Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έκανα την μετάβαση από Note Edge σε S7 Edge και οι εντυπώσεις μου είναι πως η Samsung έκανε τρομερά βήματα προόδου.

Όμως 2 νέες εξελίξεις με ξενέρωσαν άσχημα.

α) Το S7 edge δεν υποστηρίζει θύρα υπέρυθρων για τηλεκοντρόλ

β) Το S7 edge πλέον δεν συνδέεται με το MHL adapter για σύνδεση με Hdmi. (Το χρειάζομαι για το αυτοκίνητο)

Πραγματική απογοήτευση από Samsung.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ δεν είμαι καθόλου απογοητεύμενος πάντως γιατί έψαξα τι θέλω πριν αγοράσω κινητό και έχει όλα αυτά που θέλω το s7 edge(και με το λιγοοοο παραπανω)

Δημοσ.

Δηλαδή όταν μια εταιρεία κάνει κάτι αρνητικό σε ένα κινητό της να μην το λέμε;

Το S6 ήταν η εμπορική πατάτα της χρονιάς, κάτι βέβαια που το παραδέχτηκε και η Samsung, εμείς δηλαδή να σφυρίζουμε ανέμελα.

Το Note 5 δεν ήρθε ποτέ Ευρώπη, αλλά προτιμηθηκαν αγορές όπως της Ινδίας, Βενεζουέλας, Μεξικό, Γκάνα κλπ και εκεί δηλαδή όλα Οκ;

Γιατί να googlaro, που να μου περάσει από το μυαλό πως η Samsung στο καινούργιο της κινητό θα αφαιρουσε κάποια ατού της, από εκείνα δηλαδή που την κάνουν να διαφέρει από ένα iPhone. Γιατί να μην μπορώ να πάρω το S7 με 128gb, όχι δεν μου φτάνουν τα 32gb.

Εκτός από το S7 Edge έχω και το iPhone 6s Plus 128 gb, και το συμπέρασμα μου είναι πως η Apple δεν κάνει ποτέ κίνηση προς τα πίσω, ΠΟΤΕ !!!!!

Εσείς λοιπόν που βιαστίκατε να με κρίνεται, θα σας έλεγα να googlarete την λέξη iPhone.

Δημοσ.

Δηλαδή όταν μια εταιρεία κάνει κάτι αρνητικό σε ένα κινητό της να μην το λέμε;

Το S6 ήταν η εμπορική πατάτα της χρονιάς, κάτι βέβαια που το παραδέχτηκε και η Samsung, εμείς δηλαδή να σφυρίζουμε ανέμελα.

Το Note 5 δεν ήρθε ποτέ Ευρώπη, αλλά προτιμηθηκαν αγορές όπως της Ινδίας, Βενεζουέλας, Μεξικό, Γκάνα κλπ και εκεί δηλαδή όλα Οκ;

Γιατί να googlaro, που να μου περάσει από το μυαλό πως η Samsung στο καινούργιο της κινητό θα αφαιρουσε κάποια ατού της, από εκείνα δηλαδή που την κάνουν να διαφέρει από ένα iPhone. Γιατί να μην μπορώ να πάρω το S7 με 128gb, όχι δεν μου φτάνουν τα 32gb.

Εκτός από το S7 Edge έχω και το iPhone 6s Plus 128 gb, και το συμπέρασμα μου είναι πως η Apple δεν κάνει ποτέ κίνηση προς τα πίσω, ΠΟΤΕ !!!!!

Εσείς λοιπόν που βιαστίκατε να με κρίνεται, θα σας έλεγα να googlarete την λέξη iPhone.

ασχετο με το point και ανεξαρτητα με το οτι συμφωνω σε ενα μικρο κομματι να ρωτησω για πιο λογο το s6 ηταν η πατατα της χρονιας ? Υ.Γ. μπορεις να περνας στο pc αρχεια και μια χαρα θα σου φτανουν τα 32gb
Δημοσ.

θα αφαιρουσε κάποια ατού της, από εκείνα δηλαδή που την κάνουν να διαφέρει από ένα iPhone.

Ναι,αυτά το κάνουν να διαφέρει.

Ρε τι διαβάζουμε.

Μαν,δε λέω,μαλακία που το έβγαλε,αλλά μαλακία σου που το πήρες.Τι σημαίνει "που να φανταστώ";

Νομίζω υπάρχει ήδη θέμα,"κοιτάξτε μαλακία που έκανα",πόσταρε εκεί.

Τρολλάρει ρε το παλικάρι.Τον εαυτό του,που έχει iphone για αρχή.Μην ασχολείστε.

Δημοσ.

Δεν ξέρεις που να ξοδέψεις τα χρήματα που σου περισσεύουν η δεν ξέρεις τι θες η και τα 2.

Η Apple κάνει πχ 1 βήμα προς τα εμπρός το 2016 το οποίο βήμα το έκαναν κατασκευαστές android 3 χρόνια πριν.Φυσικά το παρουσιάζει ως καινοτομία. :-D

Δημοσ.

α) Το S7 edge δεν υποστηρίζει θύρα υπέρυθρων για τηλεκοντρόλ

Και το S4 που ειχε , ποσο νομιζεις χρησιμοποιηθηκε?

Προσωπικα αντε να κανεις καμμια πλακα σε κανα φιλο αλλαζοντας του τα καναλια στην τιβι χωρις να το ξερει και μια φορα που μπλοκαρε το τηλεκοντρολ του a/c και μεχρι να το ξεμπλοκαρω χειριζομουν το a/c με το κινητο πριν πεθανω απο την ζεστη.

Δεν νομιζω κανενα σοβαρο ανθρωπινο ον να χρησιμοποιησε το κινητο για βασικη συσκευη-τηλεκοντρολ....ας ειμαστε ρεαλιστες.

Και τωρα που εκανα την μεταβαση σε S6 που δεν εχει υπερυθρες ειπα ενα "ρε τους μαλακες το βγαλανε"..εκλαψα για 2 λεπτα και συνεχισα την ζωη μου.

Πιο πολυ με πειραξε που βγαλανε το temp sensor παρα τις υπερυθρες ...αλλο θεμα αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

ασχετο με το point και ανεξαρτητα με το οτι συμφωνω σε ενα μικρο κομματι να ρωτησω για πιο λογο το s6 ηταν η πατατα της χρονιας ? Υ.Γ. μπορεις να περνας στο pc αρχεια και μια χαρα θα σου φτανουν τα 32gb

α) Η ίδια η Samsung έκανε αναφορά στην κατακόρυφη πτώση που είχε στις πωλήσεις λόγω του S6.

β) Αν ήταν μόνο θέμα αρχείων δεν θα είχα πρόβλημα, μιας και έχω βάλει μέσα κάρτα 64gb και τα αρχεία πάνε εκεί. Το πρόβλημα το είδα στα παιχνίδια που έχω αγοράσει και τα οποία παρότι μπορώ να περάσω σε κάποια από αυτά ένα κομμάτι τους στην κάρτα μνήμης, παρόλα αυτά δεν χώρεσαν όλα μιας και γρήγορα γέμισαν και τα 32 gb.

Fulgore μάλλον το κινητό iPhone για εσένα σου είναι κάτι άγνωστο. Διπλάσια λεφτά!!!!!

Μήπως το S7 edge ήρθε με τιμή 850€; Λέω εγώ τώρα !!!

Συγκρίσεις την κάμερα του S7 με του iPhone 6s;

Μα τι λες τώρα φίλε μου, μάλλον είσαι άσχετος!

Το S7 edge είναι φετινό μοντέλο, να συγκρίσεις το S6 με το iPhone 6s. Σε ενημερώνω λοιπόν προς έκπληξη σου πως σε λίγες μέρες έρχεται το iPhone 7.

Όσα αναγράφεις για το θέμα τιμής δεν τα σχολιάζω γιατί....(άστο καλύτερα). Απλά είσαι άσχετος, πως εξηγείται λοιπόν ότι η Apple πουλάει τα 10πλάσια κινητά από την Samsung; Πως εξηγείται ότι παραδέχτηκε την εμπορική αποτυχία του S6 και ότι κόλωσε να πλασάρει στην Ευρωπαϊκή αγορά το Note 5;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο θέμα εγγύησης, είναι ένα από τα μεγάλα μείον της Apple, δυστυχώς.

Μου αρέσουν και τα 2 κινητά και επειδή έχω 2 νούμερα τα αγοράζω και τα 2.

Όταν βλέπω κάτι στραβό το λέω γιατί στην τελική το ακριβό πληρώνουμε, εγώ χαλαστηκα κυρίως γιατί δεν μπορώ τώρα πια να συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο. Όσο για τις υπέρυθρες, είναι ένα συν που έχουν τώρα πια τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung. Είτε είναι χρήσιμο είτε όχι, δεν πάευει να αφαιρέθηκε χωρίς λόγο.

Δημοσ.

α) Η ίδια η Samsung έκανε αναφορά στην κατακόρυφη πτώση που είχε στις πωλήσεις λόγω του S6.

β) Αν ήταν μόνο θέμα αρχείων δεν θα είχα πρόβλημα, μιας και έχω βάλει μέσα κάρτα 64gb και τα αρχεία πάνε εκεί. Το πρόβλημα το είδα στα παιχνίδια που έχω αγοράσει και τα οποία παρότι μπορώ να περάσω σε κάποια από αυτά ένα κομμάτι τους στην κάρτα μνήμης, παρόλα αυτά δεν χώρεσαν όλα μιας και γρήγορα γέμισαν και τα 32 gb.

Fulgore μάλλον το κινητό iPhone για εσένα σου είναι κάτι άγνωστο. Διπλάσια λεφτά!!!!!

Μήπως το S7 edge ήρθε με τιμή 850€; Λέω εγώ τώρα !!!

Συγκρίσεις την κάμερα του S7 με του iPhone 6s;

Μα τι λες τώρα φίλε μου, μάλλον είσαι άσχετος!

Το S7 edge είναι φετινό μοντέλο, να συγκρίσεις το S6 με το iPhone 6s. Σε ενημερώνω λοιπόν προς έκπληξη σου πως σε λίγες μέρες έρχεται το iPhone 7.

Όσα αναγράφεις για το θέμα τιμής δεν τα σχολιάζω γιατί....(άστο καλύτερα). Απλά είσαι άσχετος, πως εξηγείται λοιπόν ότι η Apple πουλάει τα 10πλάσια κινητά από την Samsung; Πως εξηγείται ότι παραδέχτηκε την εμπορική αποτυχία του S6 και ότι κόλωσε να πλασάρει στην Ευρωπαϊκή αγορά το Note 5;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο θέμα εγγύησης, είναι ένα από τα μεγάλα μείον της Apple, δυστυχώς.

Μου αρέσουν και τα 2 κινητά και επειδή έχω 2 νούμερα τα αγοράζω και τα 2.

Όταν βλέπω κάτι στραβό το λέω γιατί στην τελική το ακριβό πληρώνουμε, εγώ χαλαστηκα κυρίως γιατί δεν μπορώ τώρα πια να συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο. Όσο για τις υπέρυθρες, είναι ένα συν που έχουν τώρα πια τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung. Είτε είναι χρήσιμο είτε όχι, δεν πάευει να αφαιρέθηκε χωρίς λόγο.

Είσαι θεούλης! Όχι μόνο παραπάνω αλλά δεκαπλάσια κιόλας; Τρολάρεις άγρια...

Δεκαπλάσια κέρδη πιθανόν να έχει, αυτά που πουλά αν δεν είναι το 1/10 της Σάμμυ είναι στην χειρότερη το 1/5. Κατά τα άλλα λες τον Fulgore άσχετο!

Δημοσ.

Βγαίνουν τα προβλήματα στη φόρα...

μα για αυτό δε βγάζει την έκδοση "plus" η apple;

Πόσο πιο καθαρά να στο πει; :ph34r:

Μήπως έβγαλε η Samsung το S6 Edge Plus, λέω εγώ τώρα, μήπως; εκτός φίλε μου αν το πρώτο κινητό που αγόρασες σε Samsung είναι το S7.

Και επειδή έχω αγοράσει όλη την σειρά της Samsung εκτός από S6 και Note 5, έχω άποψη και θα την λέω.

Επίσης, για όποιον περιφανευεται για το ότι το S7 ειναι αδιάβροχο, να θυμίσω πως πολλοί πρώην χρήστες του S5 διαμαρτυρηθηκαν πως το S6 δεν είναι αδιάβροχο, δεν παίρνει κάρτα μνήμης, δεν αλλάζει η μπαταρία και διάφορα άλλα. Η εμπορική σφαλιάρα λοιπόν που έφαγαν με το S6 τους έκανε να διορθώσουν πολλά στο S7 και καλά έκαναν.

Αν λοιπόν δεν διαμαρτηρηθουν κάποιοι για κάποια που έχει αφαιρέσει η Σαμι στο S7, πως θα μπουν στο S8.

Αυτοί που μου λένε να googlaro, τους απαντώ πως αν googlaroun θα βρουν πολλούς στο εξωτερικό που διαμαρτύρονται για τη θύρα MHL και κάποιους λιγότερους για τις υπέρυθρες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε haHa το έχω στα υπόψη μου, το διάβασα σε ένα site ξένο από άτομα που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Θα το πάρω και ότι γίνει.

Όσο για αυτούς που τα ξέρουν όλα :

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/οι-πωλήσεις-των-galaxy-s6-και-s6-edge-απέχουν-r9337

Είναι το αφιέρωμα του www.insomnia.gr που έγινε για τη ζημιά της Samsung από το S6.

10.000.000 πωλήσεις συσκευών, όσες δηλαδή το iPhone 6 στο πρώτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε haHa το έχω στα υπόψη μου, το διάβασα σε ένα site ξένο από άτομα που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Θα το πάρω και ότι γίνει.

Όσο για αυτούς που τα ξέρουν όλα :

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/οι-πωλήσεις-των-galaxy-s6-και-s6-edge-απέχουν-r9337

Είναι το αφιέρωμα του www.insomnia.gr που έγινε για τη ζημιά της Samsung από το S6.

10.000.000 πωλήσεις συσκευών, όσες δηλαδή το iPhone 6 στο πρώτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας.

Και μετα απο ενα χρονο με το S7 http://www.insomnia.gr/topic/616306-%CE%B7-samsung-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-smartphones-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%8C-245/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...