xristosxaza Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, έχει κανείς ιδέα ποιο από τα δύο πρέπει να επιλέξω;; μιλάω για το διακόπτη κάτω δεξιά.. Χθες δεν άνοιγε το ρουτερ(έγινε διακοπή μαλλον από το κάψιμο του τροφοδοτικού??) και τώρα βρήκα στο σπίτι αυτό αν ξέρει κανείς ας μου πει
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλημέρα οτι volt και amber εδινε το προηγουμενο θα πρεπει να διαλεξεις, θα γραφει στην υποδοχη το ρουτερακι ποσο θελει..
xristosxaza Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το παλιό είναι αυτό αλλά εγώ δεν μιλάω για τα V ξέρω ότι είναι 12 εγώ μιλάω για τον δίπλα διακόπτη
Roger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 O διακοπτης κατω δεξια σου δειχνει polarity + - στο βυσμα σου.Η δεξια θεση οπως ειναι ορισμενο,σου δειχνει οτι εσωτερικα στο καρφι(αν εχει καρφι)ειναι το + και εξωτερικα ειναι το -,οπως ειναι το 90% των περιπτωσεων. 1
xristosxaza Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Οκ ανοιξε αλλά τα έχει παίξει για κάποιο λόγο το ρουτερ.... Μάλλον ήταν η ώρα του
xristosxaza Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 η αντικατασταση του ρουτερ ειναι δωρεαν ??εχω netfaster iad2
Fubar.gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Οκ ανοιξε αλλά τα έχει παίξει για κάποιο λόγο το ρουτερ.... Μάλλον ήταν η ώρα του Το τροφοδοτικό που του έβαλες είναι πολύ αδύναμο. Το αρχικό είχε ισχύ 12 Watt ενώ το άλλο γύρω στα 3-4. Επιπλέον φαίνεται σαν τα παλιού τύπου με μετασχηματιστή που δέν είναι σταθεροποιημένο. Αυτό βέβαια δέν θα είχε σημασία αν ήταν πιό πολλά βάτ. Μάλλον γι αυτό δέν δουλέυει σωστά. Πρίν πετάξεις το ρούτερ δοκίμασε με κάποιο άλλο τροφοδοτικό.
xristosxaza Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Έχεις δίκιο θα πάω αύριο σε ηλεκτρικά είδη Σε καταστήμα πουλάνε τέτοια τροφοδοτικα;; κοτσοβολος και τέτοια;
Fubar.gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Κωτσόβολος δέν νομίζω να έχει, και αν έχει θα είναι πανάκριβο. Δέν σου έχει ξεμείνει το τροφοδοτικό απο κανα παλιό ρούτερ? Αλλιώς δές εδώ: http://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?keyphrase=%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+12v Οποιοδήποτε απο τα 3 πρώτα κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα