jorgemeto Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα ψάχνω speakers για το κινητό μα συνδέονται ασύρματα για να ακνουω στο σπίτι μουσική , στα 100 ευρώ...
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θες να ειναι και φορητο ;; ΝΑ το παιρνεις και στην παραλια ας πουμε ;;;Η μονο για το σπιτι ;;;
haHa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν θελεις να ειναι φορητα ωστε να τα αλλαζεις θεση/δωματιο/να τα παιρνεις στο μπανιο, τοτε τα καλυτερα απο πλευρας ποιοτητας ηχου και εντασης σε αυτο το price range ειναι το ue roll, ue boom. To ue roll το βρισκεις στα ~75€ με μεταφορικα απο amazon.co.uk (Ελλαδα παει στα 95€), ενω το μεγαλυτερο ue boom 2 παει στα 145€ απο amazon.co.uk (Ελλαδα παει στα 160€). Ειναι αδιαβροχα. Αν δεν θελεις να ειναι φορητα, τοτε απλα παρε ενα chromeast audio και βαλτο σε οποια ηχεια θελεις(ακομα και στα υπαρχοντα). Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από haHa
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ενω το μεγαλυτερο ue boom 2 παει στα 145€ απο amazon.co.uk (Ελλαδα παει στα 160€). Ειναι αδιαβροχα. Φιλε Haha θεωρεις καλυτερα τα ue boom2 απο τα jbl charge 3;;; Νομιζω πως ακομα και τα megaboom ue τα βρισκουν σκουρα διπλα στα jbl charge 3 και νομιζω οτι εχουν και καλυτερη αυτονομια!!
haHa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Φιλε Haha θεωρεις καλυτερα τα ue boom2 απο τα jbl charge 3;;; Νομιζω πως ακομα και τα megaboom ue τα βρισκουν σκουρα διπλα στα jbl charge 3 και νομιζω οτι εχουν και καλυτερη αυτονομια!! Δεν εχω ιδεα, δεν εχω ακουσει τα jbl. Eχω στην κατοχη μου το ue boom 2. Μονο κατι συγκριτικα εχω δει που βγαζουν καλυτερα σε αυτο το price range τα ue boom. http://www.theverge.com/2014/7/2/5861556/best-bluetooth-speaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα