Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα για SMS στο οποίο να μπορώ να επιλέξω κεφαλαία ελληνικά, για να μην χρεώνομαι διπλό μήνυμα; Ό,τι κι αν κάνω στους 70 χαρακτήρες φεύγει 2ο μήνυμα.

Η συσκευή είναι Alcatel Pixi 4, με Marshmallow και δεν υπάρχει πουθενά ρύθμιση για κάτι τέτοιο.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασα τα δύο προγράμματα που μου πρότεινες, φίλε Zio. To textra, ότι κι αν επιλέξω τα στέλνει μικρά, και το άλλο κρασάρει με το που το ανοίγω. Μεγάλη αηδία το marshmallow, ειδικά στο θέμα της sd και συνεχείς ερωτήσεις για permissions. Μου θύμισε τα vista... 

Σ' ευχαριστώ πάντως. :)

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα τα δύο προγράμματα που μου πρότεινες, φίλε Zio. To textra, ότι κι αν επιλέξω τα στέλνει μικρά, και το άλλο κρασάρει με το που το ανοίγω. Μεγάλη αηδία το marshmallow, ειδικά στο θέμα της sd και συνεχείς ερωτήσεις για permissions. Μου θύμισε τα vista... 

Σ' ευχαριστώ πάντως. :)

Ναι ε; To handcent το χρησιμοποιούσα σε android 4.+ Ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα!

Δημοσ.

Βασικά όλα όλα κατέβασα από το play store για να δοκιμάσω, σταματούν στους 70 χαρακτήρες και μετά το θεωρούν 2ο μήνυμα. Ίσως είναι θέμα της συσκευής;

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kksms&hl=el

EDIT:

Άκυρο, τελικά δε φαίνεται να δουλεύει. Αν είσαι root μπορείς να δοκιμάσεις με το xposed και το module Gravity box. Αυτό έχει επιλογή όπου προσθέτει αυτό το χαρακτηριστικό στην εργοστασιακή εφαρμογή sms. Μόλις το δοκίμασα και φαίνεται ότι λειτουργεί σωστά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τα δοκιμάσω τώρα όλα. Δυστυχώς δεν είμαι root γιατί η συσκευή είναι 2 ημερών και δεν δέχεται αναβαθμίσεις-ενημερώσεις αν γίνει root.

Update: Λοιπόν, δεν έχει σχέση με το ποιο keyboard χρησιμοποιείται. Είναι θέμα λειτουργικού και συσκευής. Στο δικό μου δεν υπάρχει τρόπος να οριστεί κάτι τέτοιο. Θα στείλω mail στην Alcatel, και ελπίζω ότι θα απαντήσουν.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τα δοκιμάσω τώρα όλα. Δυστυχώς δεν είμαι root γιατί η συσκευή είναι 2 ημερών και δεν δέχεται αναβαθμίσεις-ενημερώσεις αν γίνει root.

Update: Λοιπόν, δεν έχει σχέση με το ποιο keyboard χρησιμοποιείται. Είναι θέμα λειτουργικού και συσκευής. Στο δικό μου δεν υπάρχει τρόπος να οριστεί κάτι τέτοιο. Θα στείλω mail στην Alcatel, και ελπίζω ότι θα απαντήσουν.

Το τηλέφωνο το έχεις στα ελληνικά ε; Γιατί κάπου διάβασα ότι παίζει ρόλο η γλώσσα του μενού.

Δημοσ.

Το τηλέφωνο το έχεις στα ελληνικά ε; Γιατί κάπου διάβασα ότι παίζει ρόλο η γλώσσα του μενού.

Ναι στα ελληνικά είναι. Είναι θέμα παραμετροποίησης του λειτουργικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...