφανησιμα,άνετα , και με καλο ηχο .. Διαθέτω μεχρι 100€ αν αξίζει τη διαφορα ισως κοίταγμα και τα beats solo 2 που ειναι λιγο πιο ακριβά . Ευχαριςτω Επισης εχω δει τα urbanears, και τα marshal major αλλα οχι αΠο κοντα..
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Φιλε το ψαχνω και εγω για over ear Προσωπικα για beats δεν θα πηγαινα γτ ολοι σχεδον στο youtube τα κραζουν ( δεν ξερω αν εχουν δικιο η οχι,εμενα παντως με πεισανε να μην τα κοιταζω σαν μαρκα ) Για τα Audio Technica m50x λενε τα καλυτερα και youtuber και στα σχολια απο κατω,απο οτι καταλαβα ειναι τα καλυτερα σε αυτα τα χρηματα οσον αφορα την ποιοτητα του ηχου..Στα αρνητικα ειναι οτι δεν τα λες και πολυ ομορφα,η ποιοτητα κατασκευης και οτι κουραζουν μετα απο αρκετη ωρα..Αλλα στο θεμα ηχου ολοι λενε τα καλυτερα και τα προτεινουν σχεδον ολοι Επισης εχω ξεχωρισει και τα sony MDR-1A αλλα πας στα 180ευρω..Πολυ ομορφα και ποιοτικα ακουστικα και διαβασα οτι εχουν πολυ καλο ηχο και ειναι αρκετα ανετα Επισης σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν τα Urbanite XL απο την πολυ καλη εταιρια Sennheiser Αν θες να εχει και Bluetooth υπαρχουν τα jbl Everest 300 στα 150ευρω,τα οποια ειναι αρκετα ομορφα..Δεν τα εψαξα και πολυ να δω τι ψαρια πιανουν αλλα πιστευω θα ειναι καλα,αν σε ενδιαφερουν ριξε μια ματια για reviews Καταλαβα πως για να παρεις κατι καλο δεν τα γλιτωνεις τα 150 ευρω !! Απο 150 και πανω .. Αν καποιος αλλος γνωριζει και εχει καποια εμπειρια ας βοηθησει Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από ΜΙχαλιεςς
manosbr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. ! είχα δει καλές κριτικές και για τα marshall major 2. αλλά είναι on ear. Γιατι προτιμάς τα over ear? δεν είναι αρκετα μεγάλα συνήθως?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. ! είχα δει καλές κριτικές και για τα marshall major 2. αλλά είναι on ear. Γιατι προτιμάς τα over ear? δεν είναι αρκετα μεγάλα συνήθως? Φιλε μου τα marshall major 2 δεν τα εχω ψαξει να σου πω την αληθεια..Παντως απο τιμουλα ειναι σουπερ !! ΘΑ το ψαξω.Eχεις καποιο καλο review να δω η να παω ψαχνοντας ;;; Δεν εχω δει απο κοντα, αλλα πιστευω τα over ear θα εχουν καλυτερη εφαρμογη και λογικα θα απομονωνουν καλυτερα τους εξωτερικους θορυβους..Λες να ειναι ασχημο να βγαινεις εξω με over ear;; Θα δειχνουν κουμουτσες ;;;
manosbr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2484298,00.asp http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2484298,00.asp Αυτο φοβάμαι οτι τα over ear ειναι λιγο υπερβολικα για εξω..
enlightened Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ειπώθηκε κάτι για τα over ear και θέλω να πω ότι με τα beats studio 2 wireless είναι σαν να έχεις δύο πατούσες γάτας στα αυτιά σου, δεν ακούς με κανέναν Χριστό τίποτα γύρω σου και είναι πολύ ελαφριά για το μέγεθός των. Χθες έκανα ταξίδι Θεσσ-Αθήνα 6 ωρών και σχεδόν όλη την ώρα τα είχα πάνω μου, ούτε με κούρασαν ούτε κατάλαβε τιποτα η μπαταρία σε wireless mode. Θα έλεγα με λίγα παραπάνω λεφτά να πάρεις μεταχειρισμένα απ'το ebay, αφού η άνεση, η εμφάνιση και το active noise cancellation σε ενδιαφέρουν πολύ, με μεγάλη προσοχή στις απομιμήσεις. Επεξεργασία: Κοίταξα λίγο στο ebay και υπάρχουν πολύ φθηνά Solo 2 wireless γιατί η Apple δίνει με κάθε αγορά Macbook και iPad αυτά τα ακουστικά στους φοιτητές ως back to school προσφορά, οπότε υπάρχουν πολλοί που τα βάζουν σε δημοπρασία και μπορείς να τα πάρεις κοψοχρονιά με λίγη υπομονή, αν ξέρεις να δουλεύεις auctions. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2016 από enlightened
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα