Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε εσεις δεν ειπε κανεις οτι ειναι το super τηλεφωνο. Ειναι απλα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ANDROIT τηλεφωνο που υπαρχει συνολικα. Και γενικα χαλαρωστε λιγο.

Υ.Γ. τα προβληματα που αναφερθηκαν οταν φτιαχτηκε το θεμα ειναι αστεια παραδεξου το :P

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε εσεις δεν ειπε κανεις οτι ειναι το super τηλεφωνο. Ειναι απλα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ANDROIT τηλεφωνο που υπαρχει συνολικα. Και γενικα χαλαρωστε λιγο.

Υ.Γ. τα προβληματα που αναφερθηκαν οταν φτιαχτηκε το θεμα ειναι αστεια παραδεξου το :P

Αστείο είναι και για μένα όταν κάποιος θέλει ραδιόφωνο στο κινητό του, αλλά μπορώ να καταλάβω πως τον ενοχλεί γιατί μέχρι τώρα αυτόν προσωπικά τον εξυπηρετούσε! Δεν θα κάτσω να τον βγάλω άσχετο κλπ κλπ...

Ο άνθρωπος εξήγησε πως αυτά τα 2 χαρακτηριστικά τον εξυπηρετούσαν και περίμενε πως αφού υπήρχαν στο S6, θα υπήρχαν και στο S7!

Άρα, ναι, γενικά χαλαρώστε λίγο!

:)

Δημοσ.

Να παραδεχτώ τι;;;;; Καταλαβαίνεις πως ανέφερα για 2 specs που αφαιρέθηκαν χωρίς λόγο; Θα μπορούσε να πλασάρει στην αγορά η Samsung ανταπτορα MHL με θύρα που να ταιριάζει στο S7. Εξάλλου και στα προηγούμενα μοντέλα της το MHL adapter που είχα αγοράσει ήταν μάρκα Samsung. Αναφέρθηκα στην χρήση σε αυτοκίνητο όπου τώρα υπάρχει θέμα. Αν κάνεις search στο YouTube ή στο Google θα βρεις πολύ κόσμο που έχουν ασχολειθει με το θέμα. Επίσης ανέφερα πως εταιρείες όπως Kenwood και pioneer στηριξαν τα νέα τους μοντέλα στα κινητά Samsung και Apple.

Σαφώς αν δεν ασχολείσαι με σύνδεση κινητού σε αυτοκίνητο το συγκεκριμένο θέμα θα σου είναι αδιάφορο.

Όσο για τις υπέρυθρες θα ζήσουμε και χωρίς αυτές, όπως επιβιώσαμε και χωρίς το ράδιο που είχαν τα πρώτα Samsung και αφαιρέθηκε.

Ένα είναι όμως το σίγουρο, οι εταιρίες ενδιαφέρονται για τα σχόλια των χρηστών και ανάλογα πρατουν στα επόμενα μοντέλα, αυτός είναι ο λόγος που ξαναεκαναν αδιάβροχο το τελευταίο μοντέλο τους.

Δημοσ.

Φίλε Masma θα σου πω ένα μόνο από τα πολλά 6 GB RAM . Τέτοια ραμ δεν έχει κανένα κινητό τηλέφωνο αυτή την στιγμή . Και ας μην ξεχνάμε πως κοστίζει 400€. Ενώ το Samsung Galaxy s7 που 800 δεν έχει αυτή την ραμ. Τζάμπα λεφτά ?

Δημοσ.

Κερδιζει σε οθονη μπαταρια καμερα ποιοτητα κατακευης καρτα sd και νσι η αδιαβροχοποιηση για εμενα εινσι ενα εξτρα. Επισης τα 6 gb ram δεν μου λενε κατι εκτος αν υπονοεις οττι εχεις θεμα με την ταχυτητα του s7.

Μπορει καποιος απλα να μας πει και εμας για πιο λογο ειναι λαλυτερο το oneplus 3 απο το s7? Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος και να μην το καταλαβαινω. Που κερδιζει ακριβως? Αφου ο fulgore σας παρεθεσαι πιο πανω τοσα πραγματα που κανουν καλυτερο το s7. Ασ τα ξανα δουμε 1)οθονη 2)καμερα 3)αδιαβροχο 4)καλυτερη μπαταρια το s7 5)sd 6) καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Σας αρεσει η οχι η samsung εβγαλε το καλυτερο κινητο των τελευταιων ετων και διελυσε τον ανταγωνισμο. Για νας σας προλαβω ειμαι χρηστης iphone 5s. Αν μπορουσα θα πηγαινα σε s7.

ΥΓ και το oneplus στα 400 φθινο δεν ειναι μαγκες. Οκ πιο φθινο απο s7 . Αλλαμε τη λογικη αυτη παρε με 200 ενα nexus 5x και παραπονο δεν θα εχεις.

σε αυτο δεν απαντησε κανεις και λεω και για την τιμη εδω φιλε harris Υ.Γ. θεωρεις οτι ενα κινητο με 3gb ram (οχι 4gb) εχει προβλημα αυτη τξ στιγμη ? Χρειαζεσαι 6? Επισης παιζει ρολο η σωστξ διαχειριση
Δημοσ.

Κάρτα as δεν σου φτάνουν 64Gb? Οθόνη ? Σε πληροφορω πως όλη την ημέρα το έχω σε χαμηλη φωτεινότητα και μπορώ να δω πολύ καλύτερα για τη έχει αισθητήρα και προσαρμογή τα χρώματα. Καμερα ? Κάνε μία σύγκριση στο gsmarena και θα δεις πως έχει περισσότερα mg και καλύτερο αισθητήρα . Δεν συζητώ οβε έναι πολύ καλύτερο στο multitasking

Δημοσ.

Μου φτανουν δεν μου φτανουν εχω επιλογη αν θελω να κανω επεκταση. Οθονη καλυτερη απο του s7? Πωε ακριβως γινεται αυτο? Και οι 2 amoled ειναι και το s7 εχει καλυτερη αναλυση. Καλυτερη καμερα δεν εχει γιατι πολυ απλα δεν εχει καλυτερο φακο. Αυτο για τον εσθητηρα που λες θα το ψαξω. Μπαταρια το s7 παλι κερδιζει. Multitaskin ? Τα βιντεο λενε το αντιθετο αλλα φανταζομαι οτι και τα 2 θα εχουν πολυ καλο.στο μονο που κερδιζει ειναι στη ραμ. Αυτο εχει βεβαια να κανει με τον τροπο διαχειρισης . Ναι οκ τα 6 gb ram ειναι κατο θετικο και θα βοηθησει στο μελλον αλλα εχει να κανει με το πως ειναι φτιαγμενο. Πχ το nexus 5x με 2gb ram παει μπαλα. Τα 3gb ειναι υπεραρκετα. Απλαμην παραξενευτεις αν τα 4 του s7 πανε καλυτερα απο τα 6 του oneplus 3.ειναι θεμα διαχειρισης ξανα λεω

Δημοσ.

Multitasking φυσικά και έχει καλύτερο το ονε πλας δες οσα βίντεο μπορείς αυτο θα δεις .Κάνε μία σύγκριση τις κάμερες και θα καταλάβεις πια είναι καλύτερη (gsmarena). Μάλλον θέλεις να πληρώσεις την μαρκα αν έχεις σκοπό να το αγοράσεις

Δημοσ.

Μπα δεν εχω σκοπο απλα προπαθω να καταλαβω πως βγαζεις τα συμπερασματα αυτα. Την οθονη την ξεχασες ξαφνηκα οταν ειδες οτι εχω δικιο.... Για την καμερα θα το ψαξω γιατι απιθαβο μου φαινεται

• Like 1
Δημοσ.

Όχι το είδα απλά θέλω να σου πω πως μπορεί να εχει λίγα πιχελ πάρα πάνω πιχελ αλλά χει αισθητήρα που την προσαρμόζει σε όλες την συνθήκες για να σου είναι στα μάτια πιο ξεκούραστο και το έχω σε καθόλου φωτεινότητα

Δημοσ.

Σωστά! Το καταστρέφεις πρώτος με επίθεση σε κάποιον που ΤΟΛΜΗΣΕ να πει κάτι που τον ενόχλησε στο S7 και μετά ζητάς να κλειδωθεί κι απο πάνω! Επιβεβαίωσες πως μερικοί από εσάς είστε πολύ χειρότεροι από εμάς τα apple fan boys...

Να ανοιξουμε λοιπον θεμα ολοι εμεις οταν ενα κινητο δεν εχει κατι που θελουμε και να κραζουμε την εταιρια για αυτο τον λογο οπως επισης και τις πολιτικες που ακολουθει? Πες μου σε παρακαλω που ακριβως βοηθαει το εν λογω θεμα επειδη εγω(και ολοι οι αλλοι που σχολιασαμε)ειμαστε οι κακοι της παρεας. Επισης τι ακριβως επιβεβαιωσα?Διαβασες τι ακριβως γραφτηκε για τα περι Apple?

Πες μας λοιπον με βαση αυτα που εχουν γραφτει απο τον ενδιαφερομενο τι ακριβως επρεπε εμεις να απαντησουμε?

Δημοσ.

Αυτό που λέτε ότι το S7 edge κερδίζει σε μπαταρία, μην το λέτε. Εκνευρίζομαι.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php

Συγκρινε το εν λογω κινητο(στην Ευρωπη εχουμε το Exynos μοντελο)με τον ανταγωνισμο http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=7945#show 

Δημοσ.

Αυτό που λέτε ότι το S7 edge κερδίζει σε μπαταρία, μην το λέτε. Εκνευρίζομαι.

Γιατί το "αδιάβροχο κινητό" δεν σε εκνευρίζει; Φαντάζομαι κάποιον που θα πάει να πάρει για πρώτη φορά τέτοιο κινητό και θα νομίζει πως μπορεί να το πάρει και μέσα στη θάλασσα!!!

Να ανοιξουμε λοιπον θεμα ολοι εμεις οταν ενα κινητο δεν εχει κατι που θελουμε και να κραζουμε την εταιρια για αυτο τον λογο οπως επισης και τις πολιτικες που ακολουθει?

Ρε Fulgore στο ξαναέγραψα.... Δεν είναι το θέμα ότι "δεν έχει" αυτό που θέλουμε αλλά ότι η συγκεκριμένη εταιρεία "αφαίρεσε" από αυτά που είχαν μια σειρά από μοντέλα της. Την καταλαβαίνεις τι διαφορά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...