Harris2001 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όχι απλά απογοήτευση . Εγώ ήμουν φανατικός της Samsung . Μπορώ να πω πως έχει κάνει πολλές αλλαγές που δεν βοηθούν και δεν αρέσουν. Για αυτό έκανα μετάβαση από Samsung σε one plus 3. Απλά τέλειο το κινητό πετάει άπιαστο καλύτερο απο Samsung s7 . Μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο κινητό αυτή την στιγμή.Ο μως ή Samsung με έχει κάνει πολλές βλακείας 1
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο δεν εχει κλειδωσει ακομα αυτο το ανουσιο θεμα. Όχι απλά απογοήτευση . Εγώ ήμουν φανατικός της Samsung . Μπορώ να πω πως έχει κάνει πολλές αλλαγές που δεν βοηθούν και δεν αρέσουν. Για αυτό έκανα μετάβαση από Samsung σε one plus 3. Απλά τέλειο το κινητό πετάει άπιαστο καλύτερο απο Samsung s7 . Μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο κινητό αυτή την στιγμή.Ο μως ή Samsung με έχει κάνει πολλές βλακείας Το ''καλυτερο'' απο το S7 προκυπτει απο που ακριβως?Εκτως της χαμηλοτερης τιμης του το S7 ειναι καλυτερο σε εγγυηση/service οθονη(καλως ή κακως), αδιαβροχο αυτονομια μπαταριας χωρο, αφου εχει δυνατοτητα επεκτασης μνημης(βεβαια και τα 64gb του OnePlus3 δεν ειναι ασχημα) καμερα το OnePlus3 ειναι καλυτερο οσον αφορα την τιμη και το λειτουργικο.Την ram δεν την βαζω μεσα απο την στιγμη που δεν εχει λυθει ακομα το θεματακι που δημιουργηθηκε εξ αρχης και ειναι ιδανικο αν το budget ειναι μεχρι 400ευρω. Η samsung οντως εχει κανει πολλες βλακειες αλλα φετος καταφερε να σοβαρευτει επιτελους μετα απο χρονια,γιαυτο και ανεβηκαν και οι πωλησεις της τοσο πολυ. 1
Harris2001 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχει σοβαρευτεί ? Θα έλεγα πως όχι ποσό μάλλον όταν βγαζει κινητά αξίας 800€ ενώ ή one plus ?με κινητά 400 είναι καλύτερο σε ολα. Θα συμφωνησω μαζί σου πως έχει βελτιωθεί αλλά θέλει κι άλλο. Αν και νομίζω πως πληρώνεις την μαρκΑ
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχει σοβαρευτεί ? Θα έλεγα πως όχι ποσό μάλλον όταν βγαζει κινητά αξίας 800€ ενώ ή one plus ?με κινητά 400 είναι καλύτερο σε ολα. Θα συμφωνησω μαζί σου πως έχει βελτιωθεί αλλά θέλει κι άλλο. Αν και νομίζω πως πληρώνεις την μαρκΑ Και η apple βγαζει κινητα 700-1100ευρω και τα κερδη της ειναι στα υψη τι παει να πει αυτο. Ουτε εγω παω την Samsung για αλλα θεματα αλλα οσον αφορα το S7 με τιμη 480ευρω αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο στην Ελληνικη αγορα και το Touchwiz πολυ καλυτερο απο παλια,καλως ή κακως.
leo066 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ποιος σου είπε ότι δεν λύθηκε, το καλύτερο για τον καθένα έιναι διαφορετικό, σε κάποιον πχ η κάμερα μπορεί να είναι αδιάφορη και το λογισμικό να είναι νούμερο ενα παράγοντας για την αγορά μιας συσκευής οπότε το καλύτερο για αυτόν δεν είναι αυτό με την καλύτερη κάμερα Εξακολουθω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο δεν εχει κλειδωσει ακομα αυτο το ανουσιο θεμα. Το ''καλυτερο'' απο το S7 προκυπτει απο που ακριβως?Εκτως της χαμηλοτερης τιμης του το S7 ειναι καλυτερο σε εγγυηση/service οθονη(καλως ή κακως), αδιαβροχο αυτονομια μπαταριας χωρο, αφου εχει δυνατοτητα επεκτασης μνημης(βεβαια και τα 64gb του OnePlus3 δεν ειναι ασχημα) καμερα το OnePlus3 ειναι καλυτερο οσον αφορα την τιμη και το λειτουργικο.Την ram δεν την βαζω μεσα απο την στιγμη που δεν εχει λυθει ακομα το θεματακι που δημιουργηθηκε εξ αρχης και ειναι ιδανικο αν το budget ειναι μεχρι 400ευρω. Η samsung οντως εχει κανει πολλες βλακειες αλλα φετος καταφερε να σοβαρευτει επιτελους μετα απο χρονια,γιαυτο και ανεβηκαν και οι πωλησεις της τοσο πολυ.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ποιος σου είπε ότι δεν λύθηκε, το καλύτερο για τον καθένα έιναι διαφορετικό, σε κάποιον πχ η κάμερα μπορεί να είναι αδιάφορη και το λογισμικό να είναι νούμερο ενα παράγοντας για την αγορά μιας συσκευής οπότε το καλύτερο για αυτόν δεν είναι αυτό με την καλύτερη κάμερα Μιλαμε καλυτερο με βαση ολους τους παραγοντες. Με την παραπανω σου λογικη και το Iphone βγανει καλυτερο κυριως λογω software ενω σε ολα τα αλλα ειναι πισω(ακομα και στην τιμη).Δεν το λεω ομως(γενικα)καλυτερο κινητο μονο λογω software.
valandis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Φίλε Fulgore πραγματικά είσαι απίστευτος !!!!!! Θες να κλείσει το θέμα γιατί θιξαμε την Samsung; Συνεχίζεις να συγκρίσεις το S7 με το περσινό iPhone, δεν το καταλαβαίνεις πως είσαι λάθος; Απορώ μαζί σου..... σου είπα πως έχω και τα 2 κινητά και προφανώς έχω πιο αντικειμενικη άποψη από εσένα, έχεις ή είχες εσύ μήπως ποτέ σου iPhone; Ο Harris2001 σου είπε για το One Plus την εμπειρία του με τα λεφτά και εσύ του απάντησες, για παράδειγμα ότι το S7 είναι αδιάβροχο!!!!! Ε τότε βάλτο στη θάλασσα και έλα πες μου που σου είναι χρήσιμο αυτό το spec !!! Σαφώς και το S7 είναι βελτιωμένο σε σχέση με το S6, δεν αντιλέγει κάνεις, αλλά εγώ επισημανα πως κάποια specs που κάνουν τα Samsung καλύτερα από τα iPhone καλό είναι να μην τα αφαιρεί η Σαμι χωρίς λόγο. Και επειδή σε βλέπω και οπαδό της..... σε συμβουλευω ΑΝ έρθει στην Ευρώπη το Note 7 φέτος να αναβαθμιστείς, γιατί η Σαμι με αυτό το μοντέλο περιμένει να χτυπήσει το καινούργιο iPhone. Σε συμβουλευω για το καλό σου μπας και καταλάβεις.... γιατί αλλιώς για άλλη μια φορά αυτοί που έχουν iPhone θα έχουν καλύτερο κινητό από εσένα. Και όπως θα θυμάσαι.... περσι η Samsung δίστασε να τα βάλει εμπορικά με την Apple και δεν προμηθευσε το Note 5 στην Ευρώπη. ΟΣΟ για το λογισμικό της Apple, άστο καλύτερα..... εκεί πραγματικά ο συναγωνισμος είναι αθέμιτος. Επειδή θεωρώ πως η Samsung κάνει ακόμα την πιο αξιόλογη προσπάθεια να φτάσει την Apple, καλό είναι να βγάλει και δικό της λογισμικό επιτέλους. Γιατί στο τέλος θα την περάσει παγκοσμίως σε πωλήσεις και η Huawei (στο τσακ είναι να το δούμε και αυτό)
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Φίλε Fulgore πραγματικά είσαι απίστευτος !!!!!! Θες να κλείσει το θέμα γιατί θιξαμε την Samsung; Συνεχίζεις να συγκρίσεις το S7 με το περσινό iPhone, δεν το καταλαβαίνεις πως είσαι λάθος; Απορώ μαζί σου..... σου είπα πως έχω και τα 2 κινητά και προφανώς έχω πιο αντικειμενικη άποψη από εσένα, έχεις ή είχες εσύ μήπως ποτέ σου iPhone; Ο Harris2001 σου είπε για το One Plus την εμπειρία του με τα λεφτά και εσύ του απάντησες, για παράδειγμα ότι το S7 είναι αδιάβροχο!!!!! Ε τότε βάλτο στη θάλασσα και έλα πες μου που σου είναι χρήσιμο αυτό το spec !!! Σαφώς και το S7 είναι βελτιωμένο σε σχέση με το S6, δεν αντιλέγει κάνεις, αλλά εγώ επισημανα πως κάποια specs που κάνουν τα Samsung καλύτερα από τα iPhone καλό είναι να μην τα αφαιρεί η Σαμι χωρίς λόγο. Και επειδή σε βλέπω και οπαδό της..... σε συμβουλευω ΑΝ έρθει στην Ευρώπη το Note 7 φέτος να αναβαθμιστείς, γιατί η Σαμι με αυτό το μοντέλο περιμένει να χτυπήσει το καινούργιο iPhone. Σε συμβουλευω για το καλό σου μπας και καταλάβεις.... γιατί αλλιώς για άλλη μια φορά αυτοί που έχουν iPhone θα έχουν καλύτερο κινητό από εσένα. Και όπως θα θυμάσαι.... περσι η Samsung δίστασε να τα βάλει εμπορικά με την Apple και δεν προμηθευσε το Note 5 στην Ευρώπη. ΟΣΟ για το λογισμικό της Apple, άστο καλύτερα..... εκεί πραγματικά ο συναγωνισμος είναι αθέμιτος. Επειδή θεωρώ πως η Samsung κάνει ακόμα την πιο αξιόλογη προσπάθεια να φτάσει την Apple, καλό είναι να βγάλει και δικό της λογισμικό επιτέλους. Γιατί στο τέλος θα την περάσει παγκοσμίως σε πωλήσεις και η Huawei (στο τσακ είναι να το δούμε και αυτό) Το θεμα ειναι ουτως ή αλλως αχρηστο γιατι ο λογος που δημιουργηθηκε ειναι για να πεσει κραξιμο για την Samsung και τις διαφορες πολιτικες/επιλογες της πραγμα που δεν μπορω να πω οτι ειναι οτι το καλυτερο για διαλογο και κουβεντα. Οσο για τα περι iphone,το iphone 6s(και plus)ειναι τα τελευταια κινητα της εταιριας μεχρι τον Σεπτεμβριο που θα γινει η ανακοινωση και τον Οκτωβριο που θα βγουν τα επομενα. Η συγκριση με αυτα λοιπον ειναι λογικη και αναμενομενη ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Ειχα περυσι το καλοκαιρι το iphone 6 και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα,ουτε βεβαια χρειαζεται καποιος να εχει δωσει 5000ευρω για να εχει γνωμη για ολα τα κινητα της αγορας. O harris πεταξε ενα ''καλυτερο απο samsung''και τιποτα αλλο και τον διορθωσα οτι κατι τετοιο δεν ισχυει με επιχειρηματα απο τα οποια ενα απο αυτα ειναι και η επισημη αδιαβροχοποιηση κατι που τα περισσοτερα κινητα δεν εχουν. Οσο για τα αλλα που γραφεις δυστηχως ειναι ψιλο οτι να ναι και δεν μπορω να απαντησω ακομα και να θελω. Στο πρωτο σχολιο εκραζες το Galaxy S7 edge επειδη δεν εχει IR Blaster και τωρα λες να βγαλει δικο της λογισμικο η Samsung για να ανταγωνιστει την Apple? Α και μιας και ρωτησες για προσωπικη εμπειρια(ειδα καπου οτι με εκοψες και για οπαδο της Samsung μαλιστα...)να σου πω μονο οτι η τωρινη μου συσκευη ειναι ενα moto E(20150)μεχρι να βρω αντικατασταση απο το προηγουμενο HTC M8 που ειχα απο Android
Masma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μπορει καποιος απλα να μας πει και εμας για πιο λογο ειναι λαλυτερο το oneplus 3 απο το s7? Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος και να μην το καταλαβαινω. Που κερδιζει ακριβως? Αφου ο fulgore σας παρεθεσαι πιο πανω τοσα πραγματα που κανουν καλυτερο το s7. Ασ τα ξανα δουμε 1)οθονη 2)καμερα 3)αδιαβροχο 4)καλυτερη μπαταρια το s7 5)sd 6) καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Σας αρεσει η οχι η samsung εβγαλε το καλυτερο κινητο των τελευταιων ετων και διελυσε τον ανταγωνισμο. Για νας σας προλαβω ειμαι χρηστης iphone 5s. Αν μπορουσα θα πηγαινα σε s7. ΥΓ και το oneplus στα 400 φθινο δεν ειναι μαγκες. Οκ πιο φθινο απο s7 . Αλλαμε τη λογικη αυτη παρε με 200 ενα nexus 5x και παραπονο δεν θα εχεις.
valandis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 HTC και μετά Moto!!!!!! Φίλε συγνώμη δεν το κατάλαβα ότι δεν έχεις σχέση με Samsung......παρεξηγησα. Εγώ είχα S3-S4 -S5-Note-Note2-Note3-Note4-Note edge-S7 Edge. Μάλλον για αυτό έχω καλύτερη άποψη από εσένα όσο αφορά τα Samsung. Και επειδή λοιπόν όπως μας ανέφερες δεν έχεις σχέση με το συγκεκριμένο κινητό, σε ενημερώνω λοιπόν για να μάθεις πως ΝΑΙ, η Samsung θέλει να φτιάξει δικό της λογισμικό γιατί μόνο έτσι μπορεί να περάσει το iPhone. Την πρώτη της δοκιμή την έκανε στα ρολόγια της, τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω ΟΛΑ, αλλά δεν μπορεί γιατί θα την πολεμήσει η Google. Επειδή βέβαια έχουν περάσει από τα χέρια μου και όλα τα iPhone..... σε θαυμάζω που έκρινες το moto E καλύτερο από το iPhone 6. Δεν είναι κακό να είσαι ο μοναδικός στη Γη!!!! Επίσης, μιας και το spec "αδιάβροχοποίηση" σε συγκίνησε τόσο πολύ, να σε ενημερώσω προς έκπληξη σου πως είναι για αυτούς που αθλουντε και ιδρωνουν, να στο πω πιο απλά, όχι για τη θάλασσα. Δυστυχώς δεν λες να καταλάβεις πως η σύγκριση του iPhone 6 μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με το Samsung S6. Το S7 θα συγκριθεί από όλους τους ιδικούς με το iPhone 7. Όσο για το αν σου αρέσει αυτό το θέμα που άνοιξα, μιας και το κρίνεις "άχρηστο", σε καταλαβαίνω απόλυτα... εσένα με moto και HTC τέτοιες κουβέντες σου φαίνονται βαρετές!!
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εγώ είχα S3-S4 -S5-Note-Note2-Note3-Note4-Note edge-S7 Edge. στα ρολόγια της, τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω ΟΛΑ Επειδή βέβαια έχουν περάσει από τα χέρια μου και όλα τα iPhone εσένα με moto και HTC τέτοιες κουβέντες σου φαίνονται βαρετές!! Εκρινα το Moto E καλυτερο απο το Iphone 6?Το εγραψα αυτο καπου παραπανω?....Οκ καπου εδω εγω αφηνω το θεμα γιατι οπως ειπα και απο την αρχη ακρη δεν βγαινει,και φυσικα ουτε προκειται να γινει καμια κουβεντα αλλα τελος παντων.
Masma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 HTC και μετά Moto!!!!!! Φίλε συγνώμη δεν το κατάλαβα ότι δεν έχεις σχέση με Samsung......παρεξηγησα. Εγώ είχα S3-S4 -S5-Note-Note2-Note3-Note4-Note edge-S7 Edge. Μάλλον για αυτό έχω καλύτερη άποψη από εσένα όσο αφορά τα Samsung. Και επειδή λοιπόν όπως μας ανέφερες δεν έχεις σχέση με το συγκεκριμένο κινητό, σε ενημερώνω λοιπόν για να μάθεις πως ΝΑΙ, η Samsung θέλει να φτιάξει δικό της λογισμικό γιατί μόνο έτσι μπορεί να περάσει το iPhone. Την πρώτη της δοκιμή την έκανε στα ρολόγια της, τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω ΟΛΑ, αλλά δεν μπορεί γιατί θα την πολεμήσει η Google. Επειδή βέβαια έχουν περάσει από τα χέρια μου και όλα τα iPhone..... σε θαυμάζω που έκρινες το moto E καλύτερο από το iPhone 6. Δεν είναι κακό να είσαι ο μοναδικός στη Γη!!!! Επίσης, μιας και το spec "αδιάβροχοποίηση" σε συγκίνησε τόσο πολύ, να σε ενημερώσω προς έκπληξη σου πως είναι για αυτούς που αθλουντε και ιδρωνουν, να στο πω πιο απλά, όχι για τη θάλασσα. Δυστυχώς δεν λες να καταλάβεις πως η σύγκριση του iPhone 6 μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με το Samsung S6. Το S7 θα συγκριθεί από όλους τους ιδικούς με το iPhone 7. Όσο για το αν σου αρέσει αυτό το θέμα που άνοιξα, μιας και το κρίνεις "άχρηστο", σε καταλαβαίνω απόλυτα... εσένα με moto και HTC τέτοιες κουβέντες σου φαίνονται βαρετές!! Καλα πιο πανω δεν γραφεις "βαλτο στη θαλασσα και να δουμε το ποσο χρησιμο ειναι" Δεν μου απαντησες πιο πανω. Λοιπον ας ξεκαθαρισουμε κατι οταν ειναι κα γινει η αγορα ενος κινητο τουλαχιστον εγω πρωτα κοιταω το λογισμικο. Για εμενα πχ το καταληλοτερο λογισμικο ειναι το ios( οχι απαραιτητα το καλυτερο ) . Στο android λογισμικο λοιπον το s7 και s7edge δεν εχουν αντιπαλο. Και προσεξε προφανως δεν ειναι παντου καλυτερα. Απλα ειναι συνολικα οτι καλυτερο. Πχ πιο smooth στο android ειναι τα nexus. Καπου αλλου μπορει να εινα καποιο αλλο αλλα συνολικα φετος η samsung τους πατησε κατω.Οπως ειπα πιο πριν δεν καταλαβαινω γιατο ειναιι καλυτερο το oneolus 3. Για το θεμα τιμης εγραψα παραπανω οποτε...
valandis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το βάλτο στη θάλασσα φυσικά το έγραψα ειρωνικά. Σύμφωνα μαζί σου πως το καλύτερο κινητό με σύστημα Android είναι το Samsung S7 Edge. 1
Masma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 HTC και μετά Moto!!!!!! Φίλε συγνώμη δεν το κατάλαβα ότι δεν έχεις σχέση με Samsung......παρεξηγησα. Εγώ είχα S3-S4 -S5-Note-Note2-Note3-Note4-Note edge-S7 Edge. Μάλλον για αυτό έχω καλύτερη άποψη από εσένα όσο αφορά τα Samsung. Και επειδή λοιπόν όπως μας ανέφερες δεν έχεις σχέση με το συγκεκριμένο κινητό, σε ενημερώνω λοιπόν για να μάθεις πως ΝΑΙ, η Samsung θέλει να φτιάξει δικό της λογισμικό γιατί μόνο έτσι μπορεί να περάσει το iPhone. Την πρώτη της δοκιμή την έκανε στα ρολόγια της, τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω ΟΛΑ, αλλά δεν μπορεί γιατί θα την πολεμήσει η Google. Επίσης, μιας και το spec "αδιάβροχοποίηση" σε συγκίνησε τόσο πολύ, να σε ενημερώσω προς έκπληξη σου πως είναι για αυτούς που αθλουντε και ιδρωνουν, να στο πω πιο απλά, όχι για τη θάλασσα. Δυστυχώς δεν λες να καταλάβεις πως η σύγκριση του iPhone 6 μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με το Samsung S6. Το S7 θα συγκριθεί από όλους τους ιδικούς με το iPhone 7. Όσο για το αν σου αρέσει αυτό το θέμα που άνοιξα, μιας και το κρίνεις "άχρηστο", σε καταλαβαίνω απόλυτα... εσένα με moto και HTC τέτοιες κουβέντες σου φαίνονται βαρετές!! "Επειδή βέβαια έχουν περάσει από τα χέρια μου και όλα τα iPhone..... σε θαυμάζω που έκρινες το moto E καλύτερο από το iPhone 6. Δεν είναι κακό να είσαι ο μοναδικός στη Γη!!!! " καλα δεν το γραφεις εδω ξεκαθαρα ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο δεν εχει κλειδωσει ακομα αυτο το ανουσιο θεμα. Σωστά! Το καταστρέφεις πρώτος με επίθεση σε κάποιον που ΤΟΛΜΗΣΕ να πει κάτι που τον ενόχλησε στο S7 και μετά ζητάς να κλειδωθεί κι απο πάνω! Επιβεβαίωσες πως μερικοί από εσάς είστε πολύ χειρότεροι από εμάς τα apple fan boys... btw εξακολουθώ να έχω το S7 edge και του κάνει παρέα πλεον και το Gear S2 classic, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξακολουθώ να έχω παράπονα και από το Android και απο τη Samsung. Αν ήταν το super duper τηλέφωνο που φαντάζεσαι, θα είχε γεμίσει ο τόπος έξω από S7. Οκ πολύ καλό τηλέφωνο αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! Μπορούμε να συζητάμε και για αυτά που μας ενοχλούν ταυτόχρονα, ειδικά εμείς που το χρησιμοποιούμε καθημερινά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα