Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω κινητό εώς 250 ευρω και δεν με ενδιαφέρουν απο Κινα.Με ενδιαφέρει να είναι dual-sim να μην κολλάει για κανένα λόγο και να έχει βαρβάτη μπαταρία.Έχετε να μου προτείνετε κάποιο?

Asus ZenFone Selfie ξέρετε αν αυτό το κινητό αξίζει όντως? Επεξ/σία από Sarotikos
Δημοσ.

Θα προτεινα xiaomi redmi note 3 pro 32 gb 3gb ram στα 239 απο σκρουτζ. Πολυ καλη μπατατια dual sim καλη οθονη και γρηγορο. Απο οτι εοδα στο σκρουτζ μονοδρομος ειναι

Δημοσ.

Θα προτεινα xiaomi redmi note 3 pro 32 gb 3gb ram στα 239 απο σκρουτζ. Πολυ καλη μπατατια dual sim καλη οθονη και γρηγορο. Απο οτι εοδα στο σκρουτζ μονοδρομος ειναι

το είδα και εγώ αυτό το κινητό αλλα θα ειναι φερεγγυο??

Δημοσ.

2 φιλοι το εχουν και δεν εχοουν αντιμετοπισει προβλημα επισης στην ελλαδα εχει μεγαλη ιντερνετικη κοινοτητα .xaiomihellas λεγιται. Μπες εκει και ρωτα οτι ακριβως θες ξερουν να σε κατατοπισουν σε οτι εχει να κανει με xaiomi. Γενικα την θεωρω πολυ καλη εταιρια.

Δημοσ.

το είδα και εγώ αυτό το κινητό αλλα θα ειναι φερεγγυο??

Off topic mode

Ναι, αμε κ σε αφηνει κ εγκυο..

Για τους νεοτερους

https://m.youtube.com/watch?v=zt7xwan-J6Q

-Τωρα τον ξανακουσα τον τραγουδαρο κ διαπιστωσα πως ειναι πραγματικα τοσο κακο που περναει στην σφαιρα του cult..-

On topic again

Υποθετω πως εννοουσες αξιοπιστο.

Προσωπικα εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη στα κινητα της xiaomi παρα των lg/sony/alcatel κοκ.

Απλα θα θελει πιθανων σκαλισμα η rom.

• Like 2
Δημοσ.

εχω το asus zenfone 5, 2,5 χρονια τωρα... και δεν λεει να χαλασει...

επισης το εχουν ακομα αλλοι 2 που το ειχαμε παρει μαζι.. 

αν θα επερνα τωρα θα πηγαινα στο χιαομι νοτε 3 προ, αγορα απο vickmall στα 180-185 με μεταφορικα

επισης πιστευω οτι πλεον η xiaomi σε ποιοτητα εχει αφησει πισω της μετριοτητες της lg huawei sony 

Δημοσ.

Εγώ θα πηγαινα στο asus όχι γιατί το xiaomi δεν είναι καλό ,αλλά μαρεσει η ποιότητα κατασκευής των asus,τ ώρα διαφορα τραγική δε θα δεις ,ότι προτιμας

Δημοσ.

το galaxy s6 αξιζει?

μολις μου εκατσε προταση  ελαφρως μεταχειρισμενο

δεν ήθελές βαρβάτη μπαταρία και dual SIM ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...