Προς το περιεχόμενο

giati blepo mono prasino???

mindflop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mia xara ekova tainies... mia mera omos piga na kopso to xmen2 kai mou bgazei ena arxeio 700mb pou den exei tpt alla para mia prasini othoni :( mazi petaei kai to gnosto parathiraki ton xp (aka palia blue screen veltiomeno) send - dont send

apo drivers programmata codecs ktl eimai ok. ekana malista kai format gia na sigoureuto oti den pezei kati allo.na upotheso kati akiro?mipos einai kapoio kainourio kleidoma?

opoios 3erei as mou dosei ta fota tou

euxaristo prokatabolika :shock:

Δημοσ.

Poio programma xrhsimopoieis den mas les.....Dokimase na to apegkatasthseis(mazi me tis kataxwriseis tou sthn registry)kai na to egatasthseis ksana.Koitakse kai to endexomeno na mhn einai symbato me ta win xp!(pou ypo8etw oti xrhsimopoieis)

Δημοσ.

dvdx 2.2 xrisimopoio gia encode, smartripper gia rip, kai subrip gia upotitlous. ola mia xara douleuan paliotera.apegatastasi den to linei to problma.edo format ekana kai den egine tpt pali.mipos einai h teleuteoi drivers tis nvidia?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to idio provlima to eixa kai ego oxi stin idia tainia alla pote den vrika tin lisi.(lol. ta arxeia pigainan me tin mia sto kado istera apo polla neura). to parakseno einai pos otan anoiga to arxeio me to divx player to epaize kanonikotata.

ena allo thema pou exo thiksei kai sto doom9 einai pos arxeia kodikopoiimena me divx 5.0.x mou parousiazan kati san prasini mouxla se orismena simeia!!! kati prasines anomalies kata tin diarkeia anaparagogis tis taineias. apo oti katalava eftegan oi epiloges mesa sto codec pou eixa valei.

poio sigekrimena i in-build epilogi gia deinterlace tou codec. protimotero na xrisimopoieis mono kapoio eksoteriko deinterlace filtro. molis allaksa auti tin epilogi to provlima mou lithike kai den mou ksanaparousiastike ksana.

Δημοσ.

Έχω να σας προτείνω μία λύση η οποία μπορεί και να τελειώσει μια για πάντα το πρόβλημά σας. Πρώτα θα κατεβάσεις το προγραμματάκι BsPlayer. Είναι το καλύτερο κατα την άποψη μου, για ταινίες Divx. Μετά θα κάνεις τα εξής:

Θα πας στα Preferences του προγράμματος και θα αλλάξεις το Overlay mode από 1 σε " 2 ". Κάνε αυτό και αν δεν δουλέψει στείλε μου email. [email protected] :)

ATMA

Δημοσ.

bre pedia... kali xronia!

den nomizo oti einai provlima tou player. h tainia mou fenete oti den kovete kan!dokimasa kai me alles, ekana format, ta evala pali ola kai pali... ateleioto prasino me ena parathiraki send/dont send :shock: dokimasa olous tous players pou mou eipate kai kapoious allous. oi palioteres tainies pou exo kopsei douleuoun se olous tou players. ti na po. arxizo na anisixo gia to hardware mou. alla kai pali ola pane roloi. mono tainies den mporo na kopso. mia extra paratirisi einai oti sto dvdx otan exo kanei pleon tis rithmiseis mou sto parathiro mou dixnei miso prasino frame. otan patiso record arxizei kai rixnei frames kanonika alla ousiastika den ta kanei tpt!! tespan euxaristo osous asxolithikan me to problima mou. keep ripping mexri na pesoun oi times sta dvd-rec :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...