Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν κάτοχος iphone και να πω ότι όσο καιρό το είχα με έβγαλε ασπροπρόσωπο πάρα πολλές φορές. Αυτά που με ενοχλούσαν σε αυτό το τηλέφωνο είναι τα θέματα χρηστικότητας και μόνο. Όσο αναφορά την εγγύηση παιδιά μακάρι να είχαν το support της Apple και άλλες εταιρείες, αρκεί να απευθυνθείς στο σωστό άνθρωπο και όχι σε καμιά info quest. Τώρα έχω το s6 edge εγώ είμαι επίσης απόλυτα ευχαριστημένος με το τηλέφωνο εξίσου με το μηλόφωνο και μάλιστα πλέον δεν έχω και τα θέματα χρηστικότητας που είχα με το άλλο. Οι μπαταρίες για εμένα είναι marketing και μόνο, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεφώνων τέτοιου είδους βγάζουν μια μέρα. Μη μου πει κανείς αν κατεβάσω τη φωτεινότητα και αν βγάλω τη δόνηση κτλ. Σκοπός είναι να το έχω όπως γουστάρω και να κρατάει και επί το πλείστων οι περισσότερες κρατάνε μια μέρα. Για το s7 αν είχα ναι θα πήγαινα να το πάρω. Το χαρακτηριστικό της αδιαβροχοποίησης είναι πολύ χρήσιμο για εμένα γιατί πάρα πολλές φορές έχω βρεθεί σε τραπέζι που έχω ακουμπήσει το τηλέφωνο και έγινε λούτσα και απλά με έσωσε η θήκη του, αν ήταν αδιάβροχο δε θα είχα αυτό το άγχος.

Όσο αναφορά το TS καλά κάνει και λέει αυτό που τον ενοχλεί γιατί τον χάλασε που πλήρωσε τόσα λεφτά και δε καλύπτει τις ανάγκες του, αλλά παιδιά ηρεμία μη βγάλουμε και άχρηστο το τηλέφωνο. Επίσης κάπου διάβασα πως είναι πατάτα το s6, αν θέλετε τεκμηριώστε το να δω και εγώ τι πατάτα έχω γιατί δε βλέπω κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είμαι iphonakias γενικά από το iPhone 3-4-5-6s plus αλλά η Samsung με το s7-edge πιστεύω πως κέρδισε των καταναλωτή.

Το πιο όμορφο κινητό που έχω δει το έχει ένας συναδέλφος μου στο γραφείο.

Πολύ γρήγορο δεν κολλάει πουθενά αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να ξεχωρισουμε την κατηγορία εμπορικό κινητό και κινητό της αρεσκείας μας.

Εμένα μου αρέσουν και τα 2, και το S7 και το iPhone Plus, για αυτό τα πήρα.

Όμως εμπορικό κινητό είναι κάτι που αφορά και επηρεάζει τις εταιρείες.

Οι μεγαλύτερες αγορές είναι της Αμερικής και τις Κίνας και εκεί έχει το πρόβλημα η Samsung.

Οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι iPhone, ενώ πλέον στην Κίνα τα τελευταία 2 χρόνια κάνουν θραύση αλλά Android κινητά.

Εδώ στη χώρα μας θεωρώ πως η Samsung και η Apple δεν έχουν ακόμα φόβο από άλλες εταιρίες. Πιστεύω πως ο λόγος που τα καταφέρνει η Samsung να είναι αξιομαχη απέναντι στο μήλο, είναι αυτό που τονίζει ο Fulgore, τα 2 χρόνια εγγύηση έναντι του ενός της Apple.

Εκεί είναι που χάνουν οι άλλες εταιρίες.

Προσωπική μου εκτίμηση χωρίς να είμαι σίγουρος είναι πως η Apple έχει κερδίσει το γυναικείο φίλο στην Ελλάδα, Θεωρώ πως τους φαίνεται πιο εύχρηστο από ένα Android κινητό, ενώ στους άντρες το Android είναι εργαλείο. Εγώ προσωπικά το σύστημα plug and play με στικακια και η δυνατότητα copy paste είναι για εμένα το maximum της διαφοράς Android vs ios.

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομίζω   http://9to5mac.com/2016/05/04/apple-samsung-smartphone-market/

Το θέμα είναι να ξεχωρισουμε την κατηγορία εμπορικό κινητό και κινητό της αρεσκείας μας.
Εμένα μου αρέσουν και τα 2, και το S7 και το iPhone Plus, για αυτό τα πήρα.
Όμως εμπορικό κινητό είναι κάτι που αφορά και επηρεάζει τις εταιρείες.
Οι μεγαλύτερες αγορές είναι της Αμερικής και τις Κίνας και εκεί έχει το πρόβλημα η Samsung.
Οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι iPhone, ενώ πλέον στην Κίνα τα τελευταία 2 χρόνια κάνουν θραύση αλλά Android κινητά.
Εδώ στη χώρα μας θεωρώ πως η Samsung και η Apple δεν έχουν ακόμα φόβο από άλλες εταιρίες. Πιστεύω πως ο λόγος που τα καταφέρνει η Samsung να είναι αξιομαχη απέναντι στο μήλο, είναι αυτό που τονίζει ο Fulgore, τα 2 χρόνια εγγύηση έναντι του ενός της Apple.
Εκεί είναι που χάνουν οι άλλες εταιρίες.
Προσωπική μου εκτίμηση χωρίς να είμαι σίγουρος είναι πως η Apple έχει κερδίσει το γυναικείο φίλο στην Ελλάδα, Θεωρώ πως τους φαίνεται πιο εύχρηστο από ένα Android κινητό, ενώ στους άντρες το Android είναι εργαλείο. Εγώ προσωπικά το σύστημα plug and play με στικακια και η δυνατότητα copy paste είναι για εμένα το maximum της διαφοράς Android vs ios.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως δεν θα πάρεις ποτέ μήλο

Δυστηχως ειναι κατι που το κοιταζω παρα πολυ αυτο με τις εγγυησεις και στην περιπτωση του iphone τουλαχιστον για μας ειναι μεγαλη κοροιδια ειδικα για τα χρηματα που δινει καποιος. Στο εξωτερικο σε ορισμενες χωρες ηδη την τρεξανε την εταιρια δικαστικως και πλεον τα κινητα που πωλουνται ειναι με 2 χρονια εγγυηση.Στην Ελλαδα ακομα τπτ.

http://www.idownloadblog.com/2013/06/12/apple-warranty-belgium-france-belgium-two-year/

• Like 1
Δημοσ.

http://mycitynet.gr/magazine/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s7-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-iphone-6s-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1/

Για πρώτη φορά οι πωλήσεις της Samsung ξεπέρασαν της Apple χάρη στο S7..... 16% το s7 και S7 edge έναντι 14,6% του iPhone 6s και 6s Plus.

Έχεις leo066 υπόψη σου τι θα συμβεί μόλις κυκλοφορήσει το iPhone 7 και 7plus;

Τα στοιχεία που διαβάζεις αφορούν περσινό μοντέλο iPhone με φετινό μοντέλο Samsung.

Επίσης η σελίδα που παραθεσες αναφέρεται σε πηγές από το Hong Kong, που αφορούν την Αμερική. Καταλαβαίνεις τώρα.....

Δημοσ.

http://mycitynet.gr/magazine/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s7-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-iphone-6s-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1/

Για πρώτη φορά οι πωλήσεις της Samsung ξεπέρασαν της Apple χάρη στο S7..... 16% το s7 και S7 edge έναντι 14,6% του iPhone 6s και 6s Plus.

Τα στοιχεία που διαβάζεις αφορούν περσινό μοντέλο iPhone με φετινό μοντέλο Samsung.

Επίσης η σελίδα που παραθεσες αναφέρεται σε πηγές από το Hong Kong, που αφορούν την Αμερική. Καταλαβαίνεις τώρα.....

το εχω ξαναπεί ...πολλές φορές !! μην πιστεύετε οτι διαβαζετε ...εδω στην Αμερική ΝΥ κυκλοφορούν μόνο iphone kai samsung τα ποσοστά είναι μοιρασμένα...υπάρχει πολύ note πολύ galaxy  s6 edge και πολυ iphone 5-6s και τα αλλα lg htc bb το πολύ πολύ 5% ..για κινέζικα ουτε λογος !!! σπανία να δεις κανένα αλλα πολυ σπανια !!!

Δημοσ.

Δυστηχως ειναι κατι που το κοιταζω παρα πολυ αυτο με τις εγγυησεις και στην περιπτωση του iphone τουλαχιστον για μας ειναι μεγαλη κοροιδια ειδικα για τα χρηματα που δινει καποιος. Στο εξωτερικο σε ορισμενες χωρες ηδη την τρεξανε την εταιρια δικαστικως και πλεον τα κινητα που πωλουνται ειναι με 2 χρονια εγγυηση.Στην Ελλαδα ακομα τπτ.

http://www.idownloadblog.com/2013/06/12/apple-warranty-belgium-france-belgium-two-year/

Kαι στην Ελλαδα τα κινητα της πωλουνται με τα ιδια 2 χρονια "εγγυηση" που εχει σε αλλες χωρες της Ευρωπης , σαν αυτες που αναφερει το αρθρο που παρεθεσες.

Μονο που δεν ειναι κανονικη εγγυηση, αλλα για ελλειψη συνομολογημενων ιδιοτητων που αν παρουσιαστουν μετα τους 6 μηνες(και εντος 2 ετων) ο αγοραστης θα πρεπει να αποδειξει οτι προυπηρχαν κατα τη στιγμη της αγορας.

Το αναφερει χαρακτηριστικα η apple στην σελιδα της , τοσο στα Ελληνικη, οσο και στις σελιδες σε Αγγλια, Γερμανια, Βέλγιο κλπ.

Δημοσ.

αν μπορούσα να δω το μέλλον δεν θα καθόμουν να γράφω στο insomnia

Δημοσ.

Οτι και να λέμε ειναι λαθος μα συγκρίνουμε iPhone 6s με Galaxy s7. Δεν εχει νόημα γιατί ειναι οι καλύτερες συσκευές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή(και ας υπάρχουν ισάξιες συσκευές τύπου one plus 3). Το θέμα του καταναλωτή ειναι εάν θελει iOS η android απλά πράγματα μην τα μπλέκουμε τι έκανε η σαμσουνγκ με το τάδε κινητό η αν πέρασε την αππλε, κάθε χρόνο πριν βγουν τα νέα iPhone το ίδιο γίνετε ακούγονται οτι 'πάει' η αππλε και τα γνωστά. Τα ίδια γίνονται και απο την άλλη πλευρά, απλά η Samsung κατ'εμε έκανε το σωστό και άκουσε τον κόσμο γι'αυτο κέρδισε φέτος (εάν ισχύουν τελικα τα στατιστικά).

Δημοσ.

Η Samsung κερδιζει κυριως λογω timing(και ονοματος πλεον). Το ξαναλεω οτι αν ειχαμε τωρα σαν εναλλακτικη του S7 το HTC 10 αλλα σε καλυτερη τιμη τα πραγματα θα ηταν τελειως διαφορετικα.

παρα πολυ καλη προταση ειναι και το Motorola Z Force,και σιγουρα καλυτερη προταση απο πλευρας Modular.Τι να το κανεις ομως που προς το παρον ειναι διαθεσιμο μονο στο εξωτερικο μεσω Verizon και φυσικα η τιμη του Z Force ειναι 729δολλαρια?

Να πως το OnePlus3 με κοντα τα μισα χρηματα ή και το φθηνοτερο(αφου εχει ηδη κυκλοφορησει απο το Μαρτιο)Galaxy S7 και S7 edge γιατι εχουν τοσες πωλησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...