Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα παράξενο για μένα, εχω συνεχόμενες διακοπές της γραμμής της μεσημεριανές ώρες

Ξεκίνησε την Κυριακή 17/7 και κάθε μεσημέρι από 12 περίπου μέχρι τις 6 με 7 το απόγευμα, μετα είναι οκ μέχρι την επόμενη ημέρα.

Ξεκινάει σιγα σιγά με κάποιες διακοπές μέχρι τις 2 με 4 περίπου που είναι πολλές φορές σχεδόν μόνιμα πεσμένη η γραμμή, υπάρχουν και μέρες που δεν είναι μόνιμα πεσμένη άλλη γίνεται σύνδεση και αποσύνδεση συνεχώς. Το περισσότερο που θα κράτηση είναι  ένα λεπτό.

Μιλάμε για την γραμμή και όχι για το ιντερνετ που μόλις επανέρχεται η γραμμή συνδέομαι σχεδόν αμέσως

Πήρα τηλ και ήρθε και κάποιος τεχνικός του ΟΤΕ και μου είπε ότι το πρόβλημα το έχω εγω εδώ στο σπίτι, αλλά η διαφορά είναι ότι αυτό ήρθε πρωινές ώρες που  είχα σταθερή σύνδεση.  Μου είπε ότι δεν έχει σημασία που ήρθε πρωϊ αν υπήρχε πρόβλημα στην γραμμή θα το έβλεπε.

Εγω πάντως εδώ στο σπίτι, από τα Χριστούγεννα και μετα δεν  εχω αλλάξει τίποτε ούτε αγόρασα κάτι που μπορεί να προξενούσε πρόβλημα όπως κάποιο συναγερμό ή ασύρματο σταθερό ή κάποια άλλη συσκευή

Εχω δοκιμάσει να το βάλω και σε 2 άλλες πρίζες τηλεφώνου αλλα με τα ίδια αποτελέσματα, η μία από αυτές είναι κοντά στο εξωτερικό κουτί τηλεφώνου με καλώδιο όχι μεγαλύτερο από 3 μέτρα. Στο εξωτερικό κουτί τηλεφώνου δεν έχω πρόσβαση διοτι τοποθετήθηκε πάνω από 2 δεκαετίες πρίν και μετα στην βεράντα ο πατέρας μου έβαλε ταβάνι, Πάντως αυτό το κουτί είναι σε μέρος που δεν το πιάνει βροχή και σχεδόν ούτε υγρασία εκτός από το ταβάνι που έχει επάνω έχει κεραμίδια και σε επέκταση υπάρχει γκαράζ χωρίς να έχει κενο να περνάει φώς (ήλιος)  ή βροχή

Οταν σηκώνω το τηλ. ακούω κάποιον θόρυβο σαν κάποιος να σκαλίζει κάποιο καλώδιο. Και δύο φορές όταν προσπαθούσα να πάρω της βλάβες και περιμένοντας κάποιον εκπρόσωπο να μιλήσω επεφτε η γραμμή και οταν μίλησα με κάποιον μου το επισήμανε οτι ακούει και αυτός αυτόν τον θόρυβο

Το μόνο που σκέφτομαι να κάνω είναι να κάνω αίτηση στο ΟΤΕ να έρθουν  να αλλάξουν το καλώδιο που έρχεται  από την κολόνα του ΟΤΕ και να μου βάλουν νέο κουτί και μετα να ξεκινήσω από εκεί με καινούρια καλώδια για μέσα.

Καμιά άλλη σκέψη τι άλλο μπορεί να φταίει για το πρόβλημα μου ;

Και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...