Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χ€σανε με τους σούπερ ήρωες. Μην ανακαλύψει κάτι το Hollywood το τερματίζει. Ελπίζω να μην πάρουν χαμπάρι τον Καραγκιόζη.

• Like 1
Δημοσ.

Zack Snyder. εγγυηση.

Για ταινια χωρις σεναριο και 2.5 ωρες καταστροφες. Το DoJ ηταν ταινια που δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζε τα 3.5€ που εδωσα να τη δω. Το Man of Steel το ειδα σε δυο δοσεις απο τη βαρεμαρα μου.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για ταινια χωρις σεναριο και 2.5 ωρες καταστροφες. Το DoJ ηταν ταινια που δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζε τα 3.5€ που εδωσα να τη δω. Το Man of Steel το ειδα σε δυο δοσεις απο τη βαρεμαρα μου.

Sarcasm detection failure :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω τι να περιμένω πλέον , γιατί και αυτήν την ταινία την κάνει ο σνάϊντερ. Κρίμα, γιατί νόμιζα ότι μετά το φιασκό τον ξεφορτώθηκαν. Ευχομαι μόνο να έχει προσπαθήσει πάρα πολύ και να βγει κάτι καλό.

Συμφωνώ για τη στολή του batman. Έμοιαζε με πιτζάμα η πρώτη , τούτη εδώ φέρνει λίγο από τις προηγούμενες εκδόσεις του. λίγο από burton , λίγο από nolan . για να δούμε διάφορους σχολιαστές στο youtube που τους άρεσε η γκρίζα στολή (και ότι επιτέλους είδαν τη στολή που πάντα ήθελαν και πως ο batman είναι όπως έπρεπε να είναι τόσα χρόνια) τί θα πουν τώρα.

Δημοσ.

Μια ζωη αποτυχιες βγαζεται να κανετε το σταυρο σας που εχετε τον μπατμαν που μεχρι και αυτον τον καταστρεψατε με την φυγη του κριστιαν μπειλ και την πατατα που βγαλατε με το μπατμαν vs σουπερμαν μια ζωη η θα ειστε η κακη εκδοση της μαρβελ γτ απλα δεν υπαρχετε πουθενα

Δημοσ.

Ξέραμε ότι μετά την ταινία μπάτμαν εναντίον σούπερμαν θα επέστρεφε όπως προβλέπει η τελευταία σκηνή της ταινίας..

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια ζωη αποτυχιες βγαζεται να κανετε το σταυρο σας που εχετε τον μπατμαν που μεχρι και αυτον τον καταστρεψατε με την φυγη του κριστιαν μπειλ και την πατατα που βγαλατε με το μπατμαν vs σουπερμαν μια ζωη η θα ειστε η κακη εκδοση της μαρβελ γτ απλα δεν υπαρχετε πουθενα

Καλά δεν έδιωξαν τον Christian Bale, ο Nolan είχε πει 3 ταινίες και τέλος. Αμφιβάλω αν θα δεχόταν να συνέχιζε κι άλλο ο Bale...

Δημοσ.

Για αυτες τις ταινιες προφανως επρεπε να αλλαξει ο ηθοποιος. Ειναι μια τελειως διαφορετικη προσεγγιση στον χαρακτηρα. Ο Αφλεκ δεν ειναι το προβλημα, ισα ισα στην ταινια ηταν αρκετα καλος και πιστευω οτι η σολο ταινια Μπατμαν που θα σκηνοθετησει ο ιδιος θα ειναι μια χαρα. Το προβλημα ειναι ο Ζακ Σναϊντερ. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η Gal Gadot ή έχει leg double ή της αλλάζουν τα μπούτια με cgi....

Η τύπισσα είναι ένα ξερακιανό μοντέλο. Στο BvS στις σκηνές με τα φορέματα φαινόταν ότι δεν έχει ίχνος μυικού όγκου ή λίπους στο κορμί της.
Ως WW τις δίνουν όγκο στο πάνω μέρος του σώματος με την στολή... αλλά τα μπουτάκια? πως τα κάνανε να χοτντρύνουν?

Παρόλ'αυτά, για την ώρα παραμένει ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας του νέου DC Cinematic universe και η μόνη DC ταινία που θα δω στο cinema. Από της Marvel περιμένω πολλά από Doctor Strange!

Πάτνως το X-mean apocalypse ήταν ΠΟΟΟΟΛΥ χειρότερο από το BvS για να μην λέμε ότι μόνο η DC βγάζει πατάτες.

Δεν μου άρεσε το BvS για τον εξής λόγο κυρίως:
"Ρε σκηνοθέτα και σεναριογράφοι είναι δυνατόν να ταυτιστώ με τα ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα του Σούπερμαν???? Ο τύπος είναι ο θεός ο ίδιος, είναι δυνατόν να πάρω στα σοβαρά την συναισθηματική του κατάπτωση?????"

αααα και ας μην πάμε στον Λεξ Λούθορ.... ακόμα αναρωτιέμαι για τα κίνητρα των πράξεων του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...