Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

Με ενδιαφέρει αυτό το κινητό αλλά έχω ενδοιασμούς όχι με το κινητό αλλά με την παραγγελία ( να μην περάσει τελωνείο) το έχω βρει εδώ . Εάν το έχετε δει σε καλύτερη τιμή ή εάν ξέρετε σίγουρο τρόπο να μην περάσει τελωνείο παρακαλώ απαντήστε μου στο θέμα .μέχρι τώρα αγόραζα κινητά από το tinydeal από eu warehouse. επίσης αξίζει να πάρω αυτό ή το pro.

ευχαριστώ 

Δημοσ.

καλησπέρα

Με ενδιαφέρει αυτό το κινητό αλλά έχω ενδοιασμούς όχι με το κινητό αλλά με την παραγγελία ( να μην περάσει τελωνείο) το έχω βρει εδώ . Εάν το έχετε δει σε καλύτερη τιμή ή εάν ξέρετε σίγουρο τρόπο να μην περάσει τελωνείο παρακαλώ απαντήστε μου στο θέμα .μέχρι τώρα αγόραζα κινητά από το tinydeal από eu warehouse. επίσης αξίζει να πάρω αυτό ή το pro.

ευχαριστώ

This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.

Εάν δεν το αναβαθμίσεις ποτέ, δεν του περάσεις ελληνική ρομ, γενικώς δεν το πειράξεις τον πρώτο χρόνο που έχεις εγγύηση, γιατί αλλιώς θα την χάσεις, ξέρουν πως να στο στείλουν.
Δημοσ.

κοιτα επειδη το ρωτανε πολλοι αυτο με το τελωνειο, αν διαβασεις,οταν στελνουν με απλο ταχυδρομειο κατα 99,9% δεν πληρωνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνοντας στο Kimovil για να δω το πιο φθηνό έμπιστο μαγαζί για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, είδα ήταν το Geekbuying στα 170$ που όταν πατάς πάνω του, δείχνει ότι το έχει σε προσφορά στα 161.99$!

PS. Τώρα που το θυμήθηκα, είχα δει και ένα κουπόνι στην σελίδα τους στο FB, xiaomifans2 που έριχνε κι' άλλο την τιμή.

Επεξ/σία από newsformobiles
Δημοσ.

Καλησπέρα κοιτάω για καινούριο κινητό και σκέφτομαι να αγοράσω το xiaomi redmi 3s είδα οτι το gearbest το έβαλε σε προσφορά στα 140€ , και έτσι θα μπορώ να το αγοράσω με 150€ να βάλω και μεταφορική να έρθει νωρίτερα, τι λέτε είναι καλό κατάστημα ή να κοιτάξω κάποιο άλλο?

Δημοσ.

Καλησπέρα κοιτάω για καινούριο κινητό και σκέφτομαι να αγοράσω το xiaomi redmi 3s είδα οτι το gearbest το έβαλε σε προσφορά στα 140€ , και έτσι θα μπορώ να το αγοράσω με 150€ να βάλω και μεταφορική να έρθει νωρίτερα, τι λέτε είναι καλό κατάστημα ή να κοιτάξω κάποιο άλλο?

Καλό είναι να διαβάζουμε τι γράφει σε κάθε μαγαζί....

This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.

Εάν είσαι οκ με αυτό και ότι γενικώς υπάρχει μια κάποια γκρίνια για το εν λόγο κατάστημα, τον τελευταίο καιρό, προχώρα. Αλλιώς κοιτάς στο kimovil και βρίσκεις το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί.

Δημοσ.

Καλό είναι να διαβάζουμε τι γράφει σε κάθε μαγαζί....

Εάν είσαι οκ με αυτό και ότι γενικώς υπάρχει μια κάποια γκρίνια για το εν λόγο κατάστημα, τον τελευταίο καιρό, προχώρα. Αλλιώς κοιτάς στο kimovil και βρίσκεις το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί.

θα έλεγα οτι δεν με νοιάζει πολύ η εγγύηση. αλλα η αγορά απο άλλα καταστήματα αμα αλλάξω ρομ συνεχίζω να έχω ακόμα εγγύηση? :unsure:  :unsure:  (πληροφοριακα )

το κατάστημα που μου έστειλες το έχει ακόμα πιο φθηνά !! :-D  :-D  :-D  εχεις ψωνίσει απο εκεί? (μόνο στο aliexpress) αλλιώς όλα έρχονται ίδια τιμή με το gearbest

Δημοσ.

αν θέλεις να πληρώσεις και τελωνείο τότε επιλέγεις να έρθει γρηγορότερα

Δημοσ.

θα έλεγα οτι δεν με νοιάζει πολύ η εγγύηση. αλλα η αγορά απο άλλα καταστήματα αμα αλλάξω ρομ συνεχίζω να έχω ακόμα εγγύηση? :unsure:  :unsure:  (πληροφοριακα )

το κατάστημα που μου έστειλες το έχει ακόμα πιο φθηνά !! :-D  :-D  :-D  εχεις ψωνίσει απο εκεί? (μόνο στο aliexpress) αλλιώς όλα έρχονται ίδια τιμή με το gearbest

Το kimovil δεν είναι μαγαζί, αλλά το skroutz των κινέζικων καταστημάτων.

Δημοσ.

Το kimovil δεν είναι μαγαζί, αλλά το skroutz των κινέζικων καταστημάτων.

ναι είδα οτι το aliexpress ειναι το φθηνότερο απο όλα, είναι αξιόπιστο?

αν θέλεις να πληρώσεις και τελωνείο τότε επιλέγεις να έρθει γρηγορότερα

τελωνίο? και άλλα έξοδα?

Δημοσ.

Geekbuying, Banggood. Διάλεξε όποιο θέλεις

ΥΣ. Τώρα θυμήθηκα, το Geekbuying έχει κουπόνι για τα xiaomi που ρίχνει κι άλλο την τιμή, οπότε συμφέρει περισσότερο, εφόσον ισχύει ακόμα το κουπόνι - xiaomifans2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...