Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s7 vs oneplus 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεμα για λογαριασμο φιλου. Ο αδερφος του μπηκε στην ιατρικη αθηνων και θα του παρει δωρο κινητο καθως το lg g3 το εκανε κομματια.βρισκομαστε στο εξης δηλειμμα :Galaxy s7 η oneplus 3 Ξεκαθαριζω πως δεν θελει να του παρει το edge.μιλαμε για το απλο s7. Φυσικα οποια αλλη προταση δεχτη αλλα νομιζω πως δεν εχω βρει κατι ανταξιο των 2 αυτων.Χαρακτηριστικα που μας απασχολουν οθονη μπαταρια ταχυτητα καμερα. Τα παντα βασικα με τοσα χρηματα που θα σκασει.(αν παρει s7 πχ ) Ευχαριστουμε εκ των προτερων για οποιον βοηθησει .

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ. Το S7 είναι καλύτερο τηλέφωνο χωρίς συζήτηση. Θέμα μπάτζετ είναι πια

Δημοσ.

Εσυ νομιζα οτι ειχες απορυψει το s7 λογο τιμης. Παντως στα 400 oneplus 3 με κλειστα ματια νομιζω οπβς σου ειπα και στο αλλο θεμα μονο μπατατια δεν εχω ενημερωση ακομα για το πως τα παει. Ο φιλος το σκεφτεται καθαρα σαν συσκευη ανεξαρτητα απο χρηματα. Αφου τοiphone 6s 64gb ηθελε να του παρει που το εχει και ο ιδιος αλλα ο αδερφος θελει android.

Δημοσ.

Χαρακτηριστικα που μας απασχολουν οθονη μπαταρια ταχυτητα καμερα. Τα παντα βασικα με τοσα χρηματα που θα σκασει.(αν παρει s7 πχ )

Δεν υπάρχει ουσιαστικά σύγκριση μεταξυ των 2 κινητων, με εξαίρεση την ταχύτητα/επιδοσεις που είναι παρόμοια.

Σε αυτονομία το s7 είναι καλύτερο, το ιδιο κ σε καμερα, ενω στην οθόνη η διαφορα είναι αρκετά μεγαλη.

Προσθεσε την αδιαβροχοποιηση, μερικα εξτρα(πχ ασύρματη φορτιση), το καλύτερο σερβις και καταλαβαινεις οτι το s7 είναι σε αλλο επιπεδο παρολο τα μονο 20% παραπανω χρηματα που ζηταει.

Ειναι ουσιαστικα καλύτερο vfm παρολο που ειναι ακριβοτερο κ επώνυμο(κατι που δεν είναι συνηθες για επωνυμα κινητά).

• Like 2
Δημοσ.

Εχεισις δικιο και εγω υπερ του s7 ειμαι. Βασικα η samsung εφτιαξε ενα ολοκληρωμενο κινητο. Εβαλε μυαλο και εφτιαξε μια συσκευη που ζηταγε ο καταναλωτης! Ευχαριστουμε για τη βοηθεια λογικα αυτο θα του αγορασει

Δημοσ.

Θεμα για λογαριασμο φιλου. Ο αδερφος του μπηκε στην ιατρικη αθηνων και θα του παρει δωρο κινητο καθως το lg g3 το εκανε κομματια.βρισκομαστε στο εξης δηλειμμα :Galaxy s7 η oneplus 3 Ξεκαθαριζω πως δεν θελει να του παρει το edge.μιλαμε για το απλο s7. Φυσικα οποια αλλη προταση δεχτη αλλα νομιζω πως δεν εχω βρει κατι ανταξιο των 2 αυτων.Χαρακτηριστικα που μας απασχολουν οθονη μπαταρια ταχυτητα καμερα. Τα παντα βασικα με τοσα χρηματα που θα σκασει.(αν παρει s7 πχ ) Ευχαριστουμε εκ των προτερων για οποιον βοηθησει .

Απο την στιγμη που μπορει να αγορασει το S7 εννοειται παει σε αυτο,ειδικα αν κοιταει και τα παραπανω.

Το OnePlus3 ειναι η καλυτερη αγορα μονο για καποιον που δεν διαθετει πανω απο 400-420ευρω(και κοιταζει μονο Android προφανως).

Μονο και μονο λογω της εγγυησης το S7 κερδιζει.

Δημοσ.

one plus 3 μονο λόγο τιμής για κανέναν άλλον λόγο σε σύγκριση με το s7 οποτε... +1 στο s7 αφου δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα.

Δημοσ.

Η αγορα του s7 θα γινει σημερα απο καποιο σκρουτζο μαγαζο με αμεση παραλαβη.ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. Εχει καποιος να μου προτεινει μια καλη θηκη? Το κινητο θα αγοραστει σε μαυρο χρωμα.

Δημοσ.

Εγώ αυτή την στιγμή έχω το one plus 3 . Πιστεύω πως κανένα άλλο κινητό δεν θα μπορούσε να μου δώσει τέτοια εμπειρία. Είναι το γρηγορότερο που υπάρχει αυτή την στιγμή και το μόνο που έχει 6 GB RAM . Το one plus 3 έχει ξεπεράσει το s7 κατά πολύ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτή την στιγμή έχω το one plus 3 . Πιστεύω πως κανένα άλλο κινητό δεν θα μπορούσε να μου δώσει τέτοια εμπειρία. Είναι το γρηγορότερο που υπάρχει αυτή την στιγμή και το μόνο που έχει 6 GB RAM . Το one plus 3 έχει ξεπεράσει το s7 κατά πολύ

Σου απαντησα και στο αλλο σχολιο οτι δεν ισχυουν αυτα που γραφεις και φυσικα ουτε καν αυτο για τα 6gb ram.http://www.dlbgadget.com/6gb-ram-mobile.html  Ριξτε και ενα γρηγορο ψαξιμο στο google,ουτε 5 δευτερα δεν παιρνει

Δημοσ.

Και τι σημαινει ρε φιλε οτι εχει 6gb ram; Να αρχισουμε τα ιδια παλi; Και το iphone εχει 2gb ram αλλα εχει πολυ καλυτερη διαχειριση απο το one plus 3...

Δημοσ.

Σημαινει οτι εχει 6gb ram τα οποια και διαφημιζει μαλιστα αλλα χωρις το fix που βγηκε αργοτερα δεν ειχε ο κατοχος/χρηστης προσβαση σε ολο το ποσο και μαλιστα ηταν και πιο αργο στις εναλλαγες εφαρμογων απο αλλα android με 4gb. Ειναι πολυ τιμιο κινητο στα χρηματα αυτα δεν λεω αλλα μην το υπερθεοποιησουμε κιολας.

Ειναι επισης λογικο κινητο με near stock android και τα specs που εχει να πηγαινει νερο τωρα στις αρχες δεν περιμεναμε κατι λιγοτερο.

Δημοσ.

Η αγορα του s7 σε μαυρο χρωμα εγινε τελικα. Το προτειμισαμε απο το oneplus 3 καλως η κακως. Μπορει καποιος να μας προτεινει και μια καλη θηκη ? (Θηκη που να καλυπτει τοπισω μερος και μπροστα θα μπει γυαλι προστασιας.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...