satafaka Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το Samsung S3 Neo, καλό χρυσό δε λέω, αλλά είμαι και εγώ ένας από αυτούς που έχει πρόβλημα με την μπαταρία του και την φόρτισή του (διάβασα πολλα reviews και έχουν πάρα πολλοί το ίδιο θέμα). Στο ζουμί λοιπόν, πήγα στο skroutz και επέλεξα κάποια φίλτρα τα οποία με ενδιαφέρουν. Όπως θα δείτε στην λίστα Site: εδώ όσα κινητά υπάρχουν είναι τσιν τσαν τσον ή δεν ξέρω και εγώ από που. Δεν γνωρίζω τίποτα και κανένα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ο τέρμα απλός χρήστης. Τηλέφωνα, μηνύματα, 5-6 εφαρμογές (9GAG ), μπόλικο Wifi/3G για mails κτλπ και κανά παιχνιδάκι αν πρέπει να σκοτώσω λίγη ώρα. Ούτε selfieeezzzz, ούτε μύκοονοοοοοςςς, ούτε pokemon και τα συναφί. Προτείνετε κανένα από την λίστα ή να κάτσω στα αυγά μου?
Donalhioy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 παρε αυτο απο κινα http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html
satafaka Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 παρε αυτο απο κινα http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Χμμμμ... θα προτιμούσα να αγοράσω κάτι από Ελλάδα. Έχω ένα μικρό κόμπλεξ.
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Έχοντας το Μ2 Note, σου προτείνω το Μ3 Note αφού είναι 8 ευρώ μόλις ακριβότερο.
Donalhioy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Χμμμμ... θα προτιμούσα να αγοράσω κάτι από Ελλάδα. Έχω ένα μικρό κόμπλεξ. και αυτα που εδειξες στην λιστα απο κινα τα φερνουν οι εταιριες... απλα ετσι θα το παρεις πιο φτηνα.. αλλα τεσπα... παρε το απο ελλαδα https://www.skroutz.gr/s/8515183/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html
satafaka Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το Xiaomi Redmi Note 3 Pro παίζει με Ελληνικό πληκτρολόγιο-μενού ή μόνο Κινέζικο-Αγγλικό?
ziaba Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 πληκτρολόγιο μπαίνει πανεύκολα δεν είναι τπτ για μενού περνάς την ελληνική rom από το φόρουμ άλλα πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader που ναι ολίγον μανίκι
Masma Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αφου θα το παρει απο σκρουτζ θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο.
satafaka Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Από την λίστα κανένα άλλο ή τουλάχιστον κάτι πιο φθηνό από το Xiaomi? Θεωρώ πολλά τα 250 ευρώ για την χρήση μου. ΥΓ. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες ROM, bootloader, flash ή όποιο γενικό σκάλισμα υπάρχει. Να βάλω SIM, να αρχίζω να παίζω.
ziaba Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Από την λίστα κανένα άλλο ή τουλάχιστον κάτι πιο φθηνό από το Xiaomi? Θεωρώ πολλά τα 250 ευρώ για την χρήση μου. ΥΓ. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες ROM, bootloader, flash ή όποιο γενικό σκάλισμα υπάρχει. Να βάλω SIM, να αρχίζω να παίζω. δεν λέει κανένα από αυτά στην λίστα σου πάρε μια ευρωπαϊκή συσκευή να λειτουργεί out of the box ας είναι και κινέζική μαρκα... δες το moto g4 νομίζω είναι ακριβός αυτό που ζητάς
Donalhioy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 δεν λέει κανένα από αυτά στην λίστα σου πάρε μια ευρωπαϊκή συσκευή να λειτουργεί out of the box ας είναι και κινέζική μαρκα... δες το moto g4 νομίζω είναι ακριβός αυτό που ζητάς μα και τα κινεζικα λειτουργουν out of the box... Το Xiaomi Redmi Note 3 Pro παίζει με Ελληνικό πληκτρολόγιο-μενού ή μόνο Κινέζικο-Αγγλικό? στο site που αναφερω πιο πανω μπορεις να διαλεξεις ρομ... πες τους οτι θελεις την τελευταια με ελληνικα που ειναι και αρκετα καλη... υ.γ οι εταιριες που τα φερνουν απο κινα τα αγοραζουν απο τα ιδια καταστηματα... πως βαζουν τα ελληνικα μεσα? αφου δεν ανοιγουν οι ιδιοι την συσκευη... απλα ζητουν απο το καταστημα να περασει την ρομ με τα ελληνικα μεσα και τελος.. αργοτερα αν θελεις να το σκαλισεις λιγο παραπανω πας στην ελληνικη κοινοτητα της miui και καταβαζεις τις καινουργιες εκδοσεις πνιγεστε σε μια κουταλια νερο!
@topos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Και εγω λεω να πας ειτε σε moto g4 ειτε σε huawei p9 lite στο 200ευρω. Εαν θελεις να δωσεις λιγοτερα δες το p8lite, moto x(δεν παρνει microsd) στα 160. Υ.γ Εντελως ακυρη η λιστα για τις αναγκες σου.
Donalhioy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 moto g4 ή flex2 το huawei p9 lite δεν θα το κοιτασα καν σε σχεση με αυτα τα 2
adi32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Το eshop το εφερε Ελλαδα οποτε εδω τελειωνουν ολα τα αλλα http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-3-16gb-black-p-TEL.090314
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα