Aris Sp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Γεια χαρα σε ολους, Σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση σε win 10 γιατι αγορασα την rx 480 και με το ολο directx 12 θεμα θα ναι ολα καλυτερα. Υπαρχουν φημες πως το win 10 διαγραφει πειρατικα προγραμματα, παιχνιδια, βιβλια κλπ χωρις να ρωτησει καν. Ισχυουν οι φημες? Κι αν ναι πως γινεται να το μπλοκαρεις? Υ.Γ: Μην ξεκινησουμε τα παρ'το αυθεντικο κλπ.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δεβ γνωρίζω να κάνουνε κατι τετοιο τα windows εκτος αν λες το windows defender που σε ολα τα windows διαγράφει απο μόνο του τα περισσότερα πειρατικά / σπασμένα αρχεία που θα βρεί
ziaba Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Γεια χαρα σε ολους, Σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση σε win 10 γιατι αγορασα την rx 480 και με το ολο directx 12 θεμα θα ναι ολα καλυτερα. Υπαρχουν φημες πως το win 10 διαγραφει πειρατικα προγραμματα, παιχνιδια, βιβλια κλπ χωρις να ρωτησει καν. Ισχυουν οι φημες? Κι αν ναι πως γινεται να το μπλοκαρεις? Υ.Γ: Μην ξεκινησουμε τα παρ'το αυθεντικο κλπ. Οχι, δεν ισχύει.
Aris Sp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Kι εμενα αυτο μου χει κανει εντυπωση, διοτι εχω ακουσει μονο φημες και τιποτα με βαση. Το win defender εμενα απλα μου τα βαζε σε quarantine δεν τα διεγραφε μονο του.
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Βλακείες. Εμένα δεν μου πείραξε τίποτα μετά το update από 8.1 Να το πάρουμε και λίγο λογικά. Πως θα μπορούσε το λειτουργικό να ξέρει ποιο παιχνίδι είναι αυθεντικό ή όχι; Συμφωνώ ότι ο defender μπορεί να σου διαγράψει κανένα πειραγμένο steam dll αλλά αυτό το ξαναβάζεις. Βάλτου σε εξαίρεση αν θέλεις να είσαι σίγουρος τους φάκελους των παιχνιδιών (όχι όλον τον program files). 1
Aris Sp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Βλακείες. Εμένα δεν μου πείραξε τίποτα μετά το update από 8.1 Να το πάρουμε και λίγο λογικά. Πως θα μπορούσε το λειτουργικό να ξέρει ποιο παιχνίδι είναι αυθεντικό ή όχι; Συμφωνώ ότι ο defender μπορεί να σου διαγράψει κανένα πειραγμένο steam dll αλλά αυτό το ξαναβάζεις. Βάλτου σε εξαίρεση αν θέλεις να είσαι σίγουρος τους φάκελους των παιχνιδιών (όχι όλον τον program files). Ισχύει δίκιο έχεις. Έκανα την αναβάθμιση χθες τελικά όλα είναι κομπλέ. Μόνο το win defender στα διαγραφεί όπως είπες αλλά με ένα exclude files όλα κομπλέ. Έκλεισα κι ολα τα settings που στέλνουν πληροφορίες στην Microsoft, νομίζω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα