Mpouko Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια... Εχω ενα Sony Vaio το οποιο στα καλα καθουμενα σβηνει η οθονη και ανοιγει αυτοματα λες και εχει σπασει το πανελ...δηλαδη οτι νανε χρωματα και πιξελ .... Αν τοιχον επανελθει απο μονη της μου πεταει ενα μηνυμα κατω δεξια το εξης... "Display driver has stopped and has recovered" Γνωριζει μηπως κανεις τι μπορει να παιζει ?
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πιστευω οτι η γραφικων(οχι η onboard) ειναι ενα βημα πριν τα παιξει και χρειαστει reballing. Αν μπορεις,ανοιξε το,καθαρισε την και αλλαξε παστα ή thermal pad(αν εχει) 1
Mpouko Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 εχει κανα 1 χρονο που αλλαξα παστα...τιχον και τα παιζει το κοστος ειναι μεγαλο ?
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δεν γνωριζω ποσο μπορει να σου ζητησουν για reballing,ουτε και αν θα ειναι stable σαν λυση,ουτε και αν αξιζει,ουτε και αν οντως αυτο ειναι το προβλημα. Απλα εγραψα μια γνωμη απο ιδιο ακριβως προβλημα που ειδα σε λαπτοπ φιλου.... Καλυτερα μην ρωτησεις τι λυση εφαρμοστηκε αντι για reballing. Youtube is your friend.... Επισης,περιμενε να απαντησουν πιο γνωστες απο εμενα ,σαν τον Sheo και αλλους. Επισης,παντα εχεις την onboard... 1
tonypapadovic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Sorry που κάνω hijack το θέμα, αλλά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σε ένα desktop που τα έχει τα χρονάκια του (7ετία, Εγώ έκανα και δοκιμές με άλλες κάρτες γραφικών, άλλους drivers, εκ νέου εγκατάσταση των win10 αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να εντοπίσω πότε ξεκίνησε να το κάνει. Γενικά πχ στο browsing το κάνει όταν έχω βαριές σελίδες ανοιχτές ή βίντεο στο yt (δεν χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο μηχάνημα για άλλη χρήση, πέρα από browsing, και άντε κανά βαρύ excel).
FasTaker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Yπαρχουν πολλες αιτιες: 1) Η καρτα σου είναι ετοιμη να παραδωσει το πνευμα αν ειναι και 7ετιας ακομα περισσοτερο. 2) Θέμα με τα drivers. 3) Θέμα με την θερμοκρασια (Το 3 δεν ισχυει για ολες τισ καρτες γραφικων.)
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και εγω ψηφιζω τα φτηνει η γραφικων. Αν εχει ενσωματομενη βγαλε τους οδηγουν της εξωτερικης να μην δουλευει καθολου. Δεν αξιζει να φτιαξει, προσωπικα.Ισως με reflow προσωρινα. Ρωτα τον georgesmirlis που εχει κανει αρκετα reflow. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2016 από Sheogorath 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα