Lanike71 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρες, Γνώμες σχετικά με το να απαλλαγώ από καλώδια στο desktop. OK, ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για αρχή. Επίσης τι επιλογές έχω για ρούτερ, ένα εκτυπωτή και ένα εξωτερικό σκληρό; Αν υπάρχουν και συγκεκριμένες προτάσεις με αναφορά προιόντων που είναι δοκιμασμένα, ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να μπλέξεις με ασύρματα δίκτυα και τα προβλήματά τους; υπάρχουν εκτυπωτές που λειτουργουν με wifi,όπως επίσης και usb κεραίες που λαμβάνουν wifi.
Lanike71 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να μπλέξεις με ασύρματα δίκτυα και τα προβλήματά τους; Εκτός του ότι είναι αντιαισθητικό, είναι και φασαρία κάθε φορά που γίνεται καθαριότητα στο χώρο. Αν πάλι θα μπλέξω με άλλα προβλήματα, προτιμώ να μείνω έτσι.
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είναι ακριβό χόμπι το wireless και χάνεις συνήθως σε ποιότητα. Πληκτρολόγιο και mouse μπορείς να πάρεις αν δεν ασχολείσαι με online gaming. Αν και για μένα δεν αξίζει τον κόπο και τις μπαταρίες που θα πρέπει να αλλάζεις (αν και εννοείται πως θα πρέπει να επενδύσεις και σε καλές επαφορτιζόμενες). Κοίταξε κάτι σε logitech αν σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν και ασύρματα-bluetooth ηχεία (π.χ creative t15). Αλλη επιλογή είναι η τακτοποίηση των καλωδιων. Τουλαχιστον να είναι δεμένα όλα μαζί και όχι σκορπισμένα και μπλεγμενα.
FasTaker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Eκτος απο ποντικι και πληκτρολογειο μπορεις να στησεις 1 ασυρματο δικτυο στο σπιτι και να βαλεις τον υπολογιστη και τον εκτυπωτη .(Αυτο εχω κανει με το πλυμηχανημα μου γιατι ειναι πολυ μακρια το 1 απο το αλλο.) Αυτα τα καλωδια που δεν μπορεις να απαλαγεις ειναι του ρευματος για προφανεις λογους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα