Προς το περιεχόμενο

σπασμένη οθόνη- αξίζει η επισκευή;

girly14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας. Σήμερα είχα ένα ατύχημα αφού μου έπεσε το 7' tablet μου κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει ένα μεγάλο μέρος της οθόνης. Το καλό είναι οτι δουλεύει κανονικότατα (μόνο που νομίζω ότι είναι λίγο πιο ζεστό, ίσως να είναι και η ιδέα μου). Σκέφτομαι μιας και το χρησιμοποιώ συνεχώς να άλλαζα την οθόνη, από την άλλη όμως εφόσον δουλεύει δε ξέρω αν θα είναι πεταμένα λεφτά. Πρόκειται για ένα lenovo idea tab a3500 fl αν θυμάμαι καλά το μοντέλο (δεν κυκλοφορεί πλέον στην αγορά), το είχα πάρει 70 ευρώ αλλά είναι πραγματικό "εργαλείο" και δε νομίζω να βρω κάτι ανάλογο στα λεφτά του. Πόσο περίπου θα κοστίσει η επισκευή; Αξίζει; Υπάρχει κανένα service που να επισκευάζει φτηνά;

P.S. 1) να αγοράσω εγώ ονλαιν την οθόνη δε παίζει γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά

2) ούτε να μου το φτιάξει κάποιος γνωστός μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου ξεχνάς την επισκευή ή την αλλαγή οθόνης από εσένα κτλπ

Πάρε ένα άλλο με 56€ lenovo 7ιντσο και θα είναι ολοκαίνουργιο να το χαρείς.

Πχ το Lenovo a7 56€ έχει.

Επεξ/σία από stelios18120

Ναι αυτό εννοούσα οτι δεν παίζει, να το φτιάξω μόνη μου ή να το εμπιστευτω σε κάποιον γνωστό μου. Το tablet που μου ανέφερες το έχουμε αγοράσει για άλλο μέλος της οικογένειας πολύ πρόσφατα μάλιστα και μπορω να σου πω ότι δεν είναι οτι καλύτερο έχω δει

Αν σου αρέσει τόσο πολύ και θες να το κρατήσεις, τότε βρες τρόπο να το επισκευάσεις. Αν σου έχει σπάσει ΜΟΝΟ το τζάμι και όχι η οθόνη εσωτερικά, τότε με 10 ευρώ περίπου βρίκεις ανταλλακτικά. Σε ένα μαγαζί στην επαρχία παίρνουν 20 ευρώ για αλλαγή και είσαι έτοιμος (δεν ξέρω που μένεις, οπότε θέλει να το ψάξεις λίγο).

ναι μονο το τζαμι εχει σπασει νομιζω αφου κατατ'αλλα δουλευει, εγω αθηνα μενω αν ξερει καποιος κανενα μαγαζι που να παιρνει μεχρι 20 ευρω θα με βοηθουσε πολυ. Να το αλλαξω δεν ξερω αν μπορω και οικονομικα αφου δεν εχει βγει τελειως off οποτε δε ξερω αν θελω να κανω μια τετοια δαπανη

μπορεις να το πας ομονοια στα μαγαζια που εχουν οι πακι..αν σε τρομαζει η ιδεα πανε παρεα μενω περιστερι, θα παμε σ'ενα μαγαζι π παω 2 χρονια και κανει πολυ καλεε δουλιες και φθηνα. στειλε πμ αν θες να παμε κ σημερα.

http://olla.gr/spare-parts/more-brand-parts/lenovo-spare-parts/touch-panel/ipartsbuy-touch-screen-replacement-for-lenovo-a7-50-a3500-black-ipartsbuy/?ref=bestprice.gr

Αυτο το ανταλλακτικο θες... Αν βρεις και καποιον που ξερει να το τοποθετησει,εισαι οκ. Αν οχι,απλα πας σε καινουργιο,οπως σου γραψαν και πιο πανω,γιατι απλα δεν αξιζει παραπανω λεφτα για να δωσεις. Τωρα,το απο πανω μνμ, θα προσποιηθω οτι δεν το διαβασα,γιατι αν δεν προσποιηθω και απαντησω,θα με μπανναρουν παλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...