Mamatereza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παιδια μολις πριν μερικες ωρες πηρα την Samsung UE40J5100 την οποια προσπαθω να συνδεσω, ομως δυστυχως μου βγαζει συνεχεια "ασθενες ή καθολου σημα". Το καλωδιο που βαζω προερχεται απευθειας απ την κεραια και το ειχα στην τηλεοραση που αντικατεστησα μεχρι πριν λιγο χωρις κανενα προβλημα. Δοκιμασα επισης και σε αλλο δωματιο που εχω αλλο καλωδιο χωρις αποτελεσμα. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα. Την εκλεισα για καμποση ωρα αλλα παλι τιποτα. Ειτε ψαχνω για ψηφιακα ειτε για αναλογικα καναλια δεν γινεται τιποτα. Παντα ασθενες ή καθολου σημα. Υπαρχει περιπτωση να κανω κατι λαθος ή ειναι προβλημα της τηλεορασης το οποιο νομιζω οτι ειναι το πιθανοτερο?
juventinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Βρήκα αυτό http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?idx=153005& . Δεν ξέρω εάν βοηθάει.
Mamatereza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Το ειχα δει ηδη αλλα δεν λεει τιποτα το ουσιωδες. Το προβλημα παραμενει.
blackhill66 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 γυρισε την πισω απο κει που την πηρες τι παιδευεσαι αδικα
Mamatereza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ναι αυτο θα κανω, απλα ελεγα μην κανω τιποτα λαθος.
graphist83 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ξανα βαλε την παλια και δες εαν λειτουργει. Μηπως ησουν ατυχος και προεκυψε προβλημα εκεινη την ωρα στο κεραιοσυστημα σου. Επισης δες εαν επελεξες κατα λαθος καλωδιακη και οχι κεραια και εαν επελεξες την Ελλαδα ως χωρα. Τελος τσεκαρε το βυσμα RF της TV μηπως το ζορισες και κουνιεται η στραβωσε. Αν τιποτα απο ολα αυτα, κατευθειαν στο καταστημα και αλλαγη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα